Saturday, October 29, 2016

‘Pre-Love Segment’ - By Aliza

Assalamualaikum..

I tolong blog reader ni jual pre-love item dari dia punya closet. Kata dia sayang sebab semua pon cantik lagi. Ada yang dia tak pakai lagi pon. Ni la masalah wanita, boleh je beli lepas tu tak pakai. Lepas tu jual balik. Hahahaha. Tapi bagus jugak, dari berperam tak diguna lebih baik letgo. Was wondering untuk nak buat ‘Pre-Love Segment’ setiap hari Sabtu and I akan charge RM50-RM100 for each entry depends on apa yang dia nak jual. Satu jualan boleh up to 6 item lepas tu duhet RM50-RM100 tu I akan provide account number selected orang yang tak bernasib baik untuk korang sedekahkan. Tapi tu la, rasa macam tak boleh nak commit buat masa sekarang. Ni masa taip ni baru teringat Rish mintak iklankan dalam blog. Dia nak letgo Kaftan dia sampai kesudah I lupa. OMG sorry Rish, I memang busy menyelamatkan dunia. Seriously. Anyway, back to Aliza ni, sesiapa yang berminat untuk membeli atau ada any inquiry, sebarang pertanyaan boleh terus direct pada dia eh? Call/WhatsApp Aliza 017-3945948. Segala term and condition or apapa terus tanya pada dia. Ok? Sekian harap maklum. Selamat menjamu mata dan selamat berhujung minggu. Kalau tengah makan sedap disana, jangan lupa dinda disini. Kbye!

New. Nak letgo RM200.00 include postage. Size M. Kain Fursan. Abaya Dubai. Princess Cut

Kasut Primavera Color Grey Size 4. Pakai sekali je. Only RM100.00


Ni Pre-love pakai sekali je. Size XL. Abaya Dubai. Kain Satin Arab. Nak letgo RM150.00 include postage. Harga beli RM280.00


New. Kain Cotton lembut. Size XL. Nak letgo RM70.00 iclude postage
New. Nak letgo RM130.00 include postage. Brand Fleur by Mrs Him. Color Maroon. Size M. Kain Dull Satin. Ada pleated dekat kaki jubah. BF Friendly

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...