Friday, October 23, 2015

Susa Detox Body Scrub and Foot Soak by Safiyyah Osman

Assalamualaikum…

Bebaru ni Safiyyah Osman bagi I cuba dia punya Susa Detox Body Scrub and Foot Soak yang dia buat sendiri (purebysaffiyahosman). Masa dapat parcel tu pon I dah excited sebab packaging comel, bau pon sangat wangi. If korang perasan, now memang banyak orang yang jual homemade scrub macam ni tapi yang Safiyyah Osman punya ni special sebab dia bukan sahaja untuk buang sel kulit mati tapi untuk detox jugak. So korang guna bukan sahaja baik untuk kecantikan tetapi kesihatan as well. Sebab tu lepas scrub kena minum banyak air sebab nanti kita akan rasa dahaga sikit.

Untuk Susa Detox Scrub so far dorang ada Chamomile/Citrus Honey/Choco Honey and untuk Foot Soak pulak is Lavender & Chamomile. Semua product ni ialah 100% handcrafted, Natural & Organic. Free from additives, chemical preservatives, sulfates, paraben and artificial fragrances. Maksudnya 100% organic. Best giler! Product ni sangat selamat digunakan. Nanti lepas buat scrub, korang akan rasa kulit lembut je... Lepas tu kalau rajin and selalu scrub, nanti sel kulit mati akan hilang and automatically kulit akan jadik lebih cerah sebab tu artis-artis rajin buat scrub dekat spa.

Buat apa nak spend more kalau kiter boleh buat scrub sendiri dekat rumah kan? Sama jugak hasilnya plus kiter tau kebaikan product yang kiter guna tu macam mana. Kite sorang-sorang guna so lebih exclusive and hygiene. Kan?


Pure By Safiyyah Osman



100% Handcrafted

Susa Detox Body Scrub - Chamomile


Susa Detox Body Scrub - Coffee


Susa Detox Body Scrub - Citrus

Untuk menjamin kesegaran and memastikan product ni sentiasa dalam keadaan baik, sila pastikan takde air yang masuk dalam botol ni bagi mengelakkan premature spoiling. Now Safiyyah Osman also tengah carik dealer diseluruh Malaysia untuk product ni. Korang boleh contact Safiyyah Osman sendiri untuk deal. Klik sini for details. If korang nak tengok review pengguna product ni boleh klik sini.

Harga untuk sebotol ialah RM25.00/jar add RM7.00 untuk postage. For order boleh call or WhatsApp  +60192609886

Pure By Safiyyah Osman
Handphone Number : 019 - 2609886

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...