Sunday, July 5, 2015

Tart Nenas Terpaling Sedap is now officially close for order!

Assalamualaikum...

#tartnenasterpalingsedap dah close order last week. Pada yang dapat rasa tart nenas ni tahniah and selamat 'siang terbayang malam merindu' diucapkan. Feedback dari customer yang bagitau H and Miezi, sesapa yang kononnya order awal untuk raya tu kononnya taknak kalot tetiba accidentally 'terrrrmakan' tart nenas dorang and dah terhabeskan lepas tu nak repeat order tapi bebudak dua orang tu dah tak boleh ambik order dah. Walaupon ada yang siap 'batu belaaaaaaah batu bertangkup' tapi apakan daya. Tetap tak boleh nak ambik order dah. Dorang now memang pulun duduk depan oven nak siapkan order untuk raya yang to-date dah almost 400 balang!! 


#tartnenasterpalingsedap in the making yaw!

Pada yang kecewa tak dapat order tu jangan risau, nanti lepas raya dorang akan open order macam biasa kalau ada permintaan. Makan kuih tart ni bukan la untuk raya je kan? Sebab I jamin korang akan mengadap balang and layan makan depan tv, tak sedar tetiba satu balang dah setel tak sampai sehari. Untuk H and Miezi diucapkan selamat mengadap tart nenas. Jangan muntah dah. Hahaha. Haritu H hantar tart nenas dekat I 10 balang pon, I tengok dia pon dah macam tart nenas and smell like tart nenas! Hahahahha.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...