Tuesday, December 1, 2015

Calling For Vendors Bazaar Lepak for TNTS

Assalamualaikum..

Haaaaa mai sini mai dekat mai rapat. TartNenasTerpalingSedap (TNTS) dah melangkah setapak lagi maju kehadapan menuju puncak (dah macam Akademi Fantasia pulak). Kali ni, depa buka booth sendiri di Bazaar Lepak. Bazaar Lepak tu padia? Alaaa yang FaizDickie dok promote setiap hari dekat Instagram dia la tu. Sapa tak kenal FaizDickie aka Kak Leha Bunting memang carik pasal la. Anyway, TNTS di bawah syarikat mereka, Terpaling Sedap Ent is calling for vendors yang berminat untuk join depa pada hari tersebut. Butir-butir lanjut, korang boleh baca kat bawah ni.

Bila : 19- 20 December 2015
Di mana : Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, Shah Alam
Harga product: Boleh contact direct dengan owner TartNenasTerpalingSedap 
Product: Packaged Foods
Boleh contact 017 6851714



Bazaar Lepak #villagepeople


TEMPAT ADALAH TERHAD, so sila cepat hubungi TNTS. Sebarang surat menyurat sebab tak puas hati tak dapat tempat adalah tidak dilayan. Kenapa mesti join Bazaar Lepak ni? Sebab ramai artis-artis turut sama pada hari tersebut. Diantaranya ialah:-

Amar Baharain
Karl Shafek
Ryzal Jaafar
Yana Samsudin
Memey Suhaiza
Siti Sairah Tarudin
Nadzi Adhwa
Erra Fazira
Rita Rudaini


Antara Artis yang terlibat

So bila dah ada artist tu, InshaAllah crowd pun ramai. Bila crowd ramai, inshaAllah product korang akan terjual dengan jayanya. Kan? Lagipon makanan la product paling seeeeenang orang tertarik. Takkan nak lepaskan peluang ni kan? So, apa tunggu lagi. Sila hubungi ownder TNTS untuk details dan sebagai bonus, sesiapa yang confirm jadik vendors dengan TNTS, Chooyaya Secret Garden akan bagi 1 review percuma product korang untuk Lepak Baazar ni.

I sudahi entry ni dengan serangkap pantun.

Pat pat siku lipat sapa cepat dia dapat,
sapa lambat dia mendapat.

HAHAHAHAHAHAHA. Giler tak best pantun.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...