Wednesday, February 28, 2018

LAST DAY !!! BELI 1 CORSET PERCUMA 1 BENGKUNG MODERN SHAPEWEAR

 Assalamualaikum..

LAST DAY PROMOTION - 28/2/2018

Untuk bulan ni, I nak introduce 1 bengkung baru 4 tulang yang material lebih lembut but support badan sangat bagus. Nama beliau ialah Bengkung Modern Shapewear. Lebih kurang macam Bengkung Ramping tapi yang ni lembut sikit la. If beginner boleh try pakai yang ni. Untuk sekarang, I offer harga RM62 FREE POSTAGE untuk sehelai. NP RM75.00 (exclude postage). Murah kan? Kalau murah kena beli lapan la. Lepas tu sebab I baik hati, dengan sebarang pembelian House of Corset pulak, korang akan dapat FREE BENGKUNG MODERN SHAPEWEAR ni but while stock last la. Yang ni selling fast sebab murah and material dia lebih lembut. Lembut, tapi still support badan and nampak curve also boleh bantu hilangkan perut muncit kalau pakai consistent. Boleh la sapu dengan any hot cream sebelum pakai bengkung ni untuk kesan perut kempis lebih cepat. Ok? Sebelum sapu krim panas, makesure dah lap kering-kering badan kang nanti pijau padan muka. Mana yang tak beli lagi any of Corset/Bengkung boleh la beli bulan ni sebab I buat Sale sempena keluar product baru ni ha. Ok? Kasik self reward sikit. Pakai bengkung ni nanti nafsu makan tersekat la sikit, kalau tak selagi perut boleh muat korang nak bedal makan. Macam Dyba, lepas balik KL dari kampung dia memang pakai Corset sebab nak dapat balik shape and kasik control sikit nafsu makan.

.

Special Offer! Beli 1 Corset dapat FREE BENGKUNG MODERN SHAPEWEAR.
Harga RM130.00 sahaja FREE POSTAGE (While stock last)



Ni la Bengkung Modern Shapewear. Available in Black ONLY. Material lebih lembut dari Bengkung Ramping. Harga ialah RM62.00 FREE POSTAGE.


Ni Ukuran untuk korang check size. Available dari S – 5XL ok?

Macam biasa kalau ada sebarang pertanyaan boleh WhatsApp I terus dekat 012-9184042 and I akan suggest size yang sesuai. Kalau salah size boleh tukar. Tapi usually yang salah size ni sebab taknak dengar cakap I. I OK je kasik chart tapi ada jugak yang degil, sudahnya bila sampai masuk kaki sebelah je. Macam HOC ni cutting kecik. Kekadang berat 62kg pon dah kena pakai 2XL tapi tak boleh terima hakikat, nak jugak size M T____T I malas nak gaduh. Nak jugak M ambeeeeeek. Kang tak muat, kena tukar dah takes time untuk dapat yang baru. Untuk size M tu level-level size Dyba je yang berat 40-45kg. Ada jugak pon yang berat 68kg mintak size S. S ye? Bukan M. Adddduhhhh mati la nak. Hahahahahaha. Korang kalau nak tengok updates or testimonial boleh tengok dekat IG @_houseofcorset terus. Sana hari-hari ada update. Macam I, kekadang readers tanya, Corset ada ke Kaksu? Nape tak update? Jawapan : MALAS. Hahahahahah. Okbye!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...