Monday, March 27, 2017

30% LESS UNTUK LOOSE ITEM ANNESURAYA SKINCARE

Assalamualaikum..

Petang ni tak boleh nak borak panjang sebab I bizi menyelamatkan dunia. Tau kan I part time Power Rangers Kuning? Tu movie baru Power Rangers tu memang special dedicated untuk I tu kalau korang nak tau. Anyway just nak bagitau 1 SET ANNESURAYA SKINCARE INCLUDE POSTAGE is RM90.00 and if ada sesapa yang nak beli loose pack pon boleh jugak der. Beli 5 piece and more I bagi less 30% dari harga total  FREE postage der. Ok? Sebab apa offer macam ni? Sebab tetiba ada pulak Agent yang jual lose pack. Kata dorang loose pack lagi murah sebab takde kotak. Kotak tak guna… Yang nak guna isi dalam je. Sampaaaaaaaaaaaaaaaaaai hati taw, kan ke kotak tu ada muka Siti Nohaliza korang ni? Hahahahha. I dah pesan pada kawan-kawan rapat siapa yang beli, jangan buang kotak nanti I sedih. Dah la muka I poyo je dekat depan tu. Kata Ain, macam tangan onggiler yang dekat Tanjung Rambutan. Wajaq. Anny pulak muka budak baik sangat. Menyampah betul dia tengok kotak tu, tak puas hati muka baik sangat. Hahaha. Kotak belakang cerita, janji isi kandungan dia power dan selamat. InsyaAllah…. So, sapa yang nak beli loose pack dengan 30% dari jumlah keseluruhan (minimum 5 item) macam biasa WhatsApp I NOW dekat 012-9184042. Usually mana yang dah beli full set tu, krim siang paling tahan lama and pencuci paling cepat habes (alasan sebab bau bubble gum so nak cuci banyak-banyak kali) SO boleh la beli loose item ok? Okbye. Sayangi diri, hiasai peribadi. Saaaaayangggg awak. Mmmmuah!

-eNd-

2 comments:

Naily's Kitchen said...

yang paling lama intensive night cream..
banyak lagi..kiki..
yg lain dah tinggal sikit je..

Chooyaya! said...

naily's kitchen : apa laaaaagi, kasik repeat order ler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...