Wednesday, March 7, 2018

Cantiknya Hand Bouquet le.petals

Assalamulaikum..

Korang kalau ada sesapa nak kawen macam sanak saudara, adik beradik, kawan, anak ketua kampung, jiran tetangga, officemate, or kalau korang sendiri yang nak kawen (Intan please take note) and looking for a beautiful but economy price of hand bouquet, I nak suggest korang untuk check out @le.petals punya collection. Ni kawan I punya Online Florist. Feeya nama dia. Tapi I panggil Piya piya oh Piya piya macam lagu Rani Mukherjee dengan Preity Zinta yang joget pakai towel kuning dalam swimming pool tu. Tiap kali jumpa je, opening mesti terus joget lagu Piya piya yang tangan tolak-tolak kat dada tu. Boleh imagine? Hahaha bongok. I dah lama dah usha bunga-bunga yang Piya buat memang semua cantik-cantik. Udah la beliau sendiri cantik, pandai masak, pandai gubah bunga so talented. Terus rasa macam ‘Ni nak kena kawen lagi ke acane ni?’ Terpaksa kawen lagi sebab nak tempah hand bouquet Piya, sampai macam tu sekali. Hahahaha. Nak tunggu Intan kawen harapaaaaaaaaaan. Entah bila laaaaaaa. So today, I share dengan nkorang a few collections of Piya punya hand bouquet. Semua pon lawa-lawa tau? Menjejes ailio I tengok. Dah la ada my favorite flower (Tulip) rasa macam huwaaaaa ape cantik sangat ni? Rasa macam nak bungkus semua bawak balik. Girls kan? Who doesn’t like flowers? I dulu ingat I kental tak suka bunga, sekarang ni nampak bunga rasa macam happy sangat. Dulu I suka daun-daun je semua macam pokok pan, pokok pudding sebab terpengaruh dengan GF I but now I dah berjiwa lembut aaaagitchewww. Oooo now I ada idea. I tau dah. Nanti kalau Intan kawen (yang entahkan bila tu) untuk Flower Girls, I nak pegang jugak la hand bouquet ni. Yang simple je la, tak boleh overshadow pengantin. Boleh eh Piya? Sian Kaksu.. Dulu kawen, pegang bunga plastic je. Hahahaha.


Tulips RM230.00


Eustoma + Carnations RM120.00


Eustoma + Calla Lily + Baby Breath RM140.00


Baby Breath RM60.00


Calla Lily + Roses + Wax RM130


Baby Breath + Carnations RM80.00


Hydrangea + Roses + Green Leaves RM120.00


Roses + Wax + Calla Lily + Baby Cabbage + Hydrangea RM170.00
(Kobis pon boleh buat bunga ke?)

Roses + Carnations + (TBC) RM120.00


Peonies + Carnations + Hydrangea + Baby Breath RM180.00


Hydrangea + Carnations RM120.00


Baby Breath + Roses RM100.00



Calla Lily + Roses + Wax RM130.00

Cantik-cantik kan? Ada banyak lagi tau? Kang letak semua dalam ni scroll sampai tahun depan pon tak abes lagi. Semua poooooon cantik. Dah la murah. Imagine pakai baju putih time nikah lepas tu pegang Baby Breath je, simple but sweet. Dulu I suka sangat Baby Breath ni siap berangan nanti kawen nak pakai bunga ni ala-ala pwincess tapi taktau kenapa tak jadik. Hahahaha. I respect orang yang boleh gubah bunga ni. I memang failed. Bunga tinggal letak dalam pasu pon macam buruk je I susun. Tingin jugak nak gubah sendiri tapi takpe lah. Banyak sangat nak buat ni takot mati tengah kemas umah. Banyak sangat cita-cita nak buat semenjak dah nak masuk umur warga emas ni. Hahaha.

If korang berminat boleh contact Piya sendiri and bagitau nak bunga apa, tema apa, kaler apa or maybe boleh bagi budget je and Piya boleh buat ikut korang punya bajet la. Kalau nak sebiji-sebijik macam dalam gambar ni pon boleh. Takde hal.  If nak order, kena 3 hari before pick up date. Ok? Self-Pickup dekat Bangi (Weekdays 9.00pm|Weekend anytime). KLCC/PJ (Weekdays 9.00am – 9.00pm). Nak delivery by Grab/Uber pon boleh tapi will be pay by customer. Kata Piya harga yang ditawarkan termurah di dunia and anda akan dilayan dengan senyuman paling menawan. Macam tipu je. Kalau whatsApp mana nak tau Piya tengah senyum ke, meneran ke, kan? Hahahahaha.

Check out @le.pettals Instagram. Call/WhatsApp Piya dekat 0123899697 

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...