Friday, July 3, 2015

Kurung 'Subang' By Fiziwoo to let go. Discount RM45.00 from original price.

Assalamualaikum…

Tau Zalora? Ok. Kalau tau bagus. Tau Fiziwoo yang buat baju for Zalora? Tau jugak? Wah korang memang up-to-date dengan Designer hebat-hebat kan? Yang angguk-angguk depan Pc dah kenapa? Hahahaha. So ada yang berkenan dengan mana-mana of Fiziwoo punya design tak? Kalau ada yang berkenan and nak beli dengan harga yang murah skek dari harga asal, jangan risau sebab this is the chance bebeh. Kena grab sekarang. Nadia is selling off dia punya Fiziwoo collection, ‘Subang’ from their Raya and City campaign. Brand new, with tag. Tak pernah pakai langsung. Bau kedai lagi. Size S. Harga asal is RM445.00 but dia jual dengan harga RM400.00 jer. Less la RM45.00 tapi duit jugak tuuuuu.

Material kain jenis neoprene. And collection ni available only for a limited time only. Kalau tak ambik masa ni maksudnya lain kali dah takde dah. Paham? Kalau korang tengok dekat dalam Zalora punya website, size yang available only L dengan XL only. Size XS, S, M semua dah sold out and apa yang ada pulak low in stock. Maksudnya memang laku macam goreng pisang panas Fiziwoo punya collection ni. Less RM45.00 tu is one thing, another thing is korang takkan dapat dah baju ni dekat Zalora. Yang pakai size S la. Yang pakai size lain sila beredar sekarang. Hahahaha.


'Subang' Fiziwoo for Zalora. Sangat elegant. Konsep baju ni ialah dress to impress. Nak tengok more of this baju klik sini. Ada detail dekat situ.



Memang cantik giler. Yang Nadia nak jual ni kaler Maroon.


More design from Fiziwoo

Sebab nak jual? No reason. Nadia memang selalu macam tu. Hahaha. Takder la, sebenarnya dia dah ada baju lain sama warna macam ni. Sebab baju ni lambat sangat sampai so dia dah beli yang lain. If korang interested to buy and nak bargain price ke apa (I tak masuk campur) boleh Call/WhatsApp Nadia sendiri. 012-2235195. Nak post ke, nak COD ke apa pepandai la deal sendiri. Selamat bercantik-cantik di hari raya dengan ‘Subang’ by Fiziwoo! Woo apa? Woo hoooo!! (Lawak waktu lapar. Haha)

-eNd-

1 comment:

Amanda Suria said...

Cantik...si kurusnlangsing cantik ler pakai.. sygnya I dh ada baju kuwung dh..m

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...