Thursday, August 6, 2015

Deluxe Room Best Deal at First World Hotel to Let Go

Assalamualaikum...

I have 2 rooms at Genting Highland First World Hotel (XYZ Deluxe Room) check in on 22 August (Saturday) check out on 24 August (Monday) to let go. Boleh request nak 2 single bed or 1 king size bed. Harga each room is RM160 net untuk 1 malam. So dua malam for 1 room is RM320.00. Kalau nak ambik dedua bilik untuk 2 malam is RM640.00. I book guna Agoda.com so tak boleh cancel or tukar date. Rate ni murah masa I book and confirm payment tadi. Bila check lagi sekali harga dah jadik RM200.00/night and dekat website dah jadik RM220/night. And the price will increase from time to time.

Kot-kot la ada yang nak, please email me at [surayasulatin@gmail.com] or WhatsApp ke 012-9184042 ok? Price is negotiable. Konsep dia, janji ada yang nak beli dah. Malas aku nak fikir. Patutnya I plan nak check in on 28-31 August tapi serabut sebab sana call sini call, nak confirm sana confirm sini, bila dah click pay baru tengok tarikh sebenarnya 22-24 August. Blardihel. Taktau la nape yang jadik careless. Tak fokus, gini la jadiknya. But kata la tadek yang nak bilik ni I anggap tadek rezeki jer la. RM640.00 burn macam tu jer. Tak kisah, sebab ongkaya. (Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)


Deluxe Room at First World yang jenis single bed


Masa I pergi Genting last time bilik dia susun macam ni.


Genting Highland


First World Hotel

Konsep dia, sapa bayar dulu bilik dapat kat dia. I tak boleh nak hold-hold. I WANT MY MONEY BACK. HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAA

-eNd-

5 comments:

Illy Ariffin said...

pergh sayang nya kak su.. illy doakan ada cepat2 org beli... illy dah ada plan bulan 8 ni kalau tak selamber jer dah lama tak naik genting :)

nisa nass said...

Haritu dkt cameron sy booked tru agoda boleh je tukar date.siap email bagai la dkt cust servis agoda.tp maybe k.su ambik tu ada syarat lain kot?

nisa nass said...

Eh lg 1,pastu 3hari b4 date x jd pegi so buat cancellation diorang cas la dkt credit card rm 50++.. cmtu.should be ok la drpd burn je smua..huhu

Chooyaya! said...

nisa nass : no cancellation, no amendment. kalau kensel kena bayar full jugak. yang ni memang dah charge kt kad kredit. sebab tu no refund. kalau tak mai, kira no show up je. kalau amend lagi merapu kena bayar lagi rm900.00, maybe genting/agoda buat syarat macam ni kot? semua tu dah check dah. huhu.

Azlinda Azman said...

Kalau saya tak ada event nak gak beli..sayangnya su!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...