Thursday, December 17, 2015

Darayu by Yuyu Zulaikha - SIRI KHAS UNTUK WANITA

Assalamualaikum..

AMARAN : ORANG LELAKI AND BUDAK BAWAH UMUR JANGAN BERIA NAK BACA. NI UNTUK WANITA SAHAJA, OK?

Harini I nak perkenalkan korang dengan satu product penjagaan khas mantop giler untuk wanita (ehem-ehem) yang mementingkan kesihatan dalaman serta memancarkan seri pada wajah dan menguatkan tubuh serta bagi extra energy.  Lepas tu menganjalkan mana-mana yang dah tak berapa nak montok (boobs and bump) and bagi performance lebih power. Gittewwww. Intimate part lebih hurmmm macam mana nak cakap eh? Haha. Lebih ketat dan secara tak langsung mengeratkan hubungan suami isteri. Awwwww.

Fuuuh!! Berpeluh nak menaip ni. Hahahahaha. Malu gilerrrrz!! Tapi Yuyu punya pasal, Kaksu cuba deliver testimonial dan kelebihan product ni dengan cara paling straight to the point supaya senang wanita-wanita diluar sana nak paham. Kang cakap kona-kona, dapat yang selenga macam Intan 10 orang pengsan la nak explen. Baik cakap direct. Hahahaha.

Darayu by Yuyu Zulaikha – Siri Khas Untuk Wanita ni mengandungi ramuan terdiri dari himpunan makanan sunnah serta mengandungi kolagen ikan kod, acaiberi, epal, lemon, vitamin C, akar serapat dan manjakani. Menjadikan Darayu supplement keperluan semua wanita untuk kekal anggun, menawan dan sihat. Diantara kelebihan Darayu ialah ianya boleh membantu permasalah wanita seperti keputihan, berbau, kelesuan, banyak angin dalam badan, kulit kusam dan senggugut. Semuanya dapat diatasi dengan pengambilan Darayu secara konsisten. Yang paling penting Miss V lebih ketat, boobs and bump lebih anjal dan mantop. Setiap malam akan terasa seperti malam pertama. **bunyi guruh sabung menyabung. Haha.





I love Darayu!


Darayu juga sesuai untuk bakal pengantin, para ibu yang menyusukan anak, wanita yang merancang kehamilan dan SEMUA wanita yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman. Kalau tak kawen pon boleh makan, tadek hal. Sebab body jadik cantik. Ni I punya pengalaman sendiri dengan Darayu. Memula rasa macam amenda yang best pulak tengok badan sendiri ni. Tetiba macam body lebih sexy. Punggung rasa macam mantap lepas tu pinggang lebih mengecil sebab perut kempis. Puas I fikir, I diet ke? Tapi takde. Makan macam biasa je. Dah tu macam mana perut macam terbentuk cantik  ni. Nampak lebih nipis. Rupanya bila I taip ni, baru OMG sebab makan Darayu!

Korang sendiri akan perasan tau perubahan badan badan terutamanya dada, pinggang and pinggul. Akan terbentuk lebih cantik. Lebih anggun. I nak explen pon macam tak reti. Hahahaha. Tapi macam tu la. For me, I rasa macam worth it sebab bukan susah pon nak consume Darayu ni. Sehari 1 sachet je, ambik sebelum tidur. Dah la takpayah bancuh ke apa. Koyak je hujung sachet and minum terus. Sesetengah orang malas nak membancuh la apa la kan? Dengan Darayu tadek alasan dah. Rasa dia sedap! Jelly manis-manis buah, lepas tu macam ada gas-gas sikit. Pakkal la dia cakap sehari 1 sachet, kalau macam ni punya sedap sehari 20 sachet pon tadek hal. I boleh makan.


Pengasan Darayu - Yuyu Zulaikha


Antara bahan-bahan yang terdapat dalam Darayu. Kolagen ikan kod, acaiberi, epal, lemon, vitamin C, akar serapat dan manjakani


If korang consume Darayu, jangan lupa minum air banyak at least 8 gelas sehari sebab dapat membantu Darayu bekerja dengan lebih bagus untuk badan korang. Ambik air banyak ni bagus sebab boleh membantu menurunkan berat badan, melembapkan kulit, melancarkan system pencernaan, menyeimbangkan suhu badan, anti oksidan dan many more. Sebab tu la kita disarankan minum air banyak to keep your body hydrated setiap hari dengan pengambilan Darayu. Paham?

Keberkesanan Darayu ni ialah seawal 3 hari pengambilan. Korang takyah beria nak tunggu sebab nanti by at the end of the day, korang sendiri akan nampak perubahan pada badan korang macam mana. Darayu ni kira macam all in one. Bila makan, bagi extra energy which is kita wanita ni hari-hari nak handle kerja, family semua so we need extra energy. Lepas tu dia akan bagi wajah lebih berseri, kulit pon cantik and body mantop and at the same time, meningkat performance as a wife. Bak kata Yuyu, dengan Darayu anda boleh ‘mengikat’ suami dirumah. Gitteeeeewwww.

Darayu mengandungi kolagen. So dengan pengambilan Darayu yang konsisten, dapat menambah keperluan kolahen sebaiknya kepada kulit. Bila kurang kolagen dalam badan, muka nampak kedut, leher dah jatuh, kulit tak anjal and 'aset' pon menggelebeh. Dengan Darayu, semua ni dapat diatasi.

Note : Darayu tidak boleh diambil ketika haid.

Sekotak Darayu boleh diambik untuk sebulan sebab dalam dia ada 20 sachet. So cukup-cukup je la kan? Harga Darayu tak mahal cuma RM95.90 (Semenanjung Malaysia)/RM99.90 (Sabah & Sarawak). Exclude postage. Postage RM8.00 (sekotak). One more thing, ada testimonial dari breastfeeding mom, dorang cakap dengan Darayu susu dorang pon lebih banyak. Tu kira macam extra bonus kebaikan pengambilan Darayu bagi Ibu yang menyusu. Bapak la best! Korang kena cuba Darayu sebab worth it for money. Sebulan lebih kurang RM100.00 je pon. Kasik bonus sikit pada badan kiter selepas penat bekerja. Kan?


Sekotak Darayu ada 20 sachet (seperti dalam gambar) so senang nak consume. Koyak sachet dihujung and minum. Tak payah bancuh-bancuh ke apa. Rasanya pon sedap!




Auwwwww. Terus nak manja-manja dengan Darayu

WhatsApp : 018-9727527
COD Puchong, Putrajaya, Cyberjaya

-eNd-

2 comments:

Dyba Dbuh said...

lepas besalin nk try :)

Jan@Afzan said...

wow..patutlah Su nampak makin cantik, seksi, mantap...hahaha.. (ayat tak bleh blah) hehe

Wow sangat ni... tahniah Yuyu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...