Tuesday, December 6, 2016

ANNESURAYA SKINCARE DAH SAMPAI KE SINGAPORE

Assalamualaikum..

Last week ada sorang readers dari Terengganu nak COD untuk try Bar Facial Cleanser ANNESURAYA Skincare tapi takde rejki sebab too last minute confirm. Walaupon opis I belakang je dengan KLCC and I memang lalu parking bawah tu hari-hari and sedekah RM5.00 dekat KLCC Parking management  taaaaapi kalau nak COD adhoc kekadang tak dapat nak buat. Rasa ralat sangat. So sesapa lepas ni mana yang teringin nak jumpa and COD sendiri dengan Siti Nurhaliza korang ni bagi la advance notice ok? So dapat la I lari sekejap COD dekat nkorang. Macam harini, dapat jumpa dengan Intan dari Singapore. Dia nak COD ANNESURAYA Skincare dekat Dolly Dimsum Avenue K lepas tu tetiba I sendiri terjebak makan dekat sana sekali dengan Intan and Dyba. Budak 2 orang tu padahal Nasik Lemak boss I belanja dah setel sebungkus, lepas tu kebab lagi sebatang. (Kebab sebatang ke?) and dekat Dolly Dimsum makan lagi nasik goreng, dimsum belaka pulak siap dengan Churros tak paham la perut dorang jenis apa. Gemok tak jugak. Sebab tu la kena pakai House of Corset yang RM130.00 sehelai tu, so dapat la menten berat badan. **Sesambil promote. Hahaha. Back to Intan Singapore, tenkiuuuu sebab support semua yang I jual. Dari corset ke ANNESURAYA Skincare pulak. Now ramai pulak customer dari Johor and Singapore. Bila tanya mana tau, katanya dari Internet. Ramai lelaki pulak tu. Ada yang mintak segala semua ANS and Zenia Beauty punya product kata nak tapau habes. Ada yang Steward, ada yang front desk hotel. Semua yang jenis metrosexual type. Phewwwwwww.


Hi Intan! Lepas ni paksa satu Singapore beli ANNESURAYA Skincare ok?


Now, ramai dah yang start beli second box ANNESURAYA Skincare. Ada yang suka liquid, ada yang suka bar facial cleanser. Ada yang start beli loose item jugak lepas tu ada yang paksa jual loose item size lagi besar. Macam-macam permintaan. Most of it, kita terima banyak positive feedback. Takde la nak cakap ANNESURAYA ni best, tapi bila tengok kulit muka Sazli makin hari makin bersih, ada jugak rasa bangga. Cecece. So, ANNESURAYA Skincare ni tidak la pempuan and Metrosexual type je pakai, rockstar rambut panjang macam Sazli pon pakai jugak ok? Untuk yang kulit sensitive korang kena baca dekat sini macam mana cara nak pakai ANNESURAYA Skincare dengan betul supaya kesan lebih effective. Mana yang kulit macam I ni, seminggu pakai 3-4 kali dah cukup. Tak perlu tiap-tiap hari maka lebih la jimat.


Tengok testimonial ni. Kulit dia jenis bermasalah jerawat keluar tanpa belas kasihan, lepas seminggu pakai, jerawat gemok all gone.


Kakak ni pulak kulit kusam and sensitive. Tak berani nak pakai apapa dah skincare set tapi bila pakai ANNESURAYA Skincare, ada keserasian so continue la pakai.


Tau kan jerawat jenis pasir yang halus-halus tu? Ha… Dengan ANNESURAYA Skincare, semua dia kasik setel.


Ina ni wife kawan Sazli. Dia pon dah masuk set yang kedua. Bersih je muka. Naked face pon takde hal.


TQ Ina sebab percaya pada ANNESURAYA Skincare


Untuk sekarang ni, kita jual RM90.00 set 5 in 1. Kalau nak purchase boleh WhatsApp no yang tertera tu atau order dengan I pon takpe. Boleh la kita bermanja-manja.

Ok nak selit sikit pasal WhatsApp bermanja-manja. Hahaha. Belum tulis dah gelak. Haritu ada orang order corset, I assume Blog Reader I la sebab usually kalau corset ni kan semua dari blog je sebab I takde guna medium lain, sekali member terasa sebab I cakap, ‘Tunggu jap eh, nak tanya dekat Warehouse bila boleh bagi tracking number. Dah 20 kali tanya dia tak respon’. Tup-tup member cakap I macam takde adab jawab macam tu dengan customer. Terkejut la Siti Nurhaliza kena sound dengan customer. Down jugak 5 minutes. Sebab I assume sapa yang baca blog I, tau la macam mana pe’el I sekali kena sound daaaaaaaaaaa. Lepas tu macam serik dah nak mesra-mesra dengan costumer sebab takot kena setepek sound. Time mintak maaf tu Itanya, mana dia tau pasal corset. Dia cakap ada kawan suggest. So dia bukan Blog Reader, no wonder la terasa dengan WhatsApp I. Sebab I know, if blog reader I, dia tau dah character I macam mana. kan?


Ni harga loose item. Nak order loose pon boleh but additional RM8.00 untuk postage.

Kalau ada anny inquiry boleh direct WhatsApp I dekat 0129184042 and I akan share any tips yang korang perlu tahu tentang ANNESURAYA Skincare. Mana-mana yang ada anak lelaki baru nak naik jerawat semua tu, boleh la cuba ANNESURAYA ni. Lagi bermasalah kulit, lagi la nampak kesan dan perbezaan sebelum dan selepas guna kitorang punya skincare ni. Lagipon MURAAAHHHHHHHHHHHHHH je sekarang. Cuma RM90.00 sahaja. Normal Price is RM120.00. But harga ni kalau korang beli direct dekat mana-mana kedai jamu area Shah Alam, harga tak dapat macam ni tau? If nak jimat boleh order dengan kitorang. COD FREE area Klang Valley. Kalau nak Siti Nurhaliza COD pon boleh, KLCC lunch time or with prior notice area Ampang. Ok? Okbye!

WhatsApp/Call : 0129184042

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...