Wednesday, August 10, 2016

Sapa Nak Handbag Burberry?

Assalamualaikum.


Sebelum Rish mengamuk dengan I sebab tak keluarkan iklan dia ni, baik I buat sekarang. Dia tu kalau marah takut jugak I. Sebab dulu I pernah gaduh dengan Rish dekat Suzi Corner tahun 2012 dulu. HAHAHHAHAHA. Bongok Rish. Anyway, Rish nak jual dia punya Burberry Nova Check Hobo handbag in Red. RM1,800.00. Gambar tengok dekat bawah ni I letak. Tapi sekeping je I letak. Rish bagi I 20 keping malas aku nak letak banyak-banyak. Anyway, sapa yang berminat boleh WhatsApp dia dekat 012-2916532 NOW.  Kata Rish, Handbag ni come with dust bag and authentic card. Kira 100% original and bukan Gred AAA ke apa ke, paham??? Original maaaaaaa. Harga asal RM3,500.00 and dia beli dekat Pavilion (Dia ni jenis beli Boutique je, takde der PS PS ni). Tahun berapa dia tak ingat sebab semenjak ada 2 anak ni, kata Rish dia takde masa nak fikir tahun bila handbag ni dia beli. Dia bizi all the time. Reason to sale : Jarang pakai so taknak pakai dah. Yang ni I rasa macam tak berapa nak percaya. Kang nanti tetiba je pakai Chanel. Bukan boleh percaya budak ni. Condition Mint. Tau ke mint condition tu apa dia? Kalau tak tau pergi Google. 8/10 kata Rish. Negotiable. Maksudnya boleh je bagi lagi murah tapi jangan la mintak sampai RM800.00 sebab nanti dia boleh bertukar menjadik Incredible Hulk. Ok tu la nak cakap. Bye.


Burberry Nova Check Hobo handbag in Red. RM1,800.00

P/s : Mintak maaf sebab tajuk nak gempak je. Kah kah kah.

-eNd-


1 comment:

Eray Majid said...

terpedaya sudah. btw memang nampak in swell condition lagi beg tu. moga jumpa dengan tuan yang baru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...