Friday, September 4, 2015

Combo Pack from Huda Glory

Assalamualaikum..

I sekarang masuk lift dah tahap sampai nak tutup muka dengan kain dah sebab bebudak opis ni (different department) asal nampak I je, ‘Wei, aku nak brownies. Wei nak Durian Crepe’. Asal nampak I je cakap pasal makanan. Sabau ajer la. I pon semalam call Huda and paksa dia amek order jugak-jugak. No excuses. Huda kata ok. Lagipon now dia ada buat Combo Pack. Sesuai la untuk yang suka makan kek macam Kaklong and Dyba. Combo Pack ni packaging besau, lepas tu murah. RM50.00 untuk 4 jenis cake macam gambar bawah ni. Dalam Combo Pack ni ada Red Velvet, Victoria Sandwich, Banana Walnut and Brownies. Semua cake yang rich ok? Bukan kek span basuh pinggan. Bila makan, memang puas hati. Sesuai jugak untuk buat hadiah pada kawan-kawan yang suka makan biar dia gemok terus or sebagai buah tangan bila melawat saudara mara. Mereka pasti gembira menerima this kinda thing.



Combo Pack from Huda Glory
On top is Banana Walnut, bawah tu Victoria Sandwich. Sebelah dia Brownies and atas Brownies is Red Velvet. Combo Pack ni is only RM50.00 SAHAJA ok? Boleh makan sampai mampos. Hahahaha

Sesiapa yang nak order boleh terus contact Huda (019-7165687). Budak-budak opis, boleh email I. Kata Huda boleh order now and delivery Selasa (8/9/2015) ni. Ok? If banyak order Huda boleh deliver dekat tempat korang. Kalau tak, korang boleh collect dekat rumah dia area TTDI Damansara, dekat dengan Rasta tu. Lepas tu boleh la terus pergi singgah Fikcles lepas tu makan Lontong Goreng perghhh perghhh perrrghhhh. Huda ambik order untuk semua jenis cake macam biasa, cuma korang jangan mintak la Durian Crepe sebab now hazab sangat nak carik Durian D24. Huda kata kalau guna durian jenis lain, dia tak puas hati. So sapa nak makan DC tunggu la sampai musim durian baru la dia boleh buat.

Korang jangan la susahkan Huda cakap tingin makan DC sebab mengandung la, dah nak mati la apa la. Mementanglah member jenis cepat cair kalau dengar orang ngidam. OK? Dah. Order lekas. Sesapa yang duduk JB pon boleh place order sekarang sebab weekend ni dia balik JB so boleh bawak sana sekali. Sekian Terima Kasih.

-eNd-

4 comments:

haslina rusli said...

1 bekas tu besar mana? kalu rajin sile compare kan dgn pen ke hp ke botol air ke.
teringinnn nyer nmpak sedap =)

Chooyaya! said...

HASLINA RUSLI : 4.5 CM X 4.5 CM (ukur guna pembaris)

Aishah Amin said...

oh noess bestnya combo pack nii
Aishah

Nur Fathin said...

kak suraya, nk kirim dkt akak bole x? sy ddk bandar baru ampang..dkt dgn akak..pleaseee teringin sgt nk rs kek kak huda ni..tp jauh lah nk cod tu huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...