Friday, January 13, 2017

Gambar Dari Langkawi : Perthian Trip.

Assalamualaikum..

Macam biasa Siti Nurhaliza kirim salam pada semua reader dia. Dengan ucapan dah beli AnneSuraya Skincare dengan House Of Corset ke belum. Hahaha sesambil. Since kaksu dekat Langkawi lagi so today dia mintak update and share gambar-gambar dia dekat sana now. Tahun lepas pergi, tahun ni pergi. Elok Langkawi tourism ambik je kaksu jadi Duta sana. Haha. Cakap tahun lepas tu macamkan jauh je jarak masa dia, padahal belum sampai sebulan pon lagi. This time dia pergi with Perthian. Now dia ada dekat skycab tapi dia kata letak pisau kat leher pun dia takkan naik dah gondola. Yerla, masa pergi sebelum ni pun dalam gondola banyak mengaji je. Memasing gayat. Kah kah kah. Boleh baca pasal entry skycab kat sini.


Sebelum tu, kita up satu gambar dulu. Family photo. View pon cantik :) 

One more.

Kaksu cakap this time dia duduk chalet area cenang and memang walking distance ke banyak tempat dekat. Dia kata menyesal jugak tak check in sini previously. Sebab nak pergi saloon, Coco Valley, pantai cenang semua dekat sangat-sangat. Dia kata walaupon bilik biasa and agak kodok (sesuka hati kata chalet orang kodok. haha), tapi best sebab dekat dengan banyak tempat. Jalan kaki je. Tapi dalam pada tu pagi tadi dah mengadu sebakul sakit kaki penat bla bla bla. Hahaha.
.
So sementara kaksu update later, boleh layan gambar-gambar dulu. Kasi can la dia rileks time holiday ok?. Nanti dia dah naik kerja dia update.


Chalet 'kodok' but more practical. Hahaha.



 BBQ session last night. White theme.


Shein, pandang camera!


Group photo.





Sunset at cenang. Cantik sangat. Last time tak dapat tengok sunset sebab hujan.


 Start sini semua gambar harini dekat skycab. Hi Mr. Shein!


Macam Bruno Mars version belum sunat. Shein kenapa pagi muka masam sangat ni? (Boleh geng). Hahaha.


Shein with Siti Nurhaliza




Electrickcar dari skycab Langkawi to Rumah Api at Langkawi Harbour Park.



Cantik sangat gambar ni.

.
Bye.
Ain (Wakil)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...