Friday, December 18, 2015

Senarai Vendor Untuk TNTS Untuk Bazaar Lepak 19-20/12/2015

Assalamualaikum.

Kesinambungan dari entry sini pasal Tart Nenas Terpaling Sedap nak cari vendor untuk Bazaar Lepak by Faiz Dickie aka Kak Leha Bunting yang tengah meletop-letop orang cakap pasal ni sekarang di Instagram, so today I nak share dengan korang semua #TNTS punya vendor. Korang boleh datang booth #TNTS sebab dekat sini ada macam-macam product yang best-best. Dari sambal, acar, kerepek macam-macam jenis lagi la. Perfume and kain songket pon ada disamping of coz la Choc Chip and Tart Nenas dorang yang confirm sedap nak mampos tu. Jangan lupa datang booth dorang number H5 and jumpa Miezi and H (The handsome engineer dekat sana. Dedua solo kbye). 



Bila : 19- 20 December 2015
Di mana : Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, Shah Alam
9.00am - 10.00pm
Booth No : H5





11 vendor bawah 1 bumbung. Tart Nenas Terpaling Sedap. Booth No H5. Ok?





Instagram : Armada Perfume

Jenama baru wajah baru 😍 kami menghasilkan perfume kereta dan badan yang sangat serius wangi dan mengikut persamaan kimia 😍 Hehe. Custom made perfume. Ko ada?





Boleh standby untuk raya tahun depan. Banyak corak, harga murah. Boleh tengok fizikal corak dia macam mana dekat sini. Takyah beria pergi Sarawak, dekat KL pon ada jual. Woot woot!




These are not your usual kerepek ;-) They are bursting with flavor 😉 We’ve added cheese our banana chips so harmoniously, and you'll be glad we did. Also dorang ada kerepek pisang dip with chocolate. WOW! Kena try ni! Memang bukan kerepek pisang yang biasa kita makan.




Instagram : Zaiful Zainal
Runner, Hiker, Climber. Check out this energy Drink. Vigor! 
Because Red Bull and Livita is too mainstream. Dafi tu duta dia. Jangan main-main eh?




Malas nak sembang kencang dah pasal Wonder Cheese ni. Memang confirm addicted kalau sekali dah cuba. Sebalang besar macam ni sekelip mata dah gone



Instagram : Acar Delima Hati
Dorang ada 2 jenis. Acar Ikan Masin Kurau and Acar Buah. Boleh tengok review dorang dekat IG and semua cakap Acar Delima Hati is to die for! Tak caya tengok gambar la wei!




Rasa baru Sambal Hitam yang kalau korang makan, confirm menanges. Jangan lupa bawak tissue siap-siap untuk lap air mata. OK?



Peluang kepada anda untuk bukak bisnes dengan Corn Bytes yang bakal jadi fenomena ni, Sesambil tu boleh rasa sendiri bertih jagung jenis crispy dan spicy dari mereka. Kalau beli untuk business, harga jauh lebih murah. 1 carton ada 50 pack = RM250.00. Kalau beli 1 pack je jatuh RM7.00/pack x 50 = RM350 so satu carton untung selamba RM100.00, kalau 10 carton laku? Kira sendiri. Duduk rumah goyang tetek, hari-hari selamba untung beratus. 


Pop Cheese - Homemade. Crispy. Crunchy. Tasty.
Pesanan : Jangan pass balang anda pada tangan orang lain. Pasti tinggal balang kosong. Kerepek cheese ni memang tengan in dekat market, takkan taknak rasa barang sepeket dua? Ye dak?




Pesanan : Kalau baru sekali cuba, jangan mengada beli 2 botol je sebab confirm korang akan patah balik and beli 10 botol terus. TERPALING sedap dadih hirup ialah jenis ni. Ada 4 flavor. Strawberry, Jagung, Original and Coklat

So jangan lupa datang beramai-ramai ok? Ada lebih 200 jenama tempatan akan berkumul disini. Sediakan duit dalam 2 3 tong senang nanti nak shopping. Haha. Bazaar Lepak ni dah dipromosikan di Hot FM, Majalah Remaja, HLive, Maskulin dan Kosmo. So confirm orang ramai akan datang. Mesti meriah ni. Selain dari shopping, ada pelbagai aktivit menarik yang korang boleh join. Boleh main Batu Seremban, Congkak, Lompat Getah dengan Buih Sabun. Reminiscing memories masa kecik-kecik. Mesti tersangat la best! Semua acara ni terbuka kepada semua orang dan PERCUMA. Artis-artis pon ramai, diantaranya ialah Erra Fazira, Yana Samsudin, Memey Suhaiza, Rita Rudaini, Amar Baharain and ramai lagi! Jumpa di sana!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...