Thursday, February 11, 2016

ADRAZARA CARDIGAN YANG SWEET

#reviewbychooyaya
ADRAZARA CARDIGAN


Assalamualaikum..

Today I nak introduce pada korang dengan 1 cardigan dwi-fungsi superbly sweet yang boleh dipakai dengan seluar and boleh pakai dengan kain jugak. Nampak lasak, but at the same time nampak ayu dan jelita. Paham tak konsep lasak tapi jelita macam mana sekarang ni? Haha. Kalau nak pakai cardigan tu saja pon boleh. Pakai dalam rumah je la, taaaaaapi kalau lepas tu diapa-apakan oleh housemate, sendiri tanggung. HAHAHAHA.

Material cardigan ni ialah bullet crepe. Fabrik dia tebal, tak jarang tapi bila pakai tak pulak panas. Sesuai dengan iklim di Malaysia yang kadang-kadang dia punya panas mengundang kakiku ke mukamu. Potongan labuh menutup punggung. Senang dipakai dan sesuai untuk dipakai kemana-mana. Kalau kata nak pakai pergi wedding atau majlis formal, korang pakai la dengan kain. Cuma letak je kerongsang kat tengah-tengah dah cantik. Nampak macam kebaya labuh. Seriously sweet giler. Dah la pakai sopan, baju labuh tutup punggong, sapa memandan pon sejuk hati. *petir sabung-menyabung


Cantik kan Adrazara Cardigan ni? Sopan, labuh, loose yet nampak cantik sangat. Memberi effect kurus dan tinggi pada si pemakai.




Boleh pakai dengan kain

Kata la nak senang bergerak macam nak ke mall ke, park ke korang pakai la dengan seluar. Sesuai untuk semua acara. Pergi office boleh, pergi shopping boleh, pergi bersiar-siar dekat taman boleh, pergi lepak mamak pon boleh.. konsep dia, ambik cardigan ni, sarung and zaaaaappp siap cantik dah. Lagi 1, cardigan ni memberi effect kurus kepada si pemakai. Didatangkan dengan 2 sizes. Free size (S-M) & plus size (L-XL)

Ade 4 warna menarik tertarik kau memang da-bomb.

Brick red
Brown
Black
Grey


Boleh pakai dengan seluar jugak

So far, color brick red memang selling fast. Kira macam hot item la. Macam I, I suka kaler grey. Nampak sweet sangat-sangat. Harga untuk sehelai  Adrazara Cardigan ni ialah RM69.00 sehelai, with FREE pos (Semenanjung) + rm5 utk Sabah,Sarawak & Labuan. If korang nak pakai untuk jadik flower girl pakai kaler sedondon pon boleh. Untuk yang free hair pon boleh je pakai baju ni sebab dia nampak macam kebaya labuh pon.

Whatsapp : 019-2992364 

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...