Wednesday, November 11, 2015

SALE GILA BABY DI LAZADA. iPhone 6s hanya RM11.00 sahaja??? Waklu!

Assalamualaikum

KEGILAAN APAKAH INI???? Seriously ini ialah great deal yang paling bapak punya bagus yang I pernah tengok LAZADA buat. discount up to 95%? Kepala hotak dia la! Tapi semua ni bukan cobaan.. Semua ni betul-betul Ramley! Hahahaha. I rasa macam nak giler tengok Lazada website sekarang ni. Bapaklah bagus deal yang dorang tengah offer sekarang ni. Korang boleh tengok Lazada website and naik sama giler macam I. Like seriously  Ni memang nak suruh semua orang meroyan ke apa ni? Arrrrrrghhhhhh! 

Tapi sale giler babi ni HANYA PADA HARI INI (11 NOVEMBER 2015) sahaja ok? Kalau hari lain ada jugak sale tapi tak la meroyan macam ni. So korang takyah nak tempoh bertenang sangat. Sebab kalau tak beli harini maka good bye forever, no more offer gila babi macam ni lagi. Lazada akan menawarkan harga rendah pada bagi lebih 30,000 produk! Tengok je lah setiap kategori mempunyai sale dari up to 80%. Boleh check link di bawah untuk senarai barang yang dijual dengan potongan harga hebat. Tapi kalau korang giler meroyan, sila tanggung risiko sendiri. I taknak masuk campur. Haha.



Ko dah kenapa yang sale up to 95% ni??? Lempang nak???


Dah la bagi discount up to 95% dah tu ada pulak satu peraduan ‘Spin The Wheel Deal’ yang mana kita boleh menang bauchar tunai sebanyak RM500.00 setiap hari. Dah la shopping harga murah, dia bagi pulak RM500.00 duhet! Baiknya hati dia.


Spin The Wheel Deal

Kalau korang nak beli iPhone 6s dengan harga RM11.00 pulak, jangan lupa  join game 'The Unlock Deals' dekat Facebook Lazada Malaysia. Ok? Kalau post tu dapat 11k like maka korang dapat la beli iPhone 6s dengan harga RM11.00 SAHAJA so lekas panggil semua saudara mara sahabat handai satu kampung join contest ni sekarang jugak! Selain dari iPhone 6s ada jugak lagi product lain yang korang akan dapat harga murah kalau sampai jumlah like yang ditetapkan.

Boleh check link ini untuk join game best ni : 


Deals To Be Unlocked!

I dah meroyan dah ni tengok deal yang LAZADA offer. TV LCD RM500.00 je sebab offer sampai 50% ko dah giler ke apa ni LAZADA? Menyirap je I tengok. Tapi dalam banyak-banyak tu, 3 barang ni I memang kena beli JUGAK JUGAK JUGAK JUGAK JUGAK!



Microfibre Cleaning Spray Mop For Dry And Wet Kitchen of 85% and jadik RM35.00 sahaja dari RM229.00???? Wakluuuuuuuuuu!! Yang ni kena beli 20 unit. Kbye. Klik sini untuk beli.


Motorized Folding Treadmill Running Machine dari RM5,999.00 jadik RM1,349.00 je? Ok beli lapan belas. Thanks. Klik sini untuk shopping.



Dah penat lari and mop rumah mesti la kurus kan? SO beli la Digital LCD Tempered Glass Weighing Scale ni hanya dengan harga RM22.00 SAHAJA dari RM129.00 Huwaaaaaaaaaarrrrghhh stressed! Yang ni beli 10. Tak kira! Klik sini untuk beli.

Anyway, kepada pembaca budiman Chooyaya Secret Garden, LAZADA bagi korang voucher khas sebanyak RM30.00 OFF di setiap pembelian berjumlah RM120 dan keatas. Voucher shopping ni laku harini ajer tau? (11 November 2015) so lekas klik dekat Lazada Website sekarang untuk giler meroyana sama macam I. Dah la kasik offer giler lepas tu kasik lagi voucher. Thank you LAZADA!!


RM30.00 voucher


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...