Friday, August 25, 2017

Fancy Strap by iBaggYou

Assalamualaikum..

Sapa yang tengah carik Fancy Strap yang berkualiti and confirm tak kena tipu dengan Personal Shopper IG Shop yang bersepah dekat IG tu boleh check out Fancy Strap SHW tak lain tak bukan dari @iBaggYou. I kan dah sign mati dengan @iBaggYou? (Tauke dia Aliah Ongkaya) sebab tu I kena share dengan nkorang. Mana yang beli designer handbag murah jangan nak suka hati sangat, skali kena tipu bayar konon original item padahal yang Gred AAA  1:1 tak pasal je. Ada satu IG Shop jual new and prelove designer handbag dekat Bangsar tu pon menipu jual fake punya ok? Dah kena report pon tapi I tengok sampai sekarang elok je berbusiness. Tapi semua barang dari iBaggYou ni Alip Lam Lam Ha tulis dekat dada is 100% Authentic. Boleh pakai tanpa was-was dan jalan berkepak takde hal. Hahahaha. Bongok. Eh I cakap betul tau? Tak caya tanya Dyba. Kakak Ipar dia jual Premium Grade Designer Handbag sama giler babi nak mampos dengan original. Kakak Ipar dia cakap almost impossible nak beza kan sebab memang premium grade. Ramai Mak Datin and Doktor beli dekat dia. Bayar RM10k dah dapat 5 handbag. Chanel, Prada, Gucci, LV semua. Masa Dyba cakap I tak sangka pulak yang berkemampuan Mak Datin/Doktor pon beli Premium grade punya. Why????  Masa tengok tu rasa macam adoooooi ada yang aku beli je ni kang tapi kata Dyba ‘Kaksu, kalau mampu beli original, berdosa beli yang fake’. Gitu Dyba punya tazkirah. Hahahaha. Tapi InsyaAllah I kalau boleh nak yang Authentic sahaja. Macam GF I dia takper, bag balik kampung pon LV. Tapi dia bukan tau pon LV tu apa. Dia beli sebab cantik. Belasaaaaaah. Hahahahaha.


Cantik kan Fancy Strap ni? Ada banyak kaler and design.  Nanti scroll bawah.



Yang ni ceria sikit. Flower Fancy Strap ni berukuran 90cam x 4cm.


Kalau taknak bunga-bunga boleh ambik yang ni. Genuine cowhide leather ok? Quality hardwares, smooth and tidy finishing. 


Macam ni rupanya kalau pasang dekat handbag.


Cantik kan?


Fancy Strap ni bukan diperbuat dari Plastic PU. Pembuatannya kemas and takde la korang nampak gam-gam terkeluar ke apa.


Perrrrgh Cun!

Harga ialah RM200.00 sahaja. Free Postage ok? Let say korang nak bagi hadiah kat kawan-kawan pon boleh sebab fancy strap ni comes with dust bag and hardbox. Memana pempuan giler handbag sure suka Fancy Strap ni. Boleh tengok contoh gambar dekat atas tadi. Dekat memana jenis handbag pon boleh pakai, takde hal. Beli la Fancy Strap ni 7 tangkai so sehari tukar 1 design. Tak dapat seminggu 7 bag, dapat seminggu tukar Fancy Strap pon dah ok. Hahahahahah. Kan? Sedih sangat hidupku ini. BTW kalau korang nak check out more design boleh tengok dekat Instagram @iBaggYou or let say ada nak mintak advice dari tau ke dia Puan Aliah tentang handbag. Semua menda dia tau pasal handbag ni. Takpon cakap je, I ada RM8k handbag apa patut I beli terus zaaaaapppp dia keluar list. OK? Call/WhatsApp 012-2616904 NOW.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...