Monday, December 14, 2015

Lip Scrub and Lip Balm By Purebysafiyyahosman yang best!

Assalamualaikum..

Korang mana yang ada masalah kulit sensitive and jenis concern tentang ingredient satu-satu product sebab takot ada chemical etc, without a doubt I suggest korang untuk usha and cuba purebysafiyyahosman sebab ni la satu-satunya handcrafted aka homemade product yang terpaling dipercayai 100% and I sendiri dah guna and puas hati giler dari scrub, foot soak and now lip scrub and hotlips lip balm. Cuma sebab bizi menyelamatkan dunia, maka I tak sempat nak share dengan korang semua, sekarang baru ada masa nak share. Dia punya bizi mengalahkan Najib kate ko. Now ni sesambil taip, I tengah lick Hotlips dorang. Rasa bibir moist je lepas tu sedaaaaap. Hahaha.

Anyway now purebysafiyyahosman dah ada 10 produk.


1. Body scrub chamomile me.

2. Body scrub citrus honey.
3. Body scrub choco honey.
4. Foot soak lavender-chamomile.
5. Lip scrub homemade kiss me.
6. Lip balm hot lips made for kissing.
7. Detox face & body soap for MEN.
8. Detox face & body soap for WOMEN.
9. Hero & pure face mask.
10. Heroin & pure face mask.



Semua adalah handcrafted a.k.a homemade. Piyah dengan Eli (husband dia) yang bancuh sendiri. Sendiri bancuh, sendiri masukkan dalam bekas/jar. Sendiri snap gambar.. Sampai naik ketuat tangan depa. Hahaha. Korang tengok la packaging semua memang ada class and I dapat rasa, depa buat semua ni bersih sungguh sebab I kan, if cuba mana-mana makanan or product homemade yang pembuatannya tak bersih, dia macam ada satu rasa loya tekak taktau nak cakap macam mana. Tapi yang ni I pakai dengan senang hati. InsyaAllah.



Produk mereka selamat jika termakan atau terjilat. Antara yang 100% edible (selamat dimakan) ialah lip scrub and face mask. Yang lain bukan 100%. Tapi jika terjilat atau termakan tak bawa mudarat. Bab ni I teringat cerita yang Jang Nara berlakon dalam drama Korea bertajuk The Successful Story Of a Bright Girl pasal yang dia bekerja dengan boss dia yang garang and depa try to win balik market by produce cosmetic yang boleh dimakan. Lepas tu dorang menang sebab product dorang lebih selamat. So sama la macam purebysafiyyahosman ni. Kan kan?


Lip scrub -Homemade Kiss Me-





Masalah bibir gelap, bibir kering dan pecah jika tidak dirawat akan menyebabkan bibir berdarah. Cara yang terbaik untuk merawat bibir yang bermasalah seperti itu adalah dengan menggunakan skrub bibir. Ia akan menanggalkan sel kulit mati yang ada pada bibir kita. Lip scrub purebysafiyyahosman dihasilkan daripada adunan gula detox, madu asli, minyak anggur, minyak zaitun serta delima. Lipscrub ini juga selamat jika termakan.


Lip balm -Made For Kissing- 



Bibir kering dan merekah jika tidak dirawat akan menyebabkan bibir berdarah.Guna lip scrub sahaja tidak cukup. Penggunaan lip balm yang kosisten setiap hari mampu menghasilkan bibir yang lembut dan lembab. Lip balm purebysafiyyahosman diadun menggunakan 70% madu asli, beeswax dan almond oil. Madu merupakan agen pelembab semulajadi yang osem!


Untuk siapa yang berminat nak COD atau self pickup boleh contact 19 master agent yang ada di seluruh Malaysia.

Elly

Sungai petani
+60194163319



Dian
Alorstar & perlis
@Aiyans_detoxskincare
+60124140326



Aini
Temerloh
@ainimanshor
+60139395621



Nizam
Sepang/nilai
@papadetox
+60136515230

Nabilah
Melaka
@susadetox_naturalscrub
+60197080920



Azeera
Seberang jaya/sg dua/permatang pauh
@qz.corner
+60192809575



Shida
Kuala selangor
@fizara_beauty_care
+601110648784



Rashidah
Labuan
@nisa_beautyshoppe
+60192759765
-----
Nora
Pekan & Kuantan
@detoxscrub_malaysia
017 9404887



Lydia
Taiping/Bagan Serai/Parit Buntar/Nibong Tebal
@lydiawati_irman
013 4565858

Anna
Kulim
@purebysafiyyahosman.kulim
+60124343902



Norazean
Kemaman/Kerteh
@norazeansulaiman 
0139229831



Syahir
Ipoh/tapah/seri iskandar/batu gajah
Fb @Body Shop Malaya
+60135223525



syuk
lumut/manjung/setiawan 
@Sq2q.collections
0136870171



Faten
Jb/pasir gudang/nusajaya
@fatennurjihan
0173138980



Siti Baiya
Subang Jaya/Puchong/PJ
@qissara_exclusive
+60166294830

Wanie
KL/putrajaya/cyberjaya
@purebysafiyyahosmankl
+60194044517



Ryna
Skudai/Kulai/Pontian
@rynawahab
+60127820776



Ezy
Pulau pinang(Dalam Pulau)
@mmaf.co
+60195125657


Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman 
Webstore : www.purebysafiyyahosman.com

For more info and product by Piyah clik sini.

-eNd-

1 comment:

fadz said...

Saya agent produk purebysafiyyahosman yang aktif. Boleh contact 0165570720 untuk pertanyaan.. COD di ipoh dan pengeposan ke seluruh negara.

FB Page : https://www.facebook.com/nfnaturalbeauty/?ref=page_internal

Instagram : #purebyso.ipoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...