Friday, April 22, 2016

Green Tomato Cafe

Assalamualaikum..

Semalam I dengan Sarah pergi makan dekat Green Tomato Café. Macam lama giler dah tak datang sini. I memang every week ada activity mengalahkan Adun. Tapi Sarah je makan sebab semalam sebelum keluar, I bedal lagi Spicy Chicken Ramen. Macam tak boleh nak get over it la. Sedap sangat and I dah boleh bear dengan tahap kepedasan dia. Now kalau makan, sambil skipping je. Alhamdulillah setakat ni takde dapat buasir bunga lagi. Hahahaha.


Green Tomato Sandwich



Kek-kek dekat sini pon sedap-sedap jugak.


Cantik kan bunga gantung-gantung ni?

Open café macam ni kalau datang pagi kabus-kabus memang la best, bila datang tengahari dia punya panas boleh tahan. At first I was thinking nak buat Transbella Launching dekat sini tapi panas. Malaysia sekarang kan panas? But Mat Saleh memang suka la lepak sini. Dorang panas-panas relax je chill takyah kipas belaka. I kalau panas, macam nak letak kipas dalam kain terus. Hahahahaha. So I suggest, if korang nak datang Green Tomato Café ni, datang waktu pagi before 11.00am macam tu. OK? Memang best especially for kid’s sebab ada tent, swing, scooter. Bebudak mesti seronok lari dekat laman luas-luas macam ni. Klik sini untuk tengok my previous entry pasal café ni.

Nervous pulak tiba-tiba fikir untuk Transbella Soft Launch esok. Haritu Anny kata dia macam nak terkeluar isi perut time kitorang meeting dengan Teh Tarik punya orang. I cakap dia poyo, tapi sudahnya malam tadi I pulak yang tak dapat nak tido. Haha. Haritu belagak sangat. Hopefully esok semua berjalan lancar la. Ni ha, I nak bagitau sesambil. Jangan lupa eh datang Teh Tarik Place untuk dapatkan harga RM50.00/each for Transgluta an Transbella? Beli la 18 terus, senang buat stock putih sampai setahun. Haha. I tanya pada Anny banyak-banyak kali. ‘Ko biar betul nak offer macam ni?’ Lepas tu Anny cakap ‘Kau jangan tanya banyak kali Suraya. Nanti aku ubah fikiran.’ Ok boss! Ada ramai yang tanya, tak boleh ke offer untuk pos macam biasa. As for now, memang tak boleh. Mintak maaf sangat-sangat tapi kata kalau I berjaya pujuk Anny demi korang, nanti I bagitau tapi jangan letak harapan sangat. OK? Apapa I akan keep korang updated.

Kalau nak jumpa Atita Haris and nak jumpa Azwan Ali in person, korang datang je kat sana ok? I pon ada. Kot ada yang sudi nak jumpa jugak ke? Heeeeeeeee :D Kalau sesat barat, nak carik direction or ada nak tanya apapa, call I terus. 0129184042. OK? See you there!

Address: 333, Persiaran Ritchie, Desa Pahlawan, 
55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


-eNd

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...