Monday, October 31, 2016

LAST DAY 50% OFF FOR ANNESURAYA SKINCARE (dan tracking no until 27/10/2016)

Assalamualaikum..

A gentle reminder, ANNESURAYA SKINCARE Promotion Price RM60.00 sekotak + RM8.00 postage bakal berakhir harini pada jam 11.59pm ok? Lepas tu dah takde dah promo price ni. Rugilaaaaaaaaaaaaa kalau tak grab sementara murah ni. Ohooo hooooooooooi!! Nanti semua orang dah Siti Nurhaliza, korang jugak tak jelita lagi. Jangan marah I pulak sebab tak remind. Time dah dekat-dekat nak tutup, time ni la yang melambak order masuk. Korang kan, memang suka last minute beli. Geram je! Sapa-sapa yang nak order masih belum terlambat. Ada lagi beberapa jam. Boleh WhatsApp I terus, takde hal. 012-9184042 ok? Kalau nak tengok testimonial boleh terus ke ANNESURAYAINSTAGRAM. Ada banyak dekat sana. Makin lama, makin banyak dapat testimonial sebab makin ramai yang pakai and makin ramai yang puas hati. Murah je u olls I punya Skincare. Set 5 in 1 siap. Mana nak carik dengan harga ni? Takde deeeeer. Pada yang mintak keluarkan lose pack, harap bersabar. Kasik kitorang setelkan satu-satu. 

LAST DAY FOR 50% offer. RM60.00 + RM8.00 POSTAGE



Sesambil tu, I bagi sekali Tracking number untuk yang dah buat pre-order sehingga Khamis minggu lepas. Yang order lepas tu, HQ akan bagi tracking number directly pada korang. Ni daripada I sahaja Ok? Yang order dekat Annesuraya FB or Instagram, boleh mintak dekat number yang nkorang order. Tu dorang akan update dengan nkorang sendiri. Ada yang WhatsApp cakap dah sampai. Pada yang dah sampai, selamat menggunakan. Nanti jangan lupa share feedback ok? Okbye. Bizi ni. Jangan kacau I.

AHMAD SYAFIQ FAZRIN-EH163116161MY
AHMAD ZAHRAN-EH163116189MY
AMIRAH AZMI-EH163116285MY
MOHAMAD IKMAL HAIKAL-EH163116317MY
UMI ZAIDAH-EH313499089MY
LINDA SHATAR-EH313499336MY
FAZLI BIN IBRAHIM-EH313499322MY
NISHA NOR BT NOOR HASAN-EH313499319MY
NURUL NADIHA KASSIM-EH313499305MY
SHAE TAIB-EH313499279MY
ARNIE SOFIANA ANNUAR-EH313499265MY
SALINA SALEHIN-EH313499251MY
SHAZREENA ISMAIL-EH162800030MY
ANNE-EH162800026MY
MOHD RAFI PIDE-EH162800057MY
NORHAIZAN MD AKHIR-EH162800105MY
DIYANAH ATHIRAH-EH162800128MY
WAN NORSHAFIKA-EH313499129MY
HIDAYATUL HUDA-EH162800114MY
MOHAMAD HAIRUNNIZAM-EH162800193MY
MUHAMMAD NASRUL-EH162800180MY
SUHANA MOHD ZAN-EH162800176MY
MUHAMAD AZAM B.USMAN-EH162800162MY
AZURA ZUHAIDA-EH162800701MY
MUHAMMAD SAIFUDDIN-EH162800692MY
LUQMAN HAKIM-EH162800675MY
UMMI SOLEHAH-EH162800525MY
NOORKHAIZURAN-EH313499375MY
SITI RAUDHAH-EH313499353MY
SITI ZUBAIDAH-EH313499398MY
IMAN KHALIL-EH313499384MY
FAUZIAH BT DERANI-EH313499035MY
HASLIDAN MOHD YAZAN-EH162800247MY
MOHD FAIDZAL HILMI-EH313499092MY
SITI NOR AFIQA-EH313499340MY
INTAN YOSHIMA-EH162800644MY
NOORAINI DAUD-EH162800658MY
HANIF FAHMI-EH162800661MY
SITI FAKHRINA-EH162800715MY
SAIFUL IDHAM-EH162800573MY
HIDAYAH-EH162800587MY
MOHD FAIZAL ABD RAZAK-EH162800560MY
SURIANI BT SUNAR-EH162800556MY
EMA HJ MAHADI-EH162800539MY
SURYANI RASID-EH162800499MY
NORHIZAM BT ZAKARIA-EH162800445MY
MOHD BAKTIE BIN WAHID-EH162800437MY
WAN NOR ZAHIRAH YUSRA-EH162800423MY
NOREMILIA BT IDRIS-EH162800410MY
ROSILAWATI BT HJ NOR-EH162800397MY
FAUZANA BT TUMPANG-EH162800370MY
NURUL SUHADA BT MOHAMMAD-EH162800383MY
SHAJIHAN BT AHMAD MASRI-EH162800366MY
SITI AISAH SAMIDIN-EH162800335MY
RUMAIZAH CHE OMAR-EH162800321MY
PAZILAH BT CHE PAH-EH162800349MY
YATIE BT MOHD-EH162800278MY
HAZREEN AZMAN-EH162800264MY
SAZLINA SAAD-EH162800255MY
NORSHARMIRA BT HASAN-EH162800220MY
ZARIHAN ZAINAL ABIDIN-EH404960622MY
NOR HISHAM BIN AHMAD-EH404960640MY
NOR SYUHADA BT ABDUL HALIM-EH404960636MY
ARHAMUDDIN UDIN-EH404960707MY
NORHUSSAIRI HJ ABU HASAN-EH404960698MY
NOOR NADIAH DIYANA-EH404960684MY
MOHD HARITH BIN MAZLAN-EH404961526MY
NOR ASWANI MUHAMMAD-EH404961530MY
SHARIKA MAY SARA-EH404960724MY
SITI ALMALINA-EH404960738MY
NURUL ASYIQIN-EH404960769MY
KHAIRUDIN MUSA-EH404960755MY
NURUL AZREEN-EH404960741MY
GRACE PHILOMENA YACOB-EH404960809MY
MOHD RIZAL BIN ABD MANAP-EH404960865MY
AINA BT PAUJIAN-EH404960888MY
MARSYIDAH MYDIN-EH404960874MY
HARTIKA BINTI HARUN-EH404960891MY
YUSNIZA BINTI YUSOF-EH404960914MY
NITI FADILAH BT AHMAD-EH404960928MY
AFZAN MUSLIM-EH404960931MY
TETTI HARIYATI-EH404960945MY

-eNd-

2 comments:

Jan@Afzan said...

tq boss....nak uwetttt

rossi rossa said...

Tak zaba nk jadik ct nurhaliza jugak.ngeeeeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...