Monday, September 14, 2015

SuperLawak FC vs WakDan FC

Assalamualaikum..

Kepada semua peminat SuperLawak FC yang selalu terlepas peluang untuk tengok dorang beraksi bermain bola sepak menentang pasukan pilihan sebab factor jarak, masa dan macam-macam masalah negara yang lain, now adalah masa yang terbaik la if korang nak tengok dorang lawan bola sepak sebab InsyaAllah SuperLawak FC akan berlawan dengan WakDan FC pada hari Selasa, 15 Sept 2015 bertempat di Padang SUK Shah Alam jam 8.30 malam. Antara pemain SuperLawak FC yang ada nanti ialah seperti Jep Sepahtu, Shuib Sepahtu, Rahim R2, Shah Slam, Tauke Jambu , Ikmal Fariq and Nuar Rahman.SuperLawak FC vWakDan FCDengar citer dulu Jep sipi-sipi lagi nak jadik pemain JDT so kiter tengok macam mana aksi Jep atas padang nanti. Hebat ke tak hebat. Kan? Untuk WakDan FC punya STAR pulak kiter akan ada Sazli Ramzan (suami sendiri nama nak first jer), Acap, Kid, Zareef, Khatiq, Zack Pet, Zack Galak, Akai, Gofur, Zaha Adli, Aserk and raaaamai lagi. Eh jap, lupa pulak nak letak nama Apai Hameerul Firdaus. Kang lupa nama dia ni, mau dia bahan I 10 tahun. Sebenarnya antara semua ni Apai je star. Yang lain tu pemain pembantu je. Kira macam main untuk cukup syarat je. Nak pulak Apai memang ada iras dengan Suarez so kiter tau dia sebenarnya STAR. No doubt. Good luck Apai! You can do it! Ingat, jangan malukan Maksu.

Lepas tu, I ada hadiah misteri nak bagi pada sesiapa yang boleh predict berapa keputusan pertandingan ni nanti. Syaratnya ialah Follow IG I, lepas tu repost poster SuperLawak FC vs Wakdan FC yang I post earlier. Letak sekali keputusan perlawanan dekat situ and please set IG korang to Public so that I can check out later. Print screen korang punya post and email pada I di (surayasulatin@gmail.com). Boleh start buat dari sekarang and tarikh tutup penyertaan ialah pada hari esok sebelum pukul 8.00pm. OK? Email I pon semua kena sebelum pukul 8.00pm. Semua orang boleh join contest ni. Kalau ada lebih dari satu penyertaan yang betul, I akan cabut undi je supaya lebih adil.

Repost Poster ni
Letak sekali keputusan perlawanan
Print Screen
Email pada surayasulatin@gmail.com
Tarik tutup penyertaan ialah pada Selasa 15 Sept 2015 jam 8.00pm


Hadiah adalah dari Be_anggun dan Yashees. Korang boleh check out dedua IG ni and tengok la apa yang dorang ada. Mana tau, korang ialah salah sorang dari tukang teka yang bertuah yang bakal dapat hadiah dari 2 IG Shop ni. Kan? Lepas tuuuuu if korang ada Blog, I akan review blog korang as well and letak dalam Blog List I selama sebulan. Kira I bagi Free Review and Free Promotion untuk blog korang jugak. OK? So good luck!

SuperLawak FC vs WakDan FC
Tarikh : 15 September 2015 (Selasa)
Waktu : 8.30 malam
Tempat : Padang SUK Shah Alam


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...