Wednesday, October 11, 2017

Tudung Cantik Be_Anggun

Hi Assalamualaikum..

Ni ada pesanan dari Siti Nohaliza. Dia cuti pergi dating dengan housemate dia bersempena birthday week dia. Besok birthday dia jangan buat-buat lupa ok? Nasib lah birthday setahun sekali, Hahaha. Sebab still ramai yang tanya pasal tudung bawal dull satin yang kaksu selalu pakai and ada 60 juta tu (memang dia suruh bagitau dia ada 60 juta helai), ni Ain tolong update info pasal tudung tu. Dull satin ni material heavy and jenis terletak elok je. Kalau baca kat sini kaksu kata "material dull satin bawal yang I pakai ni heavy so memang jatuh terletak tapi tak pekak" Hahahaha gitu explain. Oklah, cakap banyak tak guna, nak tau cantik tak cantik tengok gambar-gambar Siti Nohaliza kat bawah. Barangkali dia adalah Duta. Kalau tak takkanlah ada sampai 60 juta helai kan? Hahaha. 


 Harga RM25.00 sahaja sehelai. Korang boleh pilih nak color apa. Senang bentuk and terletak.   


 Ok dia lagi. Hahaha. Yang tanya macam mana dia pakai tudung elok terletak je boleh tengok kat FB live recorded Suraya Sulatin. Ada tutorial macam mana nak pakai tudung macamni.  

 Orang cantik pakai apa pon cantik. Cecece. Tambah pulak pakai tudung be_anggun laaaaagi cantik. Yang penting kemas and senang bentuk. Kalau tudung mahal tapi susah pakai sampai lapan jam depan cermin pon tak ok jugak. Ain pernah tengok orang pakai tudung jenis susah bentuk, kemain siap tiup-tiup keatas nak bagi elok, tapi bila tak jadik jugak kesian sangat. Sampai rasa nak tolong tiupkan. Paham ke tak? tak paham sudah. 

So kalau berminat nak cantik macam Siti Nohaliza, korang boleh direct contact dengan Boss be_anggunscarves iaitu Atin (019-7521817). Boleh tengok sendiri dekat IG be_anggunscarves untuk more color and style ok? Boleh baca dekat sini and sini untuk previous entry pasal tudung ni jugak. Again harga RM25.00 sahaja sehelai and boleh pilih color. Selamat membeli! Bye.   

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...