Monday, August 21, 2017

PROMO BENGKUNG RAMPING RM66 FREE POSTAGE

Assalamualaikum..

I ada berita baik kepada semuaaaaaaaaaaaaaaaa yang ada masalah perut buncit, nak nampak ada potongan badan ramping semua tapi sejenis PEMALAS nak pakai Corset atau yang dah beli Corset, dah pakai Corset pun tapi jenis usaha hangat-hangat taik ayam dan tak konsisten sebab malas nak pakai dengan alasan : Leceh, tak cukup masa, always rushing tapi sebenarnya malas nak berusaha bersungguh-sungguh padahal. Alasan panjang berjela kan? Hahahaha. Awak semua, nak cantik kena la dengan usaha. Mana boleh setakat goyang tetep tak buat apapa lepas tu kuat makan, kuat tido tapi tetiba jer kurus, cannot. Memang takde ye? Ada jugak yang jenis suka body asal, tapi nak pinggang je ramping atau sesiapa yang takde masalah obese, BMI semua ok tapi body straight cut. Takde curve langsung, so boleh pakai Bengkong Ramping keluaran terkini House of Corset by Chooyaya gittew. I pon baru je bersungguh nak promote ni sebab Dyba la. Dia dah kurus 44kg je. Tapi lepas makan terus dia jadik macam mengandung 3 bulan. Comel je merayap macam kekura. Nak pakai corset tak berapa nak relevant sebab dia dah kurus dah pon cuma body tak berapa ada curve and straight cut. So Dyba ialah sebenarnya pemangkin kepada Bengkong Ramping ni. Semua orang kena cakap terima kasih dekat dia. Nanti ada masa, I belanja video Dyba with and without Bengkong Ramping ni ok?


Bengkong Ramping by House of Corset ada 2 colors. Black and Nude. Size available dari M to 3XL.




Bila duduk pon dia takde masalah bergulung. Tak sakit bila pakai walaupon ada 2 Tulang.


Bengkong Ramping ni ada tulang sebab nak support pinggang supaya biar nampak ada curve tapi jangan risau sebab dia tak mencucuk-cucuk and buat korang semput. Mana yang suka pakai girdle tapi taknak pakai corset, I suggest korang untuk pakai Bengkung Ramping ni jugak. Senang sangat-sangat. Ada 15 pin/kancing atas sampai bawah lepas tu dia ada 3 laras. Boleh pakai ikut keselesaan. Pakai la takat mana yang rasa boleh bernafas. Kang pakai sampai muka biru tak boleh bernafas tak ok jugak. Bengkong Ramping ni untuk instant look ramping tau? Bukan untuk lose weight. Kalau nak lose weight KORANG KENA PAKAI HOC. Ok? Macam yang I pesan banyak kali, nak kurus/cantik kena come with usaha. Dah kalau suruh pakai Corset untuk kurus and MURAH PULAK TU pon taknak acane? HOC now available untuk semua size M-5XL, macam biasa info korang boleh tengok dekat Instagram @_houseofcorset ok? Harini kita nak focus pada Bengkong Ramping dulu. Measurement boleh check out dekat bawah ni.


M: Waist 23"-33"

L: Waist 24"-34"
XL: Waist 25"-35"
2XL: Waist 26"-36"
3XL: Waist 27"-37"


Yang ni korang memang kena ukur pinggang. Kalau ikut berat dia macam tak berapa aci sebab ada je yang berat tapi jenis hour glass and ada yang ringan tapi straight cut. Ambik pengukur lepas tu tengok size apa yang korang boleh pakai. Kalau macam I, berat 57-58kg, pinggang 28” I pakai size L. But let say korang tak berapa confident, I boleh suggest. Don’t worry, Ok? I can say yang Bengkong Ramping ni boleh dipakai untuk yang berat badan sampai 85kg macam tu la. Yang tu kena pakai size 3XL. Material jenis Nylon and Spandex so memang tak panas and stretchable but strong. Bila pakai memang terus nampak ramping and badan nampak kemas. Pada sesiapa yang berminat, I offer dari harini sampai 31 Ogos ni sehelai Bengkung Ramping pada harga RM66.00 FREE POSTAGE (Jimat RM24.00). Lepas 31hb Ogos harga akan jadik RM82.00 sehelai (exclude postage). OK? I have a limited colors and size so mana yang ada I pos terus, yang takde I pos bila dapat stock but I kasik pulak rebate later on. Macam biaso kalau nak WhatsApp I dekat 012-9184042 NOW.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...