Thursday, March 3, 2016

Pre-love Nike Tiempo Legend V Size 9.5UK To Let Go

Assalamualaikum..

Boss I nak let go dia punya kasut Nike Tiempo Legend V Size 9.5UK. Masih tip top condirion sebab boss I jenis memang sayang harta benda. Balik dari bola lepas bawak I and Shein makan pepenat terus dia basuh kasut dia ni and keringkan cantik-cantik and bersih-bersih. Lepas tu baru dia mandi. Dia memang sayang kasut-kasut bola beliau. Bak kata Boss I, condition tip top and pernah menjaringkan gol so kasut ni memang power la dia punya history.

Harga asal I tak sure sebab Boss I kalau dia beli kasut Nike semua murah-murah (dia kata la) sebab dia beli apa pon murah OK? Tapi Google kata Nike Tiempo Legend V ni harga dia ialah RM580.00 sepasang. Boleh tahan eh harga? Dia nak let go for RM250.00 je pon. Less 57% ni sebab dia pre-love kan? Ni kasut original Nike bukan cap ayam punya. Jom check out condition beliau.


Pre love Nike Tiempo Legend V Boss I punya pandangan atas and sisi



Takde kecederaan serious.


Pandanga atas

‘Kenapa nak letgo? Nak bayar bangla repair kipas dekat rumah. Tolong laaaaaaa.’ Ni Boss I punya caption dekat FB memang tak boleh blah. Bila masa pulak kipas dekat rumah rosak, I pon taktau. Hahahaha. Eh Apai, ko la ni kan punya kerja ajak Sazli beli kasut kaler merah yang korang pakai last game kan? Ni la kan kerjanya korang? Beli kasut bola manjang. Menangnya tak jugak. Hahahahaha. Ok la. Sapa yang nak boleh deal direct dengan Sazli. Call/WhatsApp 016-277028. Boleh call anytime, takde masalah.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...