Tuesday, March 14, 2017

Sempat lagi nak kurus before raya. HOC Sehelai RM130.00 (np RM150.00 sehelai)

Assalamualaikum..

Makin lama, makin ramai yang dapat lose weight semenjak pakai HOC. Hari-hari I dapat testimonial dari pengguna. If ada yang tanya, pakai HOC boleh lose weight ke? Boleeeeeh. Tapi tu kalau disiplin la. Ada yang pakai sebab masalah sakit tulang belakang bila baring or duduk lama-lama. Ada yang dalam pantang, ada yang nak lose weight and ada jugak yang pakai sebab nak firm kan badan. Pengantin-pengantin pon ramai jugak yang pakai HOC time bersanding kasik rasa confident and body mantop. Tak kisah la mana-mana pon but most of them memang puas hati. I pon dah setahun dah pakai. Badan tu memang ada masa naik sebab makan tak sedar diri tapi takde la menggila macam dulu. In control. Paling best, bila pakai baju dia nampak shape badan Kim Kardashian and takde nampak lemak babat terkeluar atau kepak dekat punggong. Kepak kat punggong tau macam mana? Kikiki. Untuk yang dah biasa pakai corset mesti tanya, bergulung tak corset ni. Jawapan : Tak bergulung, tak menyeksakan dengan tulang-tulang mencucuk di badan. Nak pakai time bersukan pon boleh sebab bila pakai corset, dia akan ‘pegang’ badan kita so bila lari so takde rasa senak. Yang ni I dah buat. Rasa best je, ringan badan macam nak terbang. Especially untuk mak-mak yang bersalin c-sect I memang rekemen korang pakai HOC ni. Rasa selesa lain macam la. Sebab bila bersalin bedah ni rasa dekat perut tu macam fragile je. Susah nak explain macam mana.


Mimy start pakai HOC masa berat dia 120kg++ dari size 5xl now dah 4xl. Berat dia dah 80kg++ now and dia target raya pakai 3xl. Good luck Mimy!



Before and after pakai HOC. Nampak tak lemak-lemak dekat pinggang macam kena sedut? Comel sikit takpe, janji body firm and mantop.

Now pon I dah bukak untuk Agent HOC tau? Seronok tengok Agent HOC now kemain laju order memasing. Ni baru 14hb dah ada yang sorang jual 12 helai. 12 x 50 : RM600.00 dah dapat. Siapa nak kasik RM600.00 kan? Dapat jugak tambah duit. Sapa nak jadik Agent HOC boleh whatsApp dengan I dekat 012-9184042 nanti I masukkan dalam group HOC. Material macam gambar and caption kita memang akan kasik consistently. Gambar and ayat siap tak payah dah nak fikir-fikir or edit gambar sendiri. So korang promote la macam mana korang nak, dekat mana, berapa harga I tak kisah and tak monitor. Ikut suka ekau but I suggest letak harga jangan lebih dari RM150.00 la sehelai. Semua agent memang bermula dengan pemakai House of Corset lepas tu jauh cinta, rekemen dekat kawan and sedara mara and dah kalau beli banyak-banyak baik jadik agent terus kan?


Ni memang lawan tauke. Mana la tak turun banyak, malam pon dia bedal pakai. Hahaha. I suggest pakai 8 jam sehari waktu siang. Malam kasi body relax tapi kalau nak pakai 24 hours pon takpe. Takde masalah.


Yang penting HOC takde tulang yang mencucuk-cucuk


Memang biasa customer yang start beli sehelai lepas tu repeat order sebab selesa.



M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm

Nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat AND PADA YANG TAK CONFIDENT DENGAN SIZE TAKPE. KATA LA SALAH SIZE, KORANG BOLEH TUKAR SIZE dengan syarat corset tu try je. Jangan pulak dah pakai sehari baru kata salah size. Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable.


Size M to 5XL ada semua warna now. Tapi fenomena ni takkan berlaku lama eh? So if ada certain warna yang korang nak, better book kalau nak tunggu gaji. I boleh ketepikan.


Salah Size, Tak Muat, Koyak and Rosak semua boleh tukar and refund
**with term and condition

Untuk Ibu yang BF also takde masalah nak pakai House of Corset sebab dia takde kena mengena and terlibat dengan breast. Bra pakai korang punya sendiri. Nak kencing pon senang sebab pakai sependa dekat luar macam Superman. So bila nak buat businesss zaaaaaaaaaaaaaap tanggal sependa je. Takyah nak kena bukak baju semua habes. Senang je kan? Nak basuh pon senang. Rendam dalam softlan, perah-perah manja lepas tu sidai. Jangan masuk machine eh? Nanti bokeh rosak shape dia. Tapi I dah 2 3 kali termasuk machine, ok je pon bila pakai. Ni dah nak dekat raya ni, sesapa yang plan nak kuruskan badan boleh la pakai dari sekarang. Now kita ada semua size dari M-5XL warna beige, hitam and dark blue. Semua size ada semua warna. Tapi kejadian semua size and semua warna ada ni memang jarang-jarang berlaku. Kalau korang nak boleh WhatsApp I dekat 012-9184042 Now. Nanti I suggest size apa nak pakai ikut berat badan korang. Ok? Harga sehelai RM130.00, dua helai RM240.00. Lebih dari 2 helai pon I boleh bagi harga agent. Takde hal.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...