Friday, October 23, 2015

Assemoga Kaksu and Intan - Part I

Assalamualaikum…

Tahun ni tadek pon entry pasal birthday #assemoga untuk I. Biasa kan ada photo-shot semua dengan bebudak ni? Tapi time birthday I, I dekat Korea. So kiter buat harini jer la. Dah basi dah pon sebab dah almost 2 minggu pon birthday I. Last week sebok latihan nasyid (yang kalah tu hahahaha) So harini la kitorang pakai baju sama-sama kaler hijau lepas tu makan-makan dekat TGI Friday Pavilion. Jaaadiklaaaaa.


Time korang punya birthday amek gambar dekat KLCC Park siap ada prop segala. Time kiter Intan????? Kat opis je belakang cupboard. Mana keadilan dalam dunia ni?


Paling ‘best’ sebab share dengan Intan so rasa macam tak berapa nak special sangat. Hahaha. Birthday Intan 27 Oct ni? Yang keberapa Intan??? (Nanti Intan akan jawab sambil nanges hahaha) Intan cakap dia punya nak buat next week. Kata dia pakai baju kaler kuning jagung and nak makan sama-sama lagi. Si Dyba menjerit la keluar suara jantan. Kata dia mana boleh celebrate 2 kali! Intan cakap, ‘Ala, makan murah je. Makan Mamak dekat Pelita, nak?’ Semua orang diam. Lepas tu Intan tanya Izzah, ‘Ok la Izzah, kiter dua je la makan kat Pelita’, sekali Izzah cakap Izzah taknak. So Intan kalah! Hahahaha.


Tu nampak tangan I dekat kepala Dyba, sebab dia nak amek gambar tapi kepala goyang angguk-angguk. Hahaha.

Nanti next week la I citer lain ok? I busy now nak menyelamatkan dunia. Sekarang I dah jadik agent mencari kerja. Bak kata Annie, I multitask. Semua kerja I buat. Hahahaha. Blogging pon yer, secretary pon yer, penyanyi nasyid pon ye, agent mencari kerja pon ye. Apa ko nak lagi? Hahahahahahaha. So, happy weekend u’olls. Semoga sentiasa dalam lindungan Allah selalu. (Lain ayat semenjak kenal Abang Sham dengan masuk Nasyid ni? Haha.

-eNd-

3 comments:

Dyba Dbuh said...

moktan ajak mkn NZ..klw NZ baik2 order Dominos Pizza..dapnyaaaa...jom Mok..akk belanje sbb bday akk kan..hehe.. cc moktan

Buddy Bard said...

Kak Su cari untuk sy sekali kerja... huhuhuhu...

Joannfoca said...

Hi Izzy... =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...