Wednesday, January 4, 2017

Project RAHSIA katanyaaaa

Assalamualaikum..


Last week Kelab Wanita ANS Beauty (Ni Lin kasik nama sempena dengan tak habes-habes muka yang sama je untuk Photo-shoot so kira sign mati terus la Linda dengan Iman Hatta dengan ANS Beauty) buat project yang bernama ‘Project Rahsia’. Eee poyo je nak project rahsia bagai. Tumbuk nak? Nak rahsia-rahsia dah kenapa? Haha. Project Rahsia ni nanti bakal live tak lama lagi so stay tune ok? Pakkal la video shoot ni ada Director kalau tak keluar la perangai tak senonoh memasing. Si Anny tu kekadang nampak macam pemalu tapi bila dah berada di luar kawalan, joget pon boleh depan camera. Haha. Si Iman pulak garang ok? Tsikit-tsikit nak marah *ni sebut sikit lidah terkeluar tau? Tapi bagus ada Imaan sebab takde la asyik lari tajuk je. Imagine tengah cakap pasal Skincare lepas tu ada cerita Futsal main macam Kuda Kepang. Ko ghaser? Itu je la modal Anny nak membahan I sekarang ni. Asyik la nak cakap kita main Futsal macam tangkap ayam la, kuda kepang la. Mementang la dia power. Kan? **Mata keatas tangan ke bahu. Ajak lawan Netball kecut tetek. Jangan banyak cakap. Hahahaha. Cecece yang bercerita pon macamkan dia pandai sangat main Netball. Padahal Simpanan je kalau main untuk Felda. Tu pon dapat la main 2 menet kalau terlalu menang atau terlalu kalah. Konsep dia, ko ada ke takde ke dalam team tak mendatangkan impak apapa. Haha. Now dah lama tak main netball. Rindu pulak.


Ni la Tuan Director Ahmad Nisfu. Si Anny panggil Jason Mraz. Pon boleh. Tengok Siti Nurhaliza siap genggam tangan bersemangat. Ni kalau tak Jutawan Kosmetik ni aku taktau laaaaaa. Hahaha. 



Serius nampak???


Jom Anny buat muka buruk – Ini hasilnya

Tenkiu kepada Linda for my make-up and Iman Hatta for Anny Ariffin make-up. Dengan bebudak ni dah tak payah nak cakap macam mana make-up sebab dorang dah tau apa yang kita nak. Tapi si Linda dengan Iman ada la bebel belakang cakap kitorang ni nak mekap samaaaaaa je. Boring. Amboi komplen eh? Hahaha. Kata Linda, ‘Kaksu, nak mekap konti ke?’ Mekap konti ni maksud dia mekap aje la pesen yang sama all the time yang macam Tuan Diri perasan cantik. Takyah nak ubah dah gaya lain. Nanti Beta murka. Yerlaaaaa kan awak, kita tau la mekap kita macam mana yang nampak kita lawwwwooo. I ni kalau orang mekap salah terus nampak muka garang. Tak pon muka nampak macam mekap pergi office. Nak mekap bold beria pon kekadang I tak berani sebab nampak ala-ala Pondan dah. Tapi Pondan now ada yang sangat cantik ok? Macam Nur Sajat. Dia tu macam mana entah boleh cantik macam tu. Kagum pulak.


Anyway, harini sesambil borak kosong takde faedah macam ni, I nak share dengan nkorang Step by Step tutorial dari salah seorang pengguna ANNESURAYA SKINCARE. Mula dari Toner sampaaaaaaaaaaaailah Intensive Night Cream. Korang boleh tengok dekat sini macam mana texture ANNESURAYA SKINCARE. Lembut je pada kulit and tak melekit. Lepas tu bila pakai rasa kulit bernafas. Sebab apa? Sebab best. Hahaha. Menyirap tak jawapan? Sebab kita bebas mercuri so bila sapu dekat kulit muka takde la rasa macam kesat-kesat melekit macam tu. Jangan risau product kita mendapat kelulusan dari KKM which is selamat digunakan. InsyaAllah.




Step 1

A video posted by Nur Sarah Farisya (@xsrhfrsy) on




Step 2

A video posted by Nur Sarah Farisya (@xsrhfrsy) on




Step 3

A video posted by Nur Sarah Farisya (@xsrhfrsy) on




Step 4

Best kan? Haaaaa. Rugilah kalau tak cuba. Kepada sapa yang nak order boleh WhatsApp I dekat 012-9184042. Let say la beli dari 2 or more dalam 1 order and 1 alamat I boleh bagi discount. Lagi banyak beli, lagi banyak discount takde hal. RM90.00 untuk satu kotak ok? Area Klang Valley boleh je kalau nak COD. Nanti team kita datang hantar dekat tangan terus. Mana yang dari jauh tu kalau nak COD especially time Sabtu/Ahad kena la bagi I notice eh? Ni tetiba bagitau dekat KLCC nak COD NOW sian I. Dengan kepam semua nak kena COD barang. Hahahahaha. Untuk yang nak beli Loose Pack pon boleh. Boleh check harga dekat entry ni. Ok? Okbye!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...