Wednesday, September 28, 2016

Ammeltz Yoko Yoko Pain Patch

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*

Assalamualaikum

Each time lepas I buat sports activities, outdoor activities macam bawak Shein seharian pergi gym, park/farm or group activities like hiking and all or seharian mengadap PC sebab banyak kerja nak kena siapkan atau yang paling kerap I buat is do the house chores mesti rasa sakit dan lengoh di bahu dan leher. Kadang-kadang stressed jugak sebab feel tak uncomfortable especially bila rasa nak relax after mandi and baring atas katil tapi sebab muscle pain so still tak dapat proper rest. Ada orang suka pergi massage untuk bagi muscle relax balik tapi it doesn't work on me. Makin badan tambah lemah ada la. Teringat dulu I pergi buat body massage lepas Shein punya Aqiqah konon nak bagi muscle relax, sekali esoknya sakit satu badan. Jalan pon dah macam Kingkomg! Haha. Bila bagitau Bapak, bising la dia sebab dia cakap actually massage tak bagus kalau muscle pain, sebaiknya kena letak hot water patch or something yang panas kena direct heat pada kulit sebab hot temperature dalam 40 °C kalau kena dekat kulit (direct heat) boleh improve kita punya blood circulation and boleh relief the muscle pain. The best method to relief the muscle pain is by menggunakan "Ammeltz Yoko-Yoko Neck and Shoulder Pain". Senang je nak guna. Tampal je dekat bahu dan leher and do nothing. As simple as that. Lepas tu mesti rasa lega. No more muscle pain.



"Ammeltz Yoko-Yoko Neck and Shoulder Pain"
Disclaimer : Image yang ditunjukkan adalah sample product.


"Ammeltz Yoko-Yoko Neck and Shoulder Pain" ni ada air-activated heat patch yang boleh up to 40 °C, bersize 13x9.5cm dan melekat kuat kalau kita tampal di bahu dan leher. Takkan mudah tertanggal pon walaupon bergerak lasak. Easy to storage sebab size kecik dan nipis. Nak letak dalam handbag pon boleh.




Nipis dan mudah digunakan




Setiap pack mengandungi 2 pcs heat patch
Disclaimer : Image yang ditunjukkan adalah sample product.



Cara nak guna senang je. Kita koyak sticker pelekat.



Kemudian tampal pada bahagian bahu atau leher.  


Kalau datang bulan and kena menstrual pain pulak, korang boleh gunakan Ammeltz Yoko-Yoko Heat Patch for Menstrual Pain pulak. Cuma tampal je dekat perut. Heat yang dikeluarkan oleh patch ni akan reduce rasa sakit dan tak selesa sebab sama jugak macam muscle pain, if ada direct heat kena pada kulit, ianya dapat improve our blood circulation and rasa sakit akan berkurangan. Size dia kecik je dalam 14x7cm. Takde bau apa pon so boleh pakai anytime. Tak kira la dekat office, to attend any function macam dinner ker, ada meeting dengan client, dating or apapa la. Bila tampal dekat perut rasa panas dia (40 °C) pon kekal lama sampai 8 jam! Senang nak bergerak sebab invisible tersorok bawah baju. Orang tak nampak pon kita pakai. Tak payah dah nak mengusung hot water patch yang besar and tak payah pakai minyak angin yang berbau ongtue. Haha. Bagi I, ini la non-medical heat therapy yang paling mudah dan selesa. 



Ammeltz Yoko-Yoko Heat Patch for Menstrual Pain

Korang boleh dapatkan kedua-dua product ni di farmasi terkemuka macam Guardian, Watsons, Caring etc. Setiap pack ada 2 pcs berharga RM11.50 sahaja. So lepas ni, let say korang kena neck and shoulder pain or menstrual pain, cuba guna ni pulak ok? Bagus sangat sebab boleh keep kulit warm. Kenapa bila kulit warm kita kurang sakit? Macam yang I cakap tadi, bila kulit kena direct heat, nanti dia akan improve blood circulation dan menghasilkan vasodilation yang boleh increase kita punya bekalan oxygen dalam badan. Sebab tu la kita akan rasa kurang sakit terus. Lagi lama kita provide direct heat dekat kulit, kita akan rasa lebih selesa sebab tu la I suka 2 products ni.

Untuk pembaca blog ni, I nak bagi product give away pada korang. Cuma jawab soalan yang I bagi ni dekat comment section lepas tu I akan pilih pemenang. Senang je soalan ni. Semua I dah ada cerita dekat atas ni. Confirm boleh jawab punya lah. Nanti I akan pilih pemenang berdasarkan jawapan yang paling tepat. OK? Dah bersedia?????? Soalan seperti berikut:-


Ammeltz Yoko-Yoko Neck and Shoulder Pain 

  1. What is the safe temperature of "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain" and how long does it last?
  2. How does "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch" help for Neck and Shoulder Pain?
  3. Share with us, why do you want to try "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain"?

Ammeltz Yoko-Yoko Heat Patch for Menstrual Pain 
  1. What is the safe temperature of AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain and how long does it last?
  2. How does AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch help for Menstrual Pain?
  3. Share with us, why do you want to try AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain?
Boleh jawab dalam bahasa Melayu or in English. Senang je kan? I rasa semua orang pon boleh jawab. Nanti I akan hubungi pemenang and korang boleh la provide detail macam nama, number telefon dan alamat untuk I hantar hadiah lepas tu boleh rasa best sama macam I bila menggunakan Ammeltz Yoko-Yoko Heat Patch for Menstrual Pain dan  Ammeltz Yoko-Yoko Neck & Shoulder Pain pada saat-saat kita memerlukan something like this bagi mengurangkan rasa sakit dan rasa selesa yang berpanjangan. Untuk more info boleh check dekat http://kobayashi-my.com/

-eNd-

14 comments:

Michelle Lim said...

Ammeltz Yoko-Yoko Neck and Shoulder Pain

What is the safe temperature of "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain" and how long does it last?
- 40 Celsius sehingga 8 jam

How does "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch" help for Neck and Shoulder Pain?
- Help to improve blood ciculation and relief muscle pain

Share with us, why do you want to try "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain"?
- Due to the way i sit at work and facing the computer for too long, it is hurting my neck and shoulder while I work for long hours. Hence, i'd like to try AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain" to relief my pain at work and enable me to sleep well at night.

Ammeltz Yoko-Yoko Heat Patch for Menstrual Pain

What is the safe temperature of AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain and how long does it last?
- 40 Celsius sehingga 8 jam

How does AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch help for Menstrual Pain?
- Reduce period pain and help in blood circulation.

Share with us, why do you want to try AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain?
- I'd like to try cause once in awhile I'm having period pain as I'd like to reduce my pain and be able to enjoy my day with a bright smile.

Shafiqa Ariani said...

1) 40 celcius / 8 jam
2) terapi haba dapat memperbaiki peredaran darah.
3) kerja saya selalu tertumpu di komputer. jadi leher & bahu selalu sakit, letih dan tegang.

1) 40 celcius / 8 jam
2) peredaran darah dapat diperbaiki oleh terapi haba dan dapt mengurangkan sakit.
3) sebab setiap bulan memang akan kena menstrual pain. selalu saya ambil panadol. tapi bila fikir kesan jangka hadapan, saya perlu cari solution lain. harap patch ini dapat membantu.

Shafiqa Ariani said...

1) 40 celcius / 8 jam
2) terapi haba dapat memperbaiki peredaran darah.
3) kerja saya selalu tertumpu di komputer. jadi leher & bahu selalu sakit, letih dan tegang.

1) 40 celcius / 8 jam
2) peredaran darah dapat diperbaiki oleh terapi haba dan dapt mengurangkan sakit.
3) sebab setiap bulan memang akan kena menstrual pain. selalu saya ambil panadol. tapi bila fikir kesan jangka hadapan, saya perlu cari solution lain. harap patch ini dapat membantu.

Hanessa said...

Ammeltz Yoko-Yoko Neck and Shoulder Pain

What is the safe temperature of "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain" and how long does it last?-40 Celsius and lasts for 8 jam

How does "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch" help for Neck and Shoulder Pain?-improve & enhance blood circulation and relief muscle pain

Share with us, why do you want to try "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain"?-I believe AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain" can help me to relief my neck and shoulder pain due to long hour of facing laptop daily.

Ammeltz Yoko-Yoko Heat Patch for Menstrual Pain

What is the safe temperature of AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain and how long does it last?-40 Celsius that will lasts for 8 jam

How does AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch help for Menstrual Pain?-help in blood circulation hence reduce the menstrual pain.

Share with us, why do you want to try AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain?- I believe AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch can reduce my menstrual pain especially during the first few days and still able to carry out my daily tasks as usual.

Hanessa said...

Ammeltz Yoko-Yoko Neck and Shoulder Pain

What is the safe temperature of "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain" and how long does it last?-40 Celsius and lasts for 8 jam

How does "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch" help for Neck and Shoulder Pain?-improve & enhance blood circulation and relief muscle pain

Share with us, why do you want to try "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain"?-I believe AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain" can help me to relief my neck and shoulder pain due to long hour of facing laptop daily.

Ammeltz Yoko-Yoko Heat Patch for Menstrual Pain

What is the safe temperature of AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain and how long does it last?-40 Celsius that will lasts for 8 jam

How does AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch help for Menstrual Pain?-help in blood circulation hence reduce the menstrual pain.

Share with us, why do you want to try AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain?- I believe AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch can reduce my menstrual pain especially during the first few days and still able to carry out my daily tasks as usual.

Isaac Chong said...

1) 40 celcius for 8 hours
2) by improving blood circulation with muscle relaxation
3) my girlfriend have long office hour sitting with unhealthy posture, sometimes she will encounter pain on the neck and shoulder area. It will be great if she would get to try out the AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch to help her relief on the pain.

1) 40 celcius for 8 hours
2) with the head provides better blood circulation to relief the pain
3) to see my girlfriend enjoy her day without worries on the menstrual pain

Isaac Chong said...

1) 40 celcius for 8 hours
2) by improving blood circulation with muscle relaxation
3) my girlfriend have long office hour sitting with unhealthy posture, sometimes she will encounter pain on the neck and shoulder area. It will be great if she would get to try out the AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch to help her relief on the pain.

1) 40 celcius for 8 hours
2) with the head provides better blood circulation to relief the pain
3) to see my girlfriend enjoy her day without worries on the menstrual pain

Aloysius Tan said...

1) The safe temperate should 40 celcius degree for 8 hours.
2) The "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch" will help to enhance blood circulation with muscle relaxation for Neck & Shoulder Pain.
3) Due to old injury in sports, it will help to ease my shoulder pain after good sport work out. With this, I will have worry free on the extensive Shoulder pain after sports.

1) The safe temperate should 40 celcius degree for 8 hours.
2) With the usage of "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch", it will definitely help to reduce menstrual pain by having a better blood circulation to relief menstrual pain.
3) I can help any of my female friends that always going through menstrual pain since menstrual pain has been always and issues for the ladies.

Valerie Koh said...

Ammeltz Yoko-Yoko Neck and Shoulder Pain

1. Safe temperature of 40 °C which last for 8 hours.

2. The "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch" gives out warmth when paste onto the skin, it helps to improve our blood circulation and easing muscle pain promoting muscle relaxation.

3. Due to work, I have to face the laptop for long hours and with a wrong sitting posture I am prone to back and neck pain. It is tough for me to massage my back on my own, hence I believe with "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain" it would be so much easier for me to relief the back and neck pain. As said, "Tampal je dekat bahu dan leher and do nothing. As simple as that. Lepas tu mesti rasa lega. No more muscle pain."



Ammeltz Yoko-Yoko Heat Patch for Menstrual Pain
1. Safe temperature of 40 °C which last for 8 hours.

2. With "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain", it will help to reduce muscle tension especially around the pelvic area, improving the blood circulation by keeping the skin area warm. With that direct heat, it increases the oxygen flow in our body, hence helping with muscle relaxation.

3. It will definitely help me as I experience bad muscle cramps every time during my period. Having cramps prevents me to enjoy my day and it affects my mood. With "AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain", it would be a life savor to girls who go through cramps monthly which sucks and I totally believe that menstrual pain should not be a factor stopping me from enjoying my day.

Chooyaya! said...

can i have your email address

Chooyaya! said...

can i have your email address

Chooyaya! said...

can i have your email address

Chooyaya! said...

can i have your email address

Chooyaya! said...

can i have your email address

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...