Thursday, June 2, 2016

REVIEW (RAMADHAN) DI BLOG KAKSU YANG CANTIK

Assalamualaikum..

Since banyak yang email I tanya pasal review kuih raya, lauk raya, baju raya, balai raya dan jalan raya ada ke tak I buat sempena ramadhan untuk tahun ni macam tahun lepas? Jawapan : Ye, tapi Limited. 10 je entry I nak buat. Tahun lepas bantai ambik unlimited tetiba dah macam blog iklan dah jadiknya. First come first serve basis. Yang confirm dah ada 5 so balance ada 5 slot ajer lagi. Bak meh sini gambar 6 keping maksimum. Lepas tu bagi detail. Ayat semua I buat sendiri. Entry link ke FB. I bagi discount 60% dari harga review asal. 

Valid untuk bulan Jun je eh? Untuk lepas raya takde dah. Ni untuk peniaga kecil je. Jangan la pulak korang ada boutique 4 cawangan lepas tu mintak I review jugak. Kasik chance yang buat business kecil-kecilan untuk promo product mereka. Nak jual kuih raya ke, baju raya ke, kedai makan ke apa, I try to deliver sebaik mungkin. Email I dekat surayasulatin@gmail.com tajuk REVIEW RAMADHAN DI BLOG KAKSU YANG CANTIK. Hahaha. Okbye.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...