Wednesday, April 5, 2017

Kulit Berminyak Teruk? Guna Glutathione Bar Facial Wash ANNESURAYA SKINCARE

Assalamualaikum..

Banyak pulak dapat order loose item AS semenjak last week I offer beli any 5 of any item dalam ANNESURAYA SKINCARE SET lepas tu boleh dapat 30% less with FREE POSTAGE. Paling banyak order is Glutathione Bar Facial Wash dengan AS Night Cream. Ada yang beli facial cleanser jenis liquid lepas tu beli jugak jenis bar. I tanya kenapa nak kena ambik dedua? Kulit jenis apa? Jawapan : ‘Sebab dedua pon best Kaksu. Yang liquid bau manis and macam bubblegum and bar pon best sebab lepas cuci kulit rasa macam bersih and tegang giler’. Siap ada yang share dengan husband lagi. Tau la kan, lelaki ni kulit jenis berminyak.. Pakai Glutathione Bar Facial Wash ni memang puas hati nak-nak yang minyak dekat muka boleh buat goreng ikan. Lepas cuci dia punya bersih memang puas hati sebab deep cleans. Tu kalau pinggan tu memang ada bunyik ciut-ciut la kot? Hahaha. I kulit tak berapa nak berminyak so I prefer pakai liquid punya tapi bila sesekali berpeluh macamkan pergi berkebun cop buah kelapa sawit, I akan guna la Bar cleanser sebab rasa nak puas hati biar muka bersih. Seketul RM30.00 tu boleh tahan sampai sebulan lebih. Belah 4 lepas tu letak dalam bekas kecik. Lepas cuci, korang buang la any air yang ada dalam bekas tu, kasik dia kering so nanti tahan lebih lama. Ok?


ANNESURAYA Glutathione Bar Facial Wash. Berat 40 gram. RM30.00 exclude postage.



Jom kita tengok apa kelebihan Glutathione Bar Facial Wash ni.

Mempunyai glutathione, alpha arbutin, glycerin, vitamin C, palm oil, water acid, sodium lactate, stearic acid yang mampu memberikan kesan-kesan:-

Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak
Mengatasi masalah eczema
Menghilangkan bintik-bintik hitam, bekas luka dan jerawat
Memutihkan kulit wajah tanpa pengelupasan
Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi
Meratakan tona warna kulit
Melicinkan kulit muka

Cara guna :
Basahkan sehingga berbuih kemudian sapukan pada wajah. Tunggu sehingga 3 minit dan bilas dengan air sehingga bersih. Siap!


Facial Cleanser (60ml) – RM30.00
Toner (30 ml) – RM18.00
Day Cream (5g) – RM20.00
Night Cream (5g) – RM25.00
Intensive Night Cream (5g) – RM27.00

Kalau I guna bar cleanser ni, lepas lap muka kering-kering terus sapu dengan pelembap. Any pelembap can do. Lepas tu now kan ada banyak jual Argan Oil Vitamin C extract tu? Yang tu pon bagus untuk keep kulit moist. I buat macam ni sebab kulit I jenis kering. Yang jenis kulit berminyak tak perlu sangat double moisturizer (Moisturizer + Argan Oil etc) Cukup dengan pakai toner. Sebelum tido, sapu pulak Night Cream ANNESURAYA SKINCARE. Esok pagi korang bangun nak cuci muka, terasa kulit lembut je. Memang Night Cream ni dia buat kerja dia time malam. Best! Now pon kita memang ramai repeat customer. Ada yang memang confirm beli tetiap bulan dari mula ANNESURAYA ada dekat market. If korang ada anything nak tanya or mintak advice I pasal AS Set and macam mana nak guna etc boleh WhatsApp I dekat 0129184042 ok? Disini always happy to serve you. Gittew.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...