Wednesday, January 6, 2016

PlayStation PS3 Secondhand To Sell

*sold to brother eddy*


Assalamualaikum..

Kalau ada sesapa yang nak hadiahkan suami, boifren atau crush apapa masa birthday dia, I suggest korang hadiahkan la PlayStation untuk dorang. Dorang confirm suka. Tak tipu punya. Lepas tu mereka mesti sayang anda lebih and cakap anda ialah wanita yang paling memahami and paling cantik sekali dalam dunia kalah Kajol. Nak bagi PlayStation jangan lupa kasik sekali CD Football Fifa 5 tahun punya stock so boleh la mereka main sampai lebam. Nanti confirm jaw dorang drop lepas tu melulut terus ajak kawen. Ha, tu salah satu tektik jugak tu. Hahahaha. Anyway, cakap banyak takde. I’m helping my housemate to sell dia punya PlayStation PS3 yang condition tip top memang nampak macam brand new. Takde scratch sebab beliau duduk dalam drawer all the time. InsyaAllah lawa.

Detail
PlayStation PS3 – 120 GB
1 dualshock controller
USB Controller Charge Cable
Power Cable
Free gift – FIFA Football game 2010, 2011, 2011, 2013
Condition 9.5/10.00 – Come with box
Harga beli PS3 sahaja tak termasuk game (RM1200.00)

PS3 - 120 gb with accessories


Reason to sell sebab beliau nak beli PS4 so buat apa nak ada Playstation banyak-banyak dekat rumah? Isteri dia nak operate pasang DVD pon tak pandai. Acane? Hahahahaha. Semua ni Sazli nak letgo for only RM650.00 only but negotiable. Korang boleh mintak discount tadek hal. Condition PS3 ni memang tip top and nampak macam brand new sebab Sazli letak dalam drawer so habuk calar semua tadek. Dia memang jenis sayang harta benda (beza dengan isteri beliau). Memang lawa giler lagi lepas tu dia jarang-jarang pakai SEBAB nak kena ambik turn guna TV dengan bini and anak. By the time turn dia, dia dah ngantuk. HAHAHAHAHA. Tahun 2014 – 2015 I agak tak sampai 5 kali pon dia guna. So apa tunggu lagi, please WhatsApp [016-2770268] now and cakap sendiri dengan Boss I.

Tetiba Sazli jadik Boss. Good luck Boss. Jangan lupa perbincangan kita yang pasal iPhone tadi. Thank you.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...