Tuesday, December 22, 2015

Promo Make-Up by Shae Taib only RM100/person (15 Dec 2015 - 31 Jan 2016)

Assalamualaikum..

Bebaru ni masa pergi Titan punya launching dekat KLCC (formal event dekat fine dining restaurant) and kebetulan pulak pagi tu jugak Shein ada Year End Concert dekat Yamaha GE Mall, So I minta Shae untuk mekapkan I (taknak kalah hahaha). Tema Simple but Sweet. Taknak nampak beria macam nak attend Dinner Red Carpet rambut tinggi macam KLCC ke apa. I cuma nak mekap sweet with simple Hairdo jer. Yang penting kena pantas mekap. Zup zap zup zap sebab I bizi nak menyelamatkan dunia haritu. Paling lama I bagi Shae sejam je. Dia pulak memang jenis punctual. Mekap on time and siap dalam masa sejam. Fuhhh!

Shae ni jenis akan tanya kita nak mekap macam mana and dia study if kita nak any particular theme ke apa. Lepas tu dia kasik pendapat la mana yang sesuai or tak sesuai dengan kita. Macam haritu memula I cakap nak mata bold and smokey ala-ala KimK lepas tu kata Shae, Wan (Suami dia) cakap tak boleh! Kaksu kena mekap macam Nora Danish. Sweet sweet je. **Jalan seret kaki. Baiklah Wan, Kaksu ikut la cakap Wan. Memang dia tak kasik chance I nak nampak ganas-ganas ni. Wan sekarang memang dia yang tentukan imej apa yang sesuai untuk I. Hahahaha. So inilah hasil dia. Sweet and simple. Untuk orang ganas macam I ni memula rasa macam tak sesuai nak carry mekap sweet tapi bila tengok Ok jugak. Untung ko Shein dapat Mama lembut manja macam Mama ni. Uweeeeek!!


Sweet and simple je kan make up ni? Takde la tebal sangat yet nampak cantik. Mekap la yang cantik. Bukan I. Heeeeee.


Masa borak-borak dengan Shae, I tanya dia taknak ke offer readers Kaksu untuk any promo mekap dengan dia? Sebab I tengok Shae ni mekap dia teliti and cantik. Simple tapi sweet. Kan? Takkan la I sorang je nak cantik-cantik mekap kan? Korang pon boleh jugak mekap cantik-cantik macam I lepas tu bayar murah jer. Barang mekap yang Shae guna pon semua berjenama. Nars, Mac segala. Mana la tau ada yang saja-saja nak mekap lepas tu buat photoshot dekat Studio or sesaja je nak mekap cantik untuk attend dinner or mekap bridesmaid, birthday party etc or ada yang sesaja nak berangan mekap cantik dengan adik beradik and kawan-kawan lepas tu jalan-jalan berangan pergi KLCC ke kheeeeennn?? Skali Shae kata why not? Check out Shae punya mekap promo.

Promo event/dinner makeup for RM100/person By @shae_taib
Promo booking start date (15-Dec sampai 31-dec-2015)
  • Valid from 15 Dec 2015 to 31 Jan 2016
  • 3 days in advance booking with full payment
  • within klang valley - no transport charge
  • no hairdo/hijab styling
  • booking with promo code - PROMO DEC15 to [012-2141810] with full details as below:

  1. name:
  2. date event:
  3. makeup location:
  4. makeup time: 




Haritu Shae ada la sepitkan rambut I dekat tepi telinga dengan sepit rama-rama. Haha. Giler ko umur 34 tahun tapi letak rama-rama kat rambut. Ko mampu? Tapi malangnya tak nampak dalam gambar (Naseb baik)



Sweet je kan mekap ni? But for promo ni only mekap je tau? Takde hijab styling and hairdo. Yang tu MAYBE ada extra charge. Korang boleh bincang dengan Shae.




Tengok Rish dah macam pengantin I tengok. Cantik you Rish (^_^)



Korang boleh mintak nak mekap macam mana dekat Shae. Tadek hal.
Semua peringkat umur boleh mekap macam ni. Tadek hal. Kot ada Mak Pengantin nak nampak meletop di hari perkahwinan anak, also boleh ambik package ni.

Korang apa lagi? Jangan lupa grab this chance. Lagipon RM100.00 je woi! Murah sangat-sangat ni. Mana nak dapat mekap murah macam ni. Jangan lupa cakap korang readers Chooyaya sebab kalau tak, harga asal is RM150.00/person tau? OK? So semua orang kena sayang I lebih now. Ok? Nak uweeeeeeet!!

Make up Artist / Freelance MUA
Call/WhatsApp : 012-2141810

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...