Monday, September 25, 2017

HOC Yang Mudah, Selesa, Praktikal

Assalamualaikum…

HOC ada 3 item dah now. Ada Bengkung Ramping (RM70 include postage NP RM90.00 ), Corset (RM125 include postage NP150.00) and Super Plus Size Corset (RM150 sepasang include postage)


Tahniah kepada semua pengguna HOC yang dah berjaya kurangkan berat badan. Yang mana dah kurus, sila menten ok? If rasa macam malas nak pakai corset, ambik balik gambar lama tepek atas dahi. Lepas tu InsyaAllah akan ada penyesalan walaupon terpaksa hentak-hentak kaki hahaha. Now selain dari Pengantin, ramai jugak dah Ibu-Ibu yang lepas bersalin yang pakai HOC untuk pakai dalam pantang sebab tak payah susah-susah pakai bengkong bertali tu. Serba serbi leceh. Nak gerak susah, nak buang air pon susah. HOC ni senang nak buang air sebab konsep dia macam Superman, pakai sependa dekat luar. So senang. Untuk yang bersalin secara bedah, nak pakai HOC kena tunggu luka kering dulu. Bila dah kering baru boleh pakai. Nanti nak buat kerja semua senang sebab perut dah kena hold dengan corset ni. HOC tak panas sebab kain jenis breathable. If pakai dalam tempat yang takde aircond pon takkan gatal. Nak cepat perut kempis, boleh sapu krim panas. Any brand la tak kisah. Asalkan kita jenis tak kisah bau minyak angina macam makcik-makcik. Untung yang nak focus on tummy je, I suggest pakai Bengkong Ramping by HOC la. Sebelum tido lumur satu perut dengan krim panas lepas tu pakai bengkong. Esok pagi dah rasa perut kempis. Cuma rajin dengan tak jer la. If period pain pon sama. Boleh pakai Bengkong Ramping nanti rasa perut selesa je. 


Mudah, Selesa and Praktikal.



Senang nak pakai, tak bergulung lepas tu instant shape. Tak caya cuba pakai duduk depan cermin. Tak kisah la berapa pon berat badan, nanti mesti senyum sorang-sorang


Dia ingatkan corset ni mengembang, padahal dah inch loss sebab jenis consistent pakai.


Sebulan pakai consistent, lepas tu dah boleh tukar cangkuk yang paling kecik.


HOC ada 3 item dah now. Ada Bengkung Ramping (RM70 include postage NP RM90.00 ), Corset (RM125 include postage NP150.00) and Super Plus Size Corset (RM150 sepasang include postage)

Untuk sesapa yang tak pernah pakai lagi and nak I consult, boleh WhatsApp I terus dekat 012-9184042 ok? Nanti I suggest la which one yang nkorang boleh pakai. Corset, Bengkong or Super Plus Size. Sesapa yang tak start-start lagi insaf untuk kuruskan badan and bagi shape badan, now is a time la. I pon dah setahun menten berat macam ni. Semua sebab HOC. Bila rasa macam nak makan beria, I tengok balik gambar lama. Terus kensel niat. Hahahaha. Lagipon bila badan sesuai dengan BMI ni rasa la confident sikit. Paling I rasa best, bila masuk fitting room. Sebab kalau tak, masa badan debab bukan sembarangan baju boleh pakai. Ada je yang tak kena, but now best la sikit, pakai baju apa pon takde la rasa seksa sangat. Semua orang boleh kurus tapi kena usaha. Pakai 8 jam HOC setiap hari, kurangkan gula, jangan makan nasik, jangan makan malam. USAHA kena konsisten, InsyaAllah boleh kurus. Ok? Okbye.



-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...