Monday, April 10, 2017

Kek Malar Segar dari Huda Glory

Assalamualaikum..

Last week Huda ada bagi I rasa kek-kek baru yang dia dapat banyak order recently. Macam Brownies and Congo bar tu memang dah lama lah dia buat and dah ada cop sirim kesedapannya tapi kek-kek ongtue/malar segar macam Kek Sarang Semut/Gula Hangus, Marble Nutella and Kek Pisang Moist tu dengan sentuhan Huda OMG kenapa yang sedap sangat haaaa???? Macam Kek Pisang Moist tu alahaaaai sedapnya… Lembap je kek dia and kena je dengan tekak I lepas tu Marble Cake and spesis kek jenis macam tu bagi I dekat Coffee Beans je yang sedap tapi bila rasa Huda punya, ternyata boleh saing la dengan Coffee Beans. Kek Gula Hangus pon sedaaaaap jugak. Bak kata Kaklong, sedap-sedap Kek Huda ni bubuh sependa ke apa? Hahahaha. Sedap tu kerana Huda buat dengan penuh kasih sayang. Memang la sedap. Ni bila buat entry ni macam teringin pulak nak makan lagi Kek-kek Huda. Now pon Huda dah pindah Setia Alam dari TTDI. Sian pulak kat dia kalau nak cakap teringin ke apa sebab nanti dia confirm akan hantar punya dekat office I walaupon sikit. Setia Alam tu jauh kot? Untuk orang-orang Shah Alam senang la. Tingin je Kek Huda zzzaaaaapppp start motor lepas tu pergi umah Huda terus. Tetiba start motor. Hahaha.


Congo Bars. Rasa macam Brownies tapi takde coklat. Paham ke tak? Kalau tak paham kena rasa. RM50.00 untuk ukuran 9’x9’ and RM90.00 untuk ukuran 12’x12’



Yang ni pulak Dark Chocolate Brownies. Huda guna semua bahan-bahan premium sebab tu Brownies dia world class. Size 9’x9’ RM40.00. Murah jer kan?


Yang ni memang sedap. Sebab kek tak berderai and sedap tak tau la nak explen macam mana sedap. Marble Nutella size 7’x7’ RM30.00 sahaja tuan puan sekalian



Ni Kek Pisang Moist. Pon sedap. RM25.00 je besar ni. Ukuran 8’x8’ sesuai dihidang ketika hari raya walaupon raya lambat lagi tapi takpe.


Kek Gula Hangus/Sarang Semut or whatever u called RM30.00 untuk size 8’x8’. Yang ni bukan ongtue, ongmuda pon suka makan dah jaman ni ari.


Yang ni terpaling wajaq punya sedap. Nama beliau is Franbozen Kenari. RM40.00 dapat 18 pcs or RM80.00 dapat 36 pcs sesuai dihadiahkan kepada boss pangkat Dato’ yang dah nak bersara sebab dia ada class. Haha.

So kalau korang ada apapa jamuan ke, atau nak hadiahkan pada kawan sempena pot luck and segan sebab tak bawak apapa (sebab kalau bawak air tak dikira) korang boleh la order kek-kek ni dari Huda. Sedap dan murah. Kekadang kek malar segar macam ni la yang semua orang suka sebab ianya down to earth tapi sedap. Sepanjang zaman favorite. Tu maksud dia malar segar. Paham? Untuk area KL Huda cakap delivery RM15.00 je pon tapi let say order lebih dari RM200.00 tak kena la charge delivery. I dah cakap dah dekat Huda, buat la Combo Pax. Semua kek sikit-sikit dalam satu pack tapi ada semuaaaaaaaa kek dekat atas ni. Nanti Huda calculate la and bagitau I berapa harga dia and berapa minimum order. Tunggu haaaaaaa. Meanwhile kalau nak order boleh terus Call/WhatsApp Huda dekat 019-7165687 ok? Kirim salam Huda. Cakap kat dia, Siti Nohaliza kirim salam rindu brownies. Ok? Okbye.

Huda : 019-71656847

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...