Thursday, January 11, 2018

Taknak Ramping Ke?

Assalamualaikum..

Asyik citer bab makan je, harini selit la sikit pasal corset. Dah makan banyak-banyak, nanti perut buncit. So bila perut buncit kena la kasik cantik balik by pakai bengkung. Sesapa yang tak suka pakai corset one suit (walaupon bagus boleh mantapkan peha and vontot) boleh la try Bengkung Ramping I ni ha. Paling sesuai untuk yang malas nak pakai corset tapi nak jugak nampak body kemas so I suggest pakai bengkung ni la. I pon sekarang selang-selang pakai corset dengan bengkung ni. Cuma possibility untuk bukak lepas makan tu agak tinggi la sebab dia lagi senang nak handle. Kah kah kah. Yang Bengkung Ramping ni best sebab tak bergulung at all. Takde mencucuk-cucuk rasa tak selesa tu yet dia ada tulang lembut untuk support badan so sapa ada masalah back pain also bagus pakai ni. Memang rasa selesa and badan kemas je. Mana yang ada lemak lebih dekat belakang pon, bengkung ni takde la bagi lemak tu nampak sangat terkeluar terbojol je macam tetiba eh ada telur pulak keluar dekat ketiak. Hahahaha.  Lagi, dia tak panas at all. Memang selesa. Takde gatal jugak sebab kain dia jenis lembut and breathable. I punya ni harga RM78.00 je (NP RM90 include [postage). I suggest mana yang tak beli lagi bengkung yang lagi mahal sebab dia punya founder tu selalu buat video daring time exercise, korang boleh la try bengkung ni sebab way murah and quality wise sama je wei. Why pay more? Kena la bijak berbelanja, ye dak? Kusupan hari-hari…. Eh, tetiba ternyanyi. 


Instant Shape. Tu nampak tu, terus pinggang ramping. Pinjam muka Kakju buat iklan. Hehe. As korang boleh tengok, dia takde berlipat and tak bergulung. Tu I kasik view tepi depan belakang siap.


Size ada dari M – 3XL. Senang citer boleh muat sampai berat lebih kurang 78kg macam tu la tapi kasik I ukuran pinggang lagi dia akan accurate lah.  Ada 2 warna, beige dengan black. I have both. Takde beza pon perasaan dia pakai different warna ni. Sama je.

Untuk yang super kurus macam Dyba, (Berat 40-45kg) boleh la pakai bengkung ni especially yang mana lepas bersalin. Pakai corset pon macam takde beza sangat sebab tulang-temulang je tapi lepas bersalin biasa kan perut nampak macam flabby? So lepas mandi tu lap perut kasi kering-kering lepas tu sapu la any krim panas and pakai bengkung. Consistent la pakai dalam 20 hari macam tu dah nampak beza. Nanti perut akan leper walaupon dah tak pakai corset. Macam Dyba la. Dia kan jenis kurus? Tapi anak dua mesti la perut flabby, but since dia pakai bengkung ni, kata Dyba perut dia dah makin leper. Konsisten la syarat dia. Jangan la pakai 2 hari dah meses I tanya bila nak kurus. Susah jugak nak jawab macam tu. Hahahha. Sapa nak macam biasa WhatsApp Siti Nohaliza dekat 0129184042 and kasik ukuran pinggang nanti I suggest size. OK? Harga RM78.00 je (NP RM90 include [postage). Nak tengok testimonial lain boleh check dekat IG @_houseofcorset. Okbye!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...