Thursday, January 28, 2016

Jubah Lelaki Exclusive - Craft by Qalb

Assalamualaikum..

Sebenarnya I yang terpaling excited bila founder Craft by Qalb ni bagitau yang jubah lelaki by them dah berada di pasaran dan sudah mula dijual. Sebab apa? Sebab I tau citarasa founder ni yang amat la cerewet tentang semua menda sampai I rasa ‘ko ni dah kenapa yang cerewet sangat? Melebihkan pempuan’. Semua menda nak cerewet, lebih-lebih dengan baju yang dorang nak beli. Semua dia akan belek dari fabric, design dan kekemasan jahitan. So I tau if dorang keluarkan sendiri product mereka, I 100% percaya ni mesti ada class and mantap nanti ni. Memang tak disangkal lagi sebab bila dorang tunjuk final product (jubah) ni dekat I, I clap my hand, I give standing ovation and I admit, memang cantik, memang kemas and exclusive yet harga tersangat la mampu milik dan berpatutan. 2 manusia ni kalau buat kerja, memang bersungguh-sungguh dan bukan kaki cincai punya. Sapa yang pernah deal dengan dorang sebelum ni untuk beli Tart Nenas Terpaling Sedap mesti tau macam mana hasil kerja dorang. Kemas dan puas hati.

Tercetusnya idea untuk menghasilkan Craft by Qalb ni sebab dorang selalu tak puas hati dengan quality jubah lelaki yang ada dipasaran sekarang ni. Dorang komplen, kenapa la susah sangat orang nak keluarkan jubah lelaki yang berkualiti, cantik tapi tak pelik. Dah cantik, mahal sangat pulak. So acane orang yang berpendapatan sederhana nak pakai jubah yang cantik-cantik kan? So baik dorang buat sendiri. Masa memula dorang cakap nak buat Jubah ni, I macam layan tak layan je. Sebab rasa macam ‘Ada yang nak beli ke?’ Tapi bila semua dah siap, terus I rasa macam dua manusia ni dah letakkan jubah lelaki sekarang ni berada dalam level mereka yang sendiri. Sebab seriously nampak class macam beli dekat Butik-butik mahal. So lepas ni, kalau nak pakai jubah masa raya, masa kenduri dan majlis keramaian serta majlis-majlis agama takde la nampak kusam and aci boleh je, sebab Jubah Lelaki Craf by Qalb ni memang lawa giler! 


Noah Exclusive ni cuma RM170.00 sahaja. Free postage untuk Semenanjung Malaysia and tambah RM5.00 untuk Sabah dan Sarawak.



Noah Exclusive ni takde la over sampai nak ada line or sampai guna 2 3 warna dalam satu jubah untuk nampak kelainan. Tapi masih nampak exclusive kan?


Pada pendapat I, this is Jubah lelaki should be. Tak perlu nak extra accessories beria. Macam ni dah cukup.


Design simple, warna menarik and jahitan di leher sangat kemas.


Warna ni memang selling fast. Laju je dah habis.

Let say korang nak buat hantaran atau hadiah pon boleh sebab Noah Exclusive ni didatangkan didalam kotak khas yang cantik. Kata la korang nak buat sebagai hadiah kan? Just bagitau dorang and dorang boleh post kan jubah ni kepada orang yang korang nak hadiahkan tu. Now kan dah jadik trend kawan-kawan, saudara mara pakai baju sama design and color untuk majlis pertunangan dan wedding, so Noah Exclusive ni memang pilihan paling tepat. Takyah dah korang fikir nak cari kain, tempah semua. Sediakan ajer duit and zaaaapppp order dengan dorang. Ada 7 pilihan warna yang menarik. Confirm kalau pakai ni terus jadik handsome macam Remy Ishak. *motip Remy Ishak? Hahaha.




Close up. Korang boleh tengok sendiri dekat sini kekemasan Noah Exclusive. Siap ada label. Memang nampak class sangat!


Ada 3 size, korang boleh tengok ukuran dekat sini. Size ni memang standard size orang Malaysia yang tak berapa besar sangat macam orang Arab. So bila pakai, elok terletak di badan dan tak gelebeh sana sini.


Noah Exclusive is selling fast. Ikutkan tadek la promote beria dari dorang tapi cepat tersebar dari mulut ke mulut. Eh, lain macam pulak bunyi. Hahaha.

Dekat sini, I nak bagi offer exclusive untuk readers Chooyaya Secret Garden. Let say korang order dekat I, I akan bagi less RM6.00/jubah so harga akan jadik RM164.00 sahaja sepasang. Kalau beli 2 3  sekaligus, I akan bagi harga lebih murah as well. WhatsApp I 012-9184042 untuk order. Harga ni kalau korang beli direct dekat Craft by Qalb tak dapat tau? Syarat dia mesti order direct dari I. So far, testimonial dari customer semua best-best. Korang hadiahkan la jubah ni untuk Suami, Ayah, Adik Lelaki, Crush mesti dorang sangat happy. InsyaAllah.

Contemporary Muslim wear for man
012-3457479
Calling for dropship

-eNd-

4 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

husband Fida tak suka pakai jubah..dia rimas,

anonymous said...

Couple adik2 la ni. Pasni buat jubah kolar V.

anonymous said...

Couple adik2 la ni. Pasni buat jubah kolar V.

ZULKIFLI BIN AHMAT said...

Salamm..saya nak order saiz S..tapi leher saya kecik sikit...boleh coustmize ke..heheheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...