Friday, September 18, 2015

Handphone Murah (Original) di Advance Teleshop Wangsa Maju

Assalamualaikum

Last time I ada share pasal Advance Teleshop punya service dekat entry ni. Macam yang I bagitau last time, Advance Teleshop ialah satu-satunya kedai handphone yang own by Malay and I highly rekemen kepada korang semua if nak beli Handphone, boleh beli dekat Advance Teleshop Wangsa Walk. Korang tak payah sesusah pergi Low Yat dah. Lagipon dekat Low Yat, style dia kekadang sama macam Petaling Street je. Kalau rasa taknak beli, jangan peramah-peramah nak tanya banyak-banyak kalau taknak makan kasut. Lagipon harga takde beza pon. Yang paling penting di Advance Teleshop korang akan dapat peace of mind sebab dorang tak jual barang clone or barang tak original. 100% guarantee korang akan dapat original set. InsyaAllah.


Layanan pon bagus, also korang akan dapat banyak free gift and dapat discount of each handphone model yang korang beli. Confirm! Mesti akan dapat either discount or free gift. InsyaAllah… Now, dorang tengah buat promo untuk Handphone jenis Vivo and Samsung. Check out dekat bawah ni or if korang nak puas hati, boleh datang sana terus and carik brother nama Nizam. I dah 3 bijik handphone beli dekat sana (tapi Sazli la bayar haha). Nak repair ke, nak beli charger ke or nak tukar screen protector semua I datang Advance Teleshop sebab I suka and puas hati dengan service yang dorang offer. InsyaAllah korang jugak akan puas hati if datang sana. Anyway, jom check out apa yang Advance Teleshop offer sekarang ni. 




Vivo Y31







Get free sd card 4gb yang berharga RM35.00 dengan setiap pembelian Vivo Y31


Vivo Y27




Harga asal : RM899.00
Harga sekarang : RM799.00
Get free sd card 4gb berharga : RM35.00
Get free hard case monopod berharga : RM40.00




Vivo X5 Pro




Harga asal : RM1,199
Harga sekarang : RM999
Get free sd card 4gb berharga : RM35.00
Get free power bank berharga : RM58.00



Harga asal Package A : RM198.00
Harga Promotion RM120.00

Harga asal Package B : RM178.00
Harga Promotion RM100

Harga asal Package C : RM128.00
Harga Promotion RM80




Vivo Powerbank RM58.00






Samsung Galaxy Note 5
Harga lama : RM2,699.00
Harga sekarang : RM2,640.00
Dapat Screen Protector and Casing RM49.00



Samsung S6 Edge

Wireless Charger for S6 edge and Samsung Note 5



With purchase Samsung S6 Edge and Samsung Note 5
Wireless Charger Samsung S6 Edge and Samsung Note 5
Harga asal : RM232.00
Harga sekarang : RM174.00

If korang nak tau pasal feature and kelebihan each handphone yang I share dekat atas tadi, korang boleh la Google or kalau nak more detail, korang boleh datang terus ke Advance Teleshop. Dengar brother Nizam explain lagi la puas hati and dia boleh ajar sekali korang macam mana nak update, install and guna apps yang ada dalam handphone. Kiter pempuan biasa la, tau guna yang basic je. Nak transfer data dari handphone memory ke SD card pon terkemut-kemut. Tu yang harap je beli Memory card besar tapi sekejap dah full. Sebab? Sebab tak guna pon. Buat perhiasan. Semua guna handphone punya memory je. Eh. Tu aku! Hahahahaha.

Advance Teleshop
Lot 108-I, Wangsa Walk Mall
Jalan Wangsa Perdana 1, Wangsa Avenue
Wangsa Maju
53300 Kuala Lumpur
Opening Hours : 10.00am – 10.00pm (open everyday)
Telephone : 013-2008600/03-41417735


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...