Thursday, June 1, 2017

Discount For Loose Pack Dan Special Offer Fullset AnneSuraya

Hi Assalamualaikum..

This is short update nak bagitau yang AnneSuraya ada nak kasik special offer kat korang ni. Beli mana-mana loose pack 3 item and more then berpeluang untuk dapatkan 30% off discount. So siapa-siapa nak topup boleh grab this chance sebab banyaaaak tu 30%. Untuk sesiapa yang beli fullset (RM90) pulak, korang akan dapat percuma Glutathione Bar wash. Worth for RM30. So tunggu apa lagi? offer macam ni tak datang selalu and boleh stop anytime ikut cakap boss. Sementara ada ni boleh la beli. Macam yang semua tau, AnneSuraya Skincare sesuai untuk semua jenis kulit. Cuma cara pakai tu depends pada jenis kulit korang. Contohnya macam facial cleanser, kalau jenis muka berminyak lagi elok pakai jenis bar. Kalau kulit sensitif prefer pakai yang jenis liquid. So apapa nak order ke, nak tanya ke, nak itu ini semua boleh DM kat Official AnneSuraya Instagram or whatsapp number yang ada pada gambar ok? takpon direct whatsapp Siti Nohaliza kat 012-9184042. Tapi kalau dia reply lambat sikit kena sabar, sebab dia busy nak jaga Ampang. Puasa-puasa ni kena banyak sabar. Nak tengok feedback and testimonial semua boleh pergi IG. Kalau belum follow boleh follow sekarang. Hehe.

Beli Fullset AnneSuraya Skincare (RM90) percuma Glutathione Bar Wash (RM30). Nak tau mana satu Glutathione Bar Wash? Tengok gambar loose se item bawah ni.



 Beli 3 item and more untuk dapatkan 30% off. Grab this chance!



.
Boleh refer gambar-gambar bawah ni untuk detail kandungan and fungsi each item dalam set AnneSuraya Skincare. Lepas dah baca kalau rasa nak cuba boleh order terus. Dapat pulak percuma Glutathione bar wash. Memang berbaloi!


 FACIAL CLEANSER

TONER
 DAY CREAM
 NIGHT CREAM
INTENSIVE TREATMENT NIGHT CREAM
SAYANG AWAK!
SELAMAT BERPUASA DARI TEAM ANNESURAYA SKINCARE.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...