Wednesday, May 31, 2017

WONDER CHEESE SEDAP!

Assalamualaikum

I dulu masa zaman kanak-kanak suka gileeeeeeeeeeeeeeeeer makan Super Ring. Super Ring ni dia memang legend jajan la.  Semua orang tau. Masa kekecik makan la sebungkus doposen tu. Nak beli 2 3 bungkus tak mampu. Nanti I masukkan ring tu dekat jari lepas tu penuh 10 jari. Bila dah habes makan semua nanti dia punya cheese melekat-lekat dekat jari best je tengok. Saiko giler suka tengok jari comot. Hahaha. Last sekali jilat sampai bersih. Beli 1 memang tak pernah puas makan. I suka Super Ring ni sampai la sekarang ok? Kalau pergi Petronas mesti beli yang pack besar punya cuma bila dah ada Shein ni, I takde beli la dah. Sebab kang kalau makan depan dia, dia terliur pulak. Jajan-jajan ni tak berapa bagus untuk bebudak macam Shein. I suka makan Super Ring ni sampailah I diperkenalkan dengan Wonder Cheese. Rasa dia bagi I macam Super Ring tapi yang ni lagi sedap! Sebab rangup and packing dia besar so puas makan. Ever Since kenal Wonder Cheese, I telah mengucapkan selamat tinggal pada Super Ring. I biasa makan dekat office sebab makan rebut-rebut la best. Selagi tak bukak dia punya seal, selagi tu menempel je Intan dekat meja I tanya bila nak bukak. Kekadang dia ambik dekat tempat I. Biasalah makan orang punya memang lagi best. Ada sekali dia cuba nasib tanya I ‘Kaksu nak ker lagi?’ Ewaaaaaaah. Dah kita bagi, dia tanya pulak kita nak ker taknak. I jawab dengan jelingan maut je. Nak beli laaaaaaaaaaaaaaaaa!! Eeeeeee. I ingat I je sorang suka Wonder Cheese tapi rupanya Kaklong pon suka weh! Haritu dia balik kampung letak dalam kereta lepas tu kata Mak, dia suka. Mak cakap kerepek sedap warna oren. Lepas siasat baru la I tau kerepek sedap tersebut ialah Wonder Cheese.


Punya sedap, ko lempar atas lantai je Wonder Cheese ni Najib? Hahahaha.



Sedapnya Wonder Cheese. Sekali masuk mulut 10 keping baru puas.


Ni la Supplier Wonder Cheese dekat area KLCC, Najib nama dia. Siap bukak booth. Memang laku keras la. Semua orang suka. 


Aik, macam kenal je model Wonder Cheese yang sorang ni.


Wonder Cheese dah menjelajah seluruh dunia wei! Ni kalau Mat Saleh rasa ni confirm jatuh hati.


Aduhai. Mencabar iman betul. Aku peratikan ajer ko ni Wonder Cheese. I ada stock dekat office ni. Tak boleh jadi. Memang kena bawak balik. Nak makan la malam ni sambil layan Hero Seorang Cinderella. Hehe.

I pretty sure Wonder Cheese sekarang semakin dikenali, diminati. Makin lama makin popular and bakal jadik Snack Malar Segar. Gittewwww. Sapa yang tak pernah rasa lagi better la rasa. I bet korang akan suka especially peminat Super Ring. Yang ni la makan puas. Sebalang terus! Yang penting MADE IN MALAYSIA and HALAL. Harga sebalang kecik is RM18.00 (400 gram) and sebalang besar RM25.00 (600 gram). Nak order bebila pon boleh sebab Najib memang ada sentiasa stock dengan dia and on the go. Maksudnya, cakap je nak zaaaaaap dia boleh deliver. Beli lagi banyak, boleh dapat discount. Kata la korang tingin nak sebalang je pooooooooooooooon boleh jugak kalau nak order. Najib ada buat COD dekat area Damansara, Sungai Buloh, Rawang, Bandar Utama, Kota Damansara, Subang dan kawasan sekitarnya. Call/WhatsApp 019-2437701 untuk order Wonder Cheese NOW NOW NOW. Kbye.

-eNd-

1 comment:

panphila said...

Heard about the product before and how delicious it is, sampai a friend of mine cannot stop talking about it. Might try it! And by looking at the pictures, already make my mouth watery. I'mma fan of cheese so cannot resist the cheesy force!

http://panphila.blogspot.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...