Tuesday, September 22, 2015

Wedding Dress To Rent (Cantik and below market price)

Assalamualaikum..
(Hamirah, Maksu masukkan ko punya iklan nak sewakan baju perantin harini je la eh?)

Anyway.. Mira, my very best friend yang DULU cantik dan ramping (Mira nak uwet) ada nak sewakan baju Perantin dia yang sangat cantik and very the pwincess. Korang boleh sewa untuk wedding, wedding photo-shoot, pre- wedding photo shot or nak berangan buang masa amek gambar suka-suka sebab nak kawen tadek calon, so amek je la gambar berangan pakai gown cecantik guling atas padang. Pastu buat album. Pon ok jugak. Hahaha. 

I dah tengok Mira punya wedding gown ni. Memang cantik infect first time I puji Mira dengan ikhlas macam ni, ‘Mira, cantiknya Mira’ full stop. Biasa pon kalau dia dress up cecantik I akan cakap, ‘Mira, Mira nampak lain’. Yang tu, bukan I sorang. Orang lain pon cakap jugak. LOL.

Jom kiter baca yang Mira dah sediakan info untuk sesapa yang nak sewa Wedding Gown Mira ni.

Wedding dress to rent
  • For wedding or pre wedding photo-shoot
  • Info dress: Dress ni beli dekat Wedding Street Guangzhou China. Angan-angan nak pakai mermaid dress tapi biasalah perempuan dekat China petite and keding so takde size untuk Mira yang tinggi dari diorg tapi ramping ni. (Padahal kau yang Giant – Maksu) So cari-cari dapat la dress ni. Awal dulu dia Cinderella dress sangat kembang and short sleeve. So nak sesuaikan ikut keadaan, alter jadikan long sleeve and buang sikit kembang dia. Jadilah macam dalam gambar tu. 
  • Preferred area – Klang Valley and area yang tercapai dek akal je sebab susah nak postage and tanak try to postage pun. Jangan cuba pujuk. (Elleh eksyen pulak kau Hamira, macam la baju Bernard Chandran – Maksu)
  • COD KL Putrajaya Banting Klang Shah Alam.
  • Rental price is below market price. Recently jalan-jalan dekat pameran pengantin for a dress macam ni (tapi tak cantik camni laa. Kbye) the cheapest rent is RM999.00 PM Mira for rental price
  • Contoh baju macam dalam gambar. Mira tinggi 5’4 (162cm) and berat dalam 58 – 60kg (time tulaaaaaaa skang takyah tanya). So sesiapa yang dalam figure camtu or lebih kurang sesuai la. Tp don’t worry, belakang dia tali boleh adjust ikut keselesaaan. (Nasib baik Mira terus terang NOW Mira dah tak kurus macam dulu - Maksu)





  • Gambar belakang baju tak jumpa plak. CD kawen ada 4 malas nk kebek satu2 cari gambar belakang ahahhah. Tapi belakang dia mcm gambar contoh tu.  Sebijik.



  • Reason nak buat rental sebab sayang tak guna dah (bukan sebab tak muat dah ok). Baik buat business. Ada butik offer letak dekat kedai dia tapi sayang jugak nak letak situ. Takde depan mata. Walaupon tak guna tapi nak jugak ada dpn mata kononya. Hahah
  • Baju ni sangat cantik ok. Mmg berbaloi baloi kalau pakai time kawen or buat photoshoot (cewah). Maksu sila perakukan yang baju ni cantik kan? Kan? First time Maksu kata cantik kata kau. (Ha betul la Mira, that will the first and last LOL - Maksu)
  • Please kalau nak rent silalah jaga dengan berhati-hati sebab Mira sayang baju ni. Kau gils tak sayang baju kawen?
  • Kita kawen sekali seumur hidup (hopefully la kan). So apa la salahnya untuk sekali tu kita extra cantik untyk kepuasan diri. Cantik di hati, cantik di mata cantik di gambar. Tp kalau dapat semua tu dengan good deal, mesti lagi puas hati kan? Kbye. 






Additional info:

Selain wedding dress ni, boleh jugak kalau sesiapa nak cari kereta untuk buat wedding car atau pre/post wed photoshoot. Mira ada Audi TT soft top bole bukak bumbung punya untuk sewakan. Price and pictures boleh Whatsapp Mira. Tp ni untuk serious deal sahaja sebab tak berani jugak nak main tunjuk gmbar kereta sana sini kat orang. (Kau ni Hamirah, segalau Audi, Porsche buat pergi Pasar Malam je. Kaya benar. Hutang aku bila nak bayar? Hahaha – Maksu)


Audi TT (Soft Top) - Bukan gambar sebenar tapi macam ni la kereta Mira tu

Ni Maksu tambah la eh Mira? Kadar sewa yang Mira kenakan untuk sewa wedding gown dia ni ialah RM600.00 (tapi negotiable). Korang pujuk je Mira nak discount 30%, dia bagi punya. Korang boleh guna selama 4 hari. Dalam tempoh 4 hari, sila pulangkan balik pada Mira dengan condition yang tip-top. Jangan pulak dirosakkan wedding gown kesayangan Hamira ni. Mana nak cari weh wedding gown secantik ni untuk RM600.00. Memang takkan jumpa punya. Untuk yang pakai tudung, korang boleh pakai long sleeve kaler putih dekat dalam, dah boleh cover lengan tu. OK?

Contact Mira sendiri
012-6038348

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...