Tuesday, October 13, 2015

Grape's Candy at Ehwa Woman University

Assalamualaikum..

Harini I jalan-jalan dekat Ehwa Womans University and shopping dekat area sini. Now kitorang tengah makan dekat Sinchon makan Ikan Bakar and kejap lagi pergi Nandaemun dengan Dongdamun untuk cari sikit souvenir untuk kawan-kawan and family. Bagi mask sorang sekeping cukup. Hahaha. Ini semua kos!

Harini Munirah teman kitorang lagi. Patut harini tak ambik Guide tapi dia willing to come with us. Kata dia girls day out. Thank you Munirah. Murah rezeki awak. Nanti korang kalau datang sini kena ambik Munirah jadik guide tau sebab dia sangatlah helpful and baik. Anyway, jom tengok apa yang kitorang makan just now. Its a grape candy. Dekat Malaysia takde. Wahahahahah.


1,000 won untuk sebatang. Ada 6 biji anggur. Rasa gula dia pon macam anggur as well. Sedap!



Strawberry takde sebab off season.


Pakcik jual ni sangat la tak mesra alam. Si munirah tanya cherry ke? Dia tunjuk signboard lepas tu bebel-bebel cakap 'mana ada cherry'. Hahahahha


Yang ni dah siap dah.  Sedap! (Ko apa yang tak sedap)


Oklah.. Nak sambung makan ikan bakar dekat Gosame Restaurant ni. Bapak la sedap makan dekat sini. Paling sedap yang kitorang pernah makan so far. Tu nanti lain hari cerita. Ok? Annyeong!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...