Thursday, February 23, 2017

Pre-Order HOC. Promo Price Until 28 Feb Only RM120/Piece

Assalamualaikum..

Since ramai yang order House of Corset tapi banyak warna yang tak available and takde size sebab I punya stock dah yillek kerana kehebatan HOC telah tersebar dari mulut ke mulut rakan-rakan dan sanak saudara mereka yang pernah pakai HOC dan berpuas hati, lepas tu nak repeat order maka I dengan ini nak offer kepada SEMUAAAAA readers Chooyaya Secret Garden yang nak order HOC tapi size/warna takde dalam stock I and next week baru sampai SO I nak bagi harga RM120.00 sehelai (exclude postage) bermula dari harini sampai 28 Februari 2017 dengan menggunakan code : Hi, Saya Siti Nohaliza. Tu je. Kalau tak bagi code tu, harga biasa eh? Sebab itu je yang buat I tau readers I atau bukan. Hehe. Selepas 28 Feb 2017 ni korang takkan dapat dah harga offer ni ok? Mana pembaca baru yang nak tau kebaikan HOC and nak tengok testimonial dan info-info lain boleh follow Instagram @_houseofcorset. Sebarang pertanyaan boleh terus WhatsApp I dekat 012-9184042. Kalau I lambat reply maksudnya I busy menyelamatkan dunia la tu. Kena faham I ni kekadang abes office buat part time jadik Power Rangers Kuning so bila setel tugasan baru la I sempat tengok whatsApp. Jadiknya kalau lambat reply tu jangan la mare. Eh? Kata la kalau blue tick tapi I tak reply maksudnya I hilang ingatan or terlepas pandang. Meses je balik.. Ok?



Pre-order RM120 sehelai. Promo until 28 Feb 2017 Only


Seronok I tengok progress Mimy Hamid dengan dia punya weight lost journey. Dah berapa bulan dia eat clean, exercise, detox and pakai HOC ni sampai la dia lose weigt dari 120kg ke 85kg now. Perrrrghhhhhh dah hilang 35kg tu! Kata Mimy dia memang pakai HOC every day. Ada la yang cakap body dia fake, if tak pakai corset takde shape pon. Cuba ambik gambar OOTD takyah pakai corset, berani? Amboi….. Yang sakit hati sangat tu kenapa? Hahaha. I cakap pada Mimy, ‘Kalau dah cantik, memang ramai yang dengki Mimy’. Sebab I pon bila lose weight ni dalam pada yang impressed ada jugak yang cakap nampak tuwe sebab muka kecut, tak cantik, tak mantop macam dulu, bontot leper and so on. Tapi masuk telinga kanan, keluar telinga kiri. Biarkan ajer…. Fikir satu je eh? Bila badan dah kurus ni, pakai apa pon nampak cantik di badan and percaya lah, saat paling bahagia ialah dalam fitting room sebab semua baju yang kita try akan nampak cantik dipakai. So kalau ada yang cakap body fake sebab pakai corset lantakkan ajer. Dengki lettew. Hahaha. Macam I ni, I memang static dah berat sebab tak berapa sanggup nak tinggal makan sedap but berpada-pada. I cuba elak makan malam and makan nasik. Air cuba elak dari minum air manis but kekadang terbabas la jugak. Sebab dah dapat berat badan ideal so I rasa it’s ok la nak seronok sikit makan tapi you have to know where to stop sebab untuk yang berjaya turunkan berat ni memang senang nak naik kalau takde disiplin. Nak mula dengan apa? Mulakan dengan minum air kosong more, jangan makan nasik, elak makan manis, jangan ambik dinner, do not skip breakfast and pakailah HOC supaya corset ni ‘pegang’ perut so that kita tak boleh sumbat makanan banyak-banyak.


 Wooow cantiknyaaa Mimy!
Badan ada shape bila pakai HOC

Jadikan lah Mimy Hamid ni sebagai sumber inspirasi. Ada jugak yang bagitau I, ‘Kawan saya kata kak, impossible dah saya ni nak kurus’. I nak cakap 1 je. Nothing impossible. Buat apapa kalau ada kesungguhan tu akan berjaya. If jenis kuat makan macam I, jangan biasakan cheat day, sebab cheat day akan jadik cheat week, cheat month and cheat forever. Ni I buat contoh Ain la. Dia suka sangat cheat forever. Dah elok jogging beria 3km, tetiba balik drive true Starbucks. Lepas tu malam Shell Out kemain makan ketam and udang gemok 10 ekor. Baik takyah jogging. Tak pon nanti dia cakap ‘Dah Umi masak sedap, nak buat macam mana’. Tak kuat langsung. Hahahahaha. Yang penting kesungguhan. Ok? Dah jom tengok jadual size untuk korang tau size apa nak pakai. Macam I selalu advice, ambik one size smaller biar kasik seksa sikit. Kata nak cantik? Tapi kalau berat 67kg nak pakai size L tak boleh la. Apapa just bagitau I berat, nanti I suggest ok?



M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm

Nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat AND PADA YANG TAK CONFIDENT DENGAN SIZE TAKPE. KATA LA SALAH SIZE, KORANG BOLEH TUKAR SIZE dengan syarat corset tu try je. Jangan pulak dah pakai sehari baru kata salah size. Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable.


Ciri istimewa yang ADA pada corset ini..!!

➡Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
➡Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
➡Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
➡Tanpa tetulang yang merimaskan..
➡Memberi keselesaan pada si pemakai..
➡Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.
➡Sangat mudah dipakai (one piece)

Nanti ingat nak bukak for agent la sebab rasanya macam tak larat dah nak handle sorang-sorang. Syarat dia yang paling penting, pengguna HOC jugak. Syarat-syarat lain boleh whatsApp I terus ok? Ada agent sedia ada yang dapat jual sebulan 10 helai, untung bersih RM500.00. Sapa nak bagi? Ye dak? I boleh cakap 50% dari pembeli akan beli semula atau rekemen pada kawan-kawan sebab HOC ni sangat la selesa, murah and tahan lasak. Anyway, I copy paste sekali syarat untuk tukar dan juga refund eh? Kena letak dah sebab ada jugak yang dah pakai 6 bulan mintak tukar sebab koyak. DAH PAKAI 6 BULAN. Tapi I bagi je jugak sebab time tu tak come out with term and condition. Lepas ni no more. Nak tukar only yang salah size. It upon dalam tempoh 7 hari selepas received barang. Refund pulak untuk yang size 5XL sahaja. Ok?



Oklah. Banyak pulak bebel. Tadi ingat nak citer sikit je. Tetiba terjoyah lelebih. Hahahahahha. WhatsApp 0129184042 ok? Okbye!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...