Tuesday, November 29, 2016

Kenapa ANNESURAYA Best Selain Dari Sale RM90 Sekotak.

Assalamualaikum..

Semenjak kitorang release loose item untuk ANNESURAYA ni ramai yang happy especially peminat tegar sabun yang kitorang bagi masa trial pack jenis bar tu. Yang peminat facial wash jenis liquid pon sama naik gelabah mintak jangan tukar sebab suka bau macam bubble gum. Korang memang macam-macam kan? Ni ada pulak yang mintak buat cosmetic ewah memasing suka je buat permintaan dekat kitorang macam nak tuju lagu dia punya senang. Haha. So far takde plan lagi untuk buat apapa selain dari yang ada ni. Soon InsyaAllah kalau nak buat pon takde la cosmetic tapi menda lain la pulak. Apa dia tak boleh kasik tau sebab rahsiaaaaaa nenenene. Haha. Lagipon ANNESURAYA ni pon baru nak masuk dua bulan kan? Harap bersabar. Untuk yang baaaru nak cuba, dipersilakan and mana yang dah cuba and nak continue Al-hamdulillah terima kasih. Now ANNESURAYA Set 5 in 1 is RM90.00 sekotak if beli direct dengan HQ. Soon ANNESURAYA akan berada di kedai-kedai jamu dekat Kelantan. Nanti orang Kelantan boleh direct je beli dekat kedai. Tak payah dah tanggung charge postage. I tengok now ramai pulak lelaki yang cuba pakai walaupon warna kotak pink and langsung tak macho. Hahaha. Sazli pon guna. Dia lagi la disiplin. Jenis dah tetido pon boleh bangun and sapu treatment krim. Masa kat Pahang ramai tegur cakap kulit dia bersih, member kembang je. Apa salahnya lelaki jaga kulit muka kan? Rock star ke apa belakang kira. Takkan la set-set Justin Bieber je nak pakai skincare. Ye dak?


Now ANNESURAYA only RM90.00 sahaja! Promo sampai bila I pon tak sure tapi sementara ada sale ni baik la grab. NP is RM120.00 so jimat RM30.00



Ni pulak untuk loose item. Harga boleh tengok dekat dalam gambar. Semua ni is exclude postage ok? Postage RM8.00 Pos Malaysia yang bagi harga. Facial Wash jenis Bar is selling fast. Cepat je habes. Ramai suka sebab dorang cakap deep cleanse eh? I suka yang liquid lagi




Facial Wash Bar. Berat 50 gram boleh tahan 2 bulan. RM30.00 jeeeer

Untuk pengguna yang baru, macam biasa please check kulit korang jenis apa. Normal, Kering, Berminyak atau Sensitive. Lepas dah tau kulit jenis apa boleh refer dekat entry dekat sini macam mana nak pakai ANNESURAYA ikut kesesuaian kulit muka masing-masing untuk dapat result yang lebih effective. ANNESURAYA sesuai untuk semua jenis kulit, InsyaAllah. Lelaki perempuan semua boleh guna. Takde pengelupasan and most important kitorang punya facial wash ada Glutathione untuk kesan pencerahan. Meh tengok gambar dekat bawah ni and I terangkan lebih detail kenapa ANNESURAYA lain dari product lain and kelebihan-kelebihan yang ada pada ANNESURAYA ni



Beza before and after ANNESURAYA. Nampak dah after guna kulit lebih cerah kan?



Yang ni pulak kulit dia memang takde masalah tapi lepas guna nampak kulit lebih sihat and tak kusam

Untuk testimonial lain nkorang boleh tengok dekat Instagram and FB page ANNESURAYA. Dekat sana banyak updates pasal ANNESURAYA dengan lebih terperinci. If ada apapa soalan korang boleh direct tanya I or mintak advice dekat 0129184042 ok? Tapi kalau I lambat jawab jangan la bersedih hati sebab I kan part time Power Rangers Kuning? Biasa memang bizi menyelamatkan dunia. Nampak ganas tapi soft side dia pon ada sebab tu jual skincare. Hahahha. Korang boleh baca pengalaman 2 orang Blogger iaitu Innanie and Moon guna ANNESURAYA dekat sini and sini. Memang dorang tunggu more than 2 weeks untuk share experience. I pon nak tercirit tunggu 2 minggu but Al-Hamdulillah positive feedback. Dedua pon suka. Yayyyy!! So, korang pon mana yang tercari-cari skincare boleh cuba ANNESURAYA la eh? No harm trying. Bukan suruh menoreh pon. Hahah. Bank in je duhet dekat kita RM90 zaaaappp terus kita delivery. Mana area KL boleh cod, takde hal. Ok? Okbye.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...