Thursday, August 6, 2015

Shein Dulu-dulu

Assalamualaikum...

Belek balik gambar lama, I jumpa gambar ni. Masa ni Shein only 30 days (nak ambik injection dekat klinik Dr Adrian). Muka pon toye suci murni jer. Sekarang ko ghaser?? Haha. Gewam nak tunjal je. Masa ni macam tak sangka yang Shein now dah boleh buat lawak, main peek-a-boo dengan I and Sazli also boleh gurau-gurau, merajuk guling atas lantai. Macam baru sekejap je jaga Shein, tak sangka he almost 3 years old now. Huwaaaaaaaa sedihnya... Hope Allah izinkan I untuk spend time dengan Shein lagi lama. I nak tengok dia membesar and ada anak jugak. Tingin nak timang cucu pulak. Kata orang, sayang cucu ni melebihkan sayang pada anak sendiri.

Kemain Shein umur tak sampai 3 tahun, I dah cakap pasal tak sabar timang cucu. Hahahahaha.

I pun masa ni masih dalam pantang. Rambut panjang! Tu la rambut paling panjang I dalam tempoh almost 3 tahun ni. Lepas rambut I gugur dengan gembira bersuka-ria, I memang tak boleh nak simpan rambut panjang lagi dah. Bra-length jer. If panjang more than that I mesti potong. Akar rambut tak kuat and I jenis rambut tebal so nanti dia gugur sebab rambut berat. Kalau cuci rambut dekat Salon, mesti shampoo girl ugut kena charge lebih sebab rambut tebal. Kalau Shampoo girl Cina, nanti dorang cong ceng cong ceng ngumpat I sambil tunjuk-tunjuk rambut. Nyampah je. Hahaha. Tapi tu dulu laaaaaaaaaaa, sekarang tak boleh nak simpan panjang dah. Gugur. Naseb baik I tadek masalah keguguran rambut kronik yang sampai dahi pon berkilat tu. 

So, tudung bila nak pakai betul-betul? Kbye.

-eNd-




Halololo Anak Mama!

2 comments:

miszz lidgez said...

auww time nih kak sue nmpk kurus

Chooyaya! said...

miszz lidgez : sekarang gemok ke? fffineeeee haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...