Tuesday, May 30, 2017

RM120 sehelai FREE POSTAGE for HOC (Sampai esok midnight sahaja)

Assalamualaikum..

Masa puasa tahun lepas tu ialah tempoh percubaan I pakai HOC. Lepas dah berjaya lose weight then only I start promote and jual. Kena la tau keberkesanan dia. Mana boleh bagi fake testimonial. Actually dalam bulan puasa la yang I lose lebih sikit. Sebabnya puasa dah memang sedia kurang makan sebab I sejenis bukak puasa memang makan sikit je and tak jenis mengulang makan lepas tu sahur pulak seminggu je lalu makan heavy and lepas tu sahur I buat milo or bancuh oats and makan kurma je. So dapat hilang time puasa je almost 4kg (siang pakai HOC). Lepas tu Raya banyak open house and sampai la dekat hujung tahun tu and sampai sekarang ada beria sikit makan, so ada la naik turun berat tapi dia macam berpada-pada la and I pon letak limit I. I boleh naik and makan takat mana. If dah reach berat tu, kena disiplin balik. Disiplin tu termasuklah pakai HOC hari-hari tapi aaaaaaaaaaada jugak yang I culas sebab dah berjanji nak makan sedap dengan otomen-otomen dekat office ni cuma yang I buat untuk control my weight is, if I reach certain KG lepas tu I akan disiplin balik. Pakai HOC ni kalau korang bedal makan macam biasa dengan takde exercise semua memang la tak boleh nak turun. Ni ko berat 120kg, lepas pakai seminggu claim I penipu sebab berat tak turun-turun. Bila tanya macam mana lifestyle, dia kata macam biasa. Siang makan, malam makan. Dah tu berat pulak 120kg and expect turun berapa KG dalam seminggu dengan pakai corset je? Mana la nak boleh… Corset ni sebagai medium untuk membantu mengurangkan berat badan tapi kenalah disiplin and ikut saranan I. OK? Untuk bulan puasa, pakai la time siang. Bila dah nak berbuka tu bukak ler. Nak pulak jenis makan jenis ngulang-ngulang. Kang pakai corset malam takot semput pulak sebab perut tetiba penuh isi.


Ikut ni. Ok? Sebelum pakai corset sapu la any krim panas. Krim Mustajab ke. Lap badan dulu kering-kering sebelum sapu krim panas kang menggelupur dia punya pijar.



If bulan puasa ni, cuba ambik 8 gelas air sehari untuk meningkatkan kita punya metabolism. Nanti lagi senang lose weight. Kurangkan la dessert yang high sugar tu. Nak kurus kena la usaha sikit. Dah kalau bukak puasa makan sampai baring macam badak, acane nak kurus? If memang kena makan nasik jugak kalau tak nanti badan lembik, cuba pick one time je nasik tu. Either berbuka atau sahur. Ok? Kurangkan portion. Sapa yang baru nak start pakai HOC untuk bulan puasa tu, actually this is the best time. Untuk sehari dua memang terasa seksa la tak dapat makan banyak sebab nak kurangkan portion tapi lepas tu korang akan get used to it. Gulaaaaaaaaaa tu paling menyumbang la. Ingat lagi bulan 12/2016 dengan 1/2017 I pergi Langkawi. Bedal coklat je. Memang naik berat badan walaupon makan sikit. So please avoid sugar banyak sangat. Sugar kena ambik for energy untuk bulan puasa ni tapi you have to know where to stop ok?


Cara nak pakai HOC ni dah banyak kali share. Tapi ada jugak tu yang silap. Bahahaha. Memula pakai bra, lepas tu pakai corset lepas tu pakai panties. Tu je. Make sure cangkuk kedepan. Ok? Pakai cangkuk kebelakang if berat 45 pon size M susah nak masuk.


Harini InsyaAllah stock baru sampai so all size, all color available. Dari M – 5XL. If sapa order harini and esok I kasik harga RM120 sehelai FREE POSTAGE kalau cakap readers Chooyaya. Tapi harini and esok sahaja ok?

Nak tau size mana yang sesuai, I akan advice base on I punya experience. Ada jugak yang berat 60KG tapi nak pakai size L walaupon I dah cakap L berat 54kg kebawah sahaja. Kita punya small cutting. Tapi tu la. Tetaaaaaaaaaaap jugak taknak ikut. Kau degil kau degil kau degil. Sudahnya tak muat. Nak tukar boleh tapi cost postage kena tanggung and terpaksa la menunggu lagi. Dah rugi 3 4 hari dekat situ. Sooooo apa tunggu lagi. Dah kasik offer sehelai RM120.00 FREE POSTAGE untuk 2 hari ni (sampai 12.00am esok) baik grab sekarang. Lepas tu dah takde eh? Ni kira promo untuk Ramadhan la ni. WhatsApp 012-9184042 untuk order. Feedback and more info boleh check dekat Instagram @_houseofcorset. Okbye.

-eNd- 

1 comment:

cikkyra blogspot said...

Setuju tu gula perlu dikurangkan samada naj kurus dan kulit cantik. Alternatifnya cari makanan rendah GI macam buah-buahan ke soya Non gmo ke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...