Friday, January 29, 2016

Room at Suria Apartment To Let Go

Assalamualaikum…

Ini la kerjanya aku, book bilik jual bilik. Bongek giler! Hahaha. Dah dah. Malas nak cakap banyak, I nak tanya kekalau ada sapa orang nak ambik bilik yang I dah book ni. Suppose kitorang tido sana untuk wedding Fiezul tapi memandangkan Shein demam, so plan kena ubah la. Tak boleh nak stay sana sebab taknak ambik risiko. Shein pulak kalau demam takde der nak 38-39, dia ambik 40-43 terus. Sebab dia kan sedara mara dengan Goku. Jenis berdarah panas. Demam, tapi kuasa dia macam Ultraman. Kuat menendang macam apa je time makan ubat. Hati kuat ke nak main. Acane? So jom check out indo bilik yang I nak letgo ni.

Tempat : Suria Service Apartment (Bukit Merah, Taiping)
Jenis : Apartment 2 bilik
Check In : 30 Jan 2016 (Sabtu ni)
Check Out : 31 Jan 2016 (Ahad)
Include breakfast for 4

Harga beli : RM275.00
Harga nak let go : RM200.00 (negotiable)









Lawo tuuuuu

First come first serve basis eh? Korang pergi la tanya sesapa kawan-kawan yang nak duduk dekat sini. Kalau takde sapa-sapa, korang paksa jugak. Takpon kalau dah takde sangat, korang je la duduk. Apapa boleh Call/WhatsApp I 0129184042 (Macam-macam kerja I buat sekarang. Jual Gluta, jual jubah, jual bilik. Wahahahahahaha kayoooooooo) Harga boleh bincang eh? Ni kira janji jual dah la. I taknak membazir sebab membazir amalan syaiton. Kata Sazli, if tadek orang amek bilik ni dia akan bare the cost tapi I taknak la took him for granted. I nak jugak ada orang ambik bilik ni.

Mana-mana orang Tepeng moh le duduk sini bawak sanak saudara. Sini ada kolam besaaaaar, boleh mandi bawak anak-anak bergembira. Lagipon bukan peak season so orang pon tak ramai. Kalau orang KL nak pon boleh. Korang Isnin bukan kerja pon. Boleh rehat lagi sehari. Dah dah. Jangan cakap banyak, sapa nak offer ni call I terus, zaaaappppppppppppp I jawab. Walaupon dalam jamban. Kbye.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...