Thursday, July 23, 2009

Finally... Selepas mata hampir terjojol, terimalah! Jeng jeng jeng!

Pengantin basi Baru..!!!
Saz & Su
4 July 2009
Kelab Darul Ehsan, Ampang



DISEBALIK TABIR

Macam biasalah, malas plak rasa Host Rancangan Pengantin nih nak buat ulasan panjang-panjang. Sambil-sambil tengok gambar, I cerita eh? Adoi.. Sakitnya urat badan ni ha. 3 hari dok pilih gambar, edit, upload masuk dalam FaceBook. Pastu nak masukkan dalam blog kesayangan plak. Bizi sangat-sangat ni. Sampai balik rumah tak sempat apa, terus terbongkang atas katil Pastu Saz tanya, Amboi... Penatnya sayang hari ni, buat kerja apa kat opis? Pastu I jawab mcm ni... Bizi sayang, I nak update blog lagi, nak masukkan gambar dalam FB lagi... Haha...

Ni jerk gambar yang penting-penting untuk menceritakan perjalanan majlis. Kalau nak tengok yang full version klik jerk kat Facebook I kat sebelah tu, pastu tengok la kat dalam album. Nak masukkan semua kat sini, alamatnya patah la tulang belakang I nanti. Kalau dah patah tulang belakang, maka kena masuk spital dan tak blh nak update blog lagi. Korang nak? Ha? Nak??????

Takper la, ni la kemuncaknya pun blog I ni. Nak cerita pasal kawen, pasni dah tadek menda sangat kecuali aktiviti makan-makan dan merepek-repek sajer. Kot-kot la ada yang baca dan terbekenan pada salah satu baju ker, pelamin ker, photographer ker, boleh la jadikkan blog I ni sebagai panduan. Nanti diakhir rancangan I kasik semua kontek number ok? Senang la korang deal sendirik dengan tuan punyer badan.

So, acara semua bermula jam 10.00am. Kena tadah muka dekat Ayang Kamell untuk dia mekapkan. Macam biasa, I yang paling lambat sampai diantara Make up artis dengan cameraman :D



Wah, panjangnya bulu mata, dah jadik macam awning rumah plak. Bagus pakai bulu mata nih, senang nak tapis kot-kot ada tahik cicak ker jatuh, sah-sah tak kena muka. Pakai bulu mata nih, kalau baling rambutan pun, boleh tercacak dekat situ. Seksa jangan cakap la, tapi nak cantik kan? So, kena tahan... Jangan mengada-ngada nak komplen banyak-banyak.


Tengah-tengah I bizi nak mekap, pressure plak pasal Pak Nyang asyik jerk turun kat bilik mekap tanya kami dah siap ke belum... Tertekan akak okeh? Pengantin berarak masuk suppose pukul 12.30pm, tapi pasal kami lewat setengah jam, so pukul 1.00pm baru kami masuk dewan. Masa tu Bonda memang panik habis... Yer la, orang dah ramai dalam dewan, tapi kami tak siap-siap jugak. Pasal tensen yang dada terus jadik leper pasal bernapas pun tersekat-sekat. Ceh, padahal memang Logo I jenis mini...

Pastu ada plak kawan I yang sesat barat tak sampai ke KDE. Padahal susah payah Saz memerah keringat buat peta hensem-hensem, ada jugak yang tak jumpa. Dah dah. Dari I ilang mood pasal cakap ngan orang sesat, baik I makan. Eh silap, off henpon.


Door gift ni memang tak memilih kasih, Dato' ker, Tan Sri ker, Encik ker, Tuan ker, semua dapat yang ni... Hasil idea dari Bonda. Bekas telur ni diberi nama, Telur turun dari UFO. Pasal dia siap ada sayap dan ada effet keluar asap. Rama-rama tu pulak bertindak sebagai pilot UFO tu. Kalau bubuh bateri, menda tu boleh terbang.


Arrangement dekat Meja Pengantin. All blue+white menimbulkan susana romantis sampai terasa nak ajak Saz balik rumah terus, main pondok-pondok and masak-masak dalam blik Spot the blue water. Best best. Memang I mintak En. Ariffin sediakan jugak air kaler biru tu. Kalau tak, I ugut nak hantar orang rogol dia. Air tu dah hensem, tapi pasal manis sangat, lepas minum I terus pengsan and berubah menjadik gorgon oren. Eh silap, gorgon kuning. I hate kuning. Bye


Dekat entrance dia bubuh menda ni...Sazli love love Suraya. I love U, U love me, we are happy family, with the great big hug and the kiss from me to U. Will U say U love me too.... Lalala.. Ni lagu fav Kaseh kalau dia picit jerk Barney kaler purple tu, Barney nyanyi lagu ni la. Tapi kalau Sasha nyanyi, dia akan bunyi macam ni. 'I cap U, U cap me....'



Menu masa kami kawen ialah Nasik Arab, Ayam Goreng Sri Malaya, Sambal udang Delima, Daging Rendang Tok Chak & Tok Che Amah, Ikan percik Sri Kelantanese, Dalca Sayur Geliga, Acar Rampai Sri Bistari, Buah-Buah Campuran, Sagu Gula Melaka, Kuih Seri Muka & Kordial Biru
Lauk semua memang sedap except for Sambal Udang dia tu macam masin sikit ler...


Ni semua kazen-kazen perempuan Sazli. Dorang banyak tolong melancarkan Majlis. Semua bebudak skolah lagi ni. Mana boleh kalo korang nak ngorat. Thanx guys! Nanti bila semua ada kat rumah Maklong, Kaksu belanja makan eh? Tapi guna duit Abg Li hang. Hehe :D

Yang baju purple nama Safia, baju pink nama Aty. Yang lagi 3 orang tu namanya dirahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Padahal I lupa


Our mini pelamin. Memang kena buat kecik jerk, pasal Dewan Cempaka nih, dia dah build in stage macam ni. Pasal dia punya ceiling rendah sikit. So, this is the best yang Abg Razak boleh buat. Walaupun limited space, tapi tak sangka I dapat jugak yang kotak-kotak dekat belakang tu. Suka-suka!


Masa ni, I memang nebes habes. Pulak tu kompang jenis hadrah. Sekali dia ketuk, sekali I terkejut. Nasib baik I tak pura-pura pengsan. Pengapit Saz kawen dia nama Fairuz, I panggil dia cikgu skolah pasal kekadang dia macam garang. I takot. Pengapit I semestilah Nadia sayang! Dia suka makan lembu.



Hei Sazli, pandang depan! Owh, sajer nak cerita, baju yang I pakai tu hanya dapat pada malam sebelum majlis jam 12.00am. Kinda weird pasal dah tempah baju tu 3 months earlier. Nasib turn out result sangat superb, penuh dengan labuci semua... Kalau cam hampes, memang I nanges 12 minggu. Tanpa henti. Mungkin berenti time makan jerk. Pastu nanges balik.



Safira dan si kembar Yusoff & Yassin jadik flower girl/boy. Comelnya dorang! Biasa flower girl pakai gown, tapi kali ni dah di upgrade terus pakai macam hulubalang Melaka yang jenis Pengawas pasal pakai baju kaler biru.


Love the baju So So Much! Kain meleret-leret kat belakang. Veil pendek jerk. The best thing is, kalau jenis badan jenis Pau Kacang terlebih yis macam I ni, kena pakai baju/kain yang jenis berat so that dia akan drop pada badan kiter dan nampak kecut atau kurus la sedikit.

Senyum manjang... Sampai nak tercabut dah skru kat mulut ni.

Sayang, U ni suka tak fokus tau? Dah dah. Jangan ngutuk cakap I seyum paksa ker, dah memang I jenis senyum tahan kentut. Nak buat macam mana...


Dah duduk di pelamin. Pheww, lega rasa... Pasal masa jalan menuju ke pelamin so obvious I menggigil... Dah la orang ramai sampai ada yang terpaksa berdiri, cameraman plak amek gambar tak hengat punyer. Ketar satu badan macam pakai vibrator plak.


Pas habes selawat, Ustaz ni baca doa...


Amin... Majlis berjalan dengan lancar.... Sayang ada 2 dagu. Wek wek! :p



Allah humma barik lana.. Fima Rozak tana... Wakina Aza Bannar.... Amin.... :D


Pas acara menepung tawar, kami pindah kemeja Makan Beradap. Kena panggil makan beradap eh? Padahal I dok seblah Sazli, bukan I makan mengadap dia. Tetiba Saz komplen, tenggolok dia nih ketat sangat. Padahal kepala dia yang besar.


Pastu ada slide show gambar time kami kecik, zaman bercinta, bertunang dan bernikah. Pheww! Memang syahdu sangat masa ni, Tears tears... Especially part yang Saz lafaz akad nikah tu. Memang sebak. Time slide show I kecik, I pilih sendirik lagu Cantik. Biar la kalau U all rasa I perasan pon.. Hehe... time Saz lagu Sempurna by Guta Gutawa. Bercinta lagu Larut, bertunang lagu Tangga, Nikah Lagu Makin Aku Cinta & Time Kenduri Pahang lagu duet Bunga tu. Tajuk lupa.


Huh? U letak gambar bogel I time kecik????

Haha. Malu I tau?

U ni nakal la.. Auuuww!!! Euw, gediks!


Pasal orang dari Dewan belah sana komplen kami tak pandang camera dan macam tak ada interaksi dengan dorang, So I ngan Saz buat la tanda Dan Dan FC!

Peace nkorang! Jap lagi kami enterten yer?

Tiada caption kerana terasa terlalu mengada sampai nak lempang muka sendiri sebanyak 8 kali sahaja

Ok, semua setel, kiter minum dulu....! Eh sayang, kacak plak muka U time ni... I rasa U patut minum selalu supaya U kekal kacak.

Minumlah air biru untuk kesihatan tulang belakang!

Ok, memula U suap I.... Pasal pengantin, So makan kena ala ala sopan-sopan dan macam antara nak atau tak jerk. Yer la, takkan la nak makan gelojoh-gelojoh plak? Tu pun I dah cukup kontrol ayu pasal Poja komplen I pengantin sewel pasal tak reti nak kontrol cun, main taram jerk buat perangai walaupun sah-sah la beribu mata memerhatikan. Biar la aku tak ayu pon Poja, aku tak suka jadik hipokrit. Ceh! Padahal jenis yang tak reti nak duduk diam. Haha. mengaku tak hipokrit.


Pastu I suap U... Saz komplen cakap I kalau suap dia, macam suruh makan betul2... Pastu pasal dia komplen I bubuh makanan banyak sangat dalam sudu, terus masa potong kek, I suap dia cream jerk. Padan muka.



Intan datang dengan Bf dia. I nak tujukan lagu ni untuk dia... L O L O L O V E.
L O L O LO. I'm talking 'bout LOVEeeeee...!!!



Owh Yatt, thanx datang... Terus bisik kat I ajak pretnen sama-sama. Tahniah Yatt pasal that time ko dah pretnen 2 minggu... I tak dapat nak pergi wedding dia kat Putrajaya pasal 4/4 tu tarikh yang sama I bertunang. Padahal dah cakap kat dia dari tahun lepas, Yatt makesure kiter punyer date tak clash tau? Tapi end up, clash jugak. Tapi time dia nikah dekat Seremban, I sempat la datang. :)



Hei Nyonya, Lu apa pasal tala pakai mekap tebal?


Pastu Kaklong cakap. 'aku dah cantik, takyah nak mekap tebal2 macam nko.. Wargh wargh wargh...' Siot jerk. Kami cuma 3 beradik. Dari kanan cepat jalan! Eh silap. Dari kanan, Yours truely yang tak perlu diperkenalkan lagi, Kaklong dan Kak De. Hamek kau, sorang muka anak kel, sorang muka cina, sorang muka jawa. Complete!


Haha De. Kompiden ko cakap ko lagi tinggi dari Yatt. Pastu dalam gambar ternyata Yatt lagi tinggi pastu tak puas hati cakap Yatt pakai kasut tinggi sangat.




Pas makan, acara memotong kek. Ceh, ni semua kek dummy ok? Yang kek betul cuma kat bawah tu jerk... tu pun satu slice jerk. Sungguh-sungguh I tekan pisau kat tingkat 3, tak jugak terpotong. Rupanya semua dummy! Tipah tertipu..... Kempunan my family nak rasa kek tu... Haha


Kasik potong itu kek!


This is the actual kek yang sebenarnya, hanya sepotong. So yang lain, telan air liur jerk la...


My family paling teror kalau ikut tema. Mereka memang suka. Tu pasal kalau raya, kami semua macam boria jerk... Baju musti sama kaler ok? Tahun ni tak dapat lagi nak sama kaler ngan nkorang, pasal adikmu tersayang raya di Kedah. Sob sob :'(


Bunda & Bapak pun tanak kalah ngan pengantin. Pakai jugak baju kaler Biru.


Ni semua family belah Bapak. Spot the face. Semua ala-ala Pakistan pasal Arwah Tok (Baba) , memang orang Pakistan + Iran. Yang kat depan tu, Tok Cak. Comel jerk pasal baju dia ada kocek kat depan, dia cakap senang nak bubuh sirih. Semoga Tok panjang umur boleh tengok anak Li & Su naaaaa???

Adik beradik bonda. Semua ada kecuali Arwah Teh.


Ni semua kazen-kazen Sazli sebelah mak dia..



My Family! Tengok Sasha buat hal masa ni tau? Ntah hangen menda sampai dia tanak amek gambar.. Dah comel-comel cam tu, sayang gambar tak ada.. Nampak camera jerk nangis, camera nampak jerk nanges, nangis camera jerk, nampak. Diam ah!



Bebudak DanDan sayang. Nasib tak roboh pelamin. Pasni turn korang plak eh? I datang bawak perut plak. Yang paling hyper mestilah Hadry. Apiz pun, Ipin pon, Acap pon, Fairuz pun. Semua lah! Tq so so much pasal tunggu dari mula sampai akhir majlis.. Sayang nkorang! Bagi yang tak dapat datang tu, sila kirim hadiah. Haha.




Irah kazen Saz, Hubby ngan anak dia yang kebal ni. Marsha. Keras betul badan budak ni, kalau jatuh pun sekejap jerk nanges...

Nizam & Choo Hani, thanx for coming. Apa cerita la Choo sekarang. Pas my wedding, senyap jerk. Ada call dia, tapi dia tak jawab.... Blog dia pun dah tak boleh bukak :( Sob Sob. Choo.. If U read this, please call me. Ko ok ker?


Yatt and Talib's family. Masa ni talib bisik kat I. 'Su, sorry eh? Yatt ada nih, tetiba ramai plak yang datang nak ambik gambar dengan dia'. Takper Talib, no worries.. Dah kata artis kan? Musti la orang datang nak amek gambar.


Ni plak kawan-kawan UiTM Shah Alam Saz.. Yang bujang-bujang tu, jangan tunggu lama-lama. Lekas-lekas kawen, pasal kawen sangat best. Best sangat sampai terasa tiap=tiap tahun nak kawen.

Aina datang lambat pasal dia sesat. Ceh! But Aina, thanx for coming eh? tak dapat jugak Kaksu nak kurus cam Aina.

Iqram, Adik Wani & Poja pon datang lambat. Alasan : Pasal I pesan awal-awal suruh dorang datang lambat pasal takot orang tak pedulikan pengantin. Haha. Banyak la ko!

Aik & Poja macam tau-tau jerk tema kaler Biru. Iq muka sangat licin la sekarang. Jelesnyer!!!


Kesayangan saya. Adik Wani & Poja.

Hadry, Nadia, Sue, Farina, Sasha & Lan pon ada datang...

Mushana & Zaharah yang baru balik dari Japan sempat datang jugak. Nuha, kenapa pandang auntie macam tu? Malu Auntie tau?

Farez & Kam kasik photo album kaler pink. Pink??? Hehe :p


Next year turn Nahzatul & Mel plak

Go datang lambat sikit, lambat banyak sebenarnya. Hadry comel jerk berada ditengah-tengah.

Ok Intan, cukup 2 keping jerk gambar Intan.


Untuk menampakkan effect ramping, sila cekak pinggang dengan muka memandang 80 darjah ke kiri dan senyum pada lampu. Jangan lupa tahan napas sampai keluar urat leher.


Ok, mengiring ke kanan plak.

Mencuba gaya tangkap gambar macam Poja. Haha. Tapi kurang jadik, pasal Poja cakap, dia kalau amek shot macam tu, nampak lembut semulajadi, bila I buat gaya yang sama, nampak hipokrit. Ceh! Biar la kalau I tak lembut pun, janji I tembam.


Pendekar mustar

Wud U marry me?


Meh cini kau budak gemuk kecik, kasik I penyet U sampai cirit

Love this one....






Dorang interview Poja untuk kasik ucapan pada Pengantin. Interview I tak, interview Poja terus. Heh!


Takper Poja, seb baik ko kasik aku duit ribu-ribu So aku ok kalau ko datang lambat pun. Hehe :D



Ok, ni sajer la yang dapat I ceritakan untuk kali nih. Baju gown yang outdoor tu tunggu la sikit eh? Minggu depan ker? I nak buat kerja lain plak ni. Asyik mengadap menatang ni dari kelmarin lagi. Letih mak!

Ni info-info berkenaan wedding I yang lepas-lepas.

Bertunang
Baju : Fitrah Pengantin
Mekap : Fitrah Pengantin
Pelamin : Fitrah Pengantin
Lokasi Bridal : Bandar Pusat Jengka
No telefon : 019-2828573 / 019-9441977 (Kak Long)
Hantaran : Alang Ash 016-6279141
Cameraman : Roland Hashim 019-2863211 (http://www.rolandhashim.com/)


Nikah
Baju : Andaman Kaseh (Ampang) Zana : 017-9839667
Mekap : Ayang Kamell 019-3694010 Face book : Search Ayang Kamell
Pelamin / Nikah Package : Felda Villa, En. Zubairi 03-26925397
Cameraman : Roland Hashim


Wedding Pahang / Malam Berinai
Baju : Andaman Kaseh (Ampang) Zana : 017-9839667
Mekap / Pelamin / Bilik Pengantin : Fitrah Pengantin Kak Long : 019-2828573 / 019-9441977
Cameraman : Roland Hashim
Bilik Saz : Alinas, Jalan Tunku Abdul Rahman


Wedding KDE
Baju : T&T Bridal, Ampang Park Hayati 012-6315445
Mekap : Ayang Kamell
Cameraman / Video / Slide Show : Roland Hashim
Pelamin & Hiasan Dewan : Abg Razak (No telefon kalau nak, sila email I)


Or, kalau ada yang nak tanya lanjut pasal harga ker, boleh email kat I jerk. Yerla, tak berani nak bubuh harga dekat sini... Tiap design, tiap orang, harga dia mungkin berlainan. Tanya jerk, jangan malu-malu.... OK?


-EnD-

26 comments:

Anna said...

Perghh..marvelous+awesome to you..
Thanks for the pix...

Chooyaya! said...

anna? bila masa plak nama ko nih jadik anna intan? mati-mati kaksu ingat peminat blog kaksu, rupanya intan. cheh! hahahahha

Farez said...

tu memory lane punya staff india kat wangsa maju tu yg pilih..color pink tiada kena mengena dengan citarasa saya.. beli pun 2 jam sebelum wedding ceremony ko. hahaha. again, congratulations! now go make babies..tons of them!

Anonymous said...

dr aritu nak tnya nama cuzin saz...dia x penah cter pun...wakakakakakakakak...ssshhhhh....jgn ckp sesapa...haha...video mana?...aku kene interview gak...ke edit buang komen2 aku?...mcm nie laa...haha...-hdymaestro

Chooyaya! said...

farez : haha.. never think about that 'issue' pun babe. cuma like, guys pilih pink ialah sgt2 cute ok? tq tq

mhadry : dah, u dah trapped! linda pon baca blog i ok? haha... u pun dorang ada interview ker? i tak tgk lg video tu.

LeEsA™ said...
This comment has been removed by the author.
LeEsA™ said...

fuyo0oo !

gempak ah kak sue
gelak s0wg2 safia bce bl0g akak
hik3
besh2 !!

p/s : bgga sket sbb da gmbr safia dlm entry neh. wakakaka :D superb la akak !!

:)

yatiyahya said...

dari atas..scroll smpai bawah laju dan laju.....wakaka!

Chooyaya! said...

yatie : ko pun sama, suka jerk nak sakitkan hati aku.. tak suka baca, keluar jerk la, tak payah citer kompang2 kat sini yang ko scroll kebawah jerk, penat2 kiter sampai nak muntah buat entry ni tau? dah, cerai talak tiga!

Chooyaya! said...

leesa : tq leesa! banyak merepek jerk kat sini... hihi

sya said...

hye dear,

suke la bc blog u, happy go lucky la u ni.. really enjoy with ur wedding photo.. congratulations ek.. i've got a few thing to ask u regarding ur wedding package.. cud u give me ur mail?

Chooyaya! said...

sya : tq... :D email me at suraya.s@felda.net.my

1 soalan i charge rm8. ok? :p

sya said...

ala no need to charge la dear.. i'll sending mail after this

ayangkamell.MAKEUPARTISTRY said...

Hmmmm... banyak pahala Sue dok promote manja aku ni! Terimaksih Sue.;p

Chooyaya! said...

no problem ayang... lgpon ko best and ko mekap cantik and aku nak semua pengantin kalau boleh dapat sentuhan mekap yang cantik mcm nko buat :) apstu semua orang pon jadik cantik masa kawen...

Anonymous said...

ok la dik. aku doakan hampa berbahagia hingga ke akhit hayat

A y a n g k a m e l l _ I b r a h i m said...

Lalalalala... syoknya kalau ada Manager kan... hmmm siapa kah yg aku nak lantik ni ya??? lalalala ('',)

Chooyaya! said...

anon : sapa kau??? anyway.. thannx
ayang : aku la manager hang. sapa lagi?

Anonymous said...

young teens tgp mens fudoshi nipples showing claudia christian sex pics
http://latin.erolove.in/?dianne
http://bdsmgalls.net/?sexy-ramona
ver video gratis de sexo gratis manga porn video sex offenders in tobyhanna,pa arab hardcore sex video 2
http://adultgalls.com/?profile-lourdes

Anonymous said...

[url=http://is.gd/M465el][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/chicksanmibar]BackTrack Numeros De Telefone[/url] [url=http://akpinsight.webs.com/apps/profile/109034678/]Espiar Mensajes Sms Gratis[/url] [url=http://coolerthanjesus.webs.com/apps/profile/109034678/]Meilleur Telephone Android Espion [/url] http://archive.org/details/osabhota Nokia n73 spy samtal programvara Hoe om het opsporen van gestolen iphone 4s HIMYM babas de episodio 3 temporada 8 online chamada de celular download gratuito do software de rastreamento Spion vs. Spion-Film-dvd-Veroffentlichung
Free Download Ultimate Bluetooth Mobile Phone Spy 2009
http://classeafaire.forumgratuit.org/post?f=21&mode=newtopic http://forum.inachess.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=85019 http://tiszadorogma.hu/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=141 telephone logiciel espion iphone nuevo spy kids 4 molde mobiele telefoonsoftware zonder te installeren telefoon spion software espia de telefono movil iPhone 4 gegevens monitoring app
[url=http://archive.org/details/herdiamedec] Software Espia Para La Descarga Gratuita De Moviles [/url] [url=http://archive.org/details/carpholice]Spy Gratis Aplicaciones Para Windows Mobile[/url] http://spymobileeq07.carbonmade.com/projects/4790196 Bekijk himym seizoen 7 aflevering 3 megavideo encontrar un numero de telefono movil en australia assistir spy kids 4D megavideo spion versnelling night vision goggles kinderen Hoe spion mobiele telefoon werk

Anonymous said...

[url=http://is.gd/PbZU7z][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/leikavanmant] Puedo Controlar Mi Verizon De Mensajes De Texto De Ninos [/url] [url=http://gayassociationofpagsanghan.webs.com/apps/profile/109034678/]Espia De Telefono Celular Gratis Para Mac [/url] [url=http://archive.org/details/wapadwuli]Camaras Espia Inalambrica Caseros[/url] [url=http://archive.org/details/dowcornmedxfo] Spy Kids 3d Wiki [/url] http://spymobile33xa34.carbonmade.com/projects/4790156 colgante de camara espia Propietario numero de telefono celular de rastro gratis espiao em qualquer telefone celular freeware Kostenlose Handy-Spion-tools mobiltelefon tracker apps for iphone
Android Spion Kamera Kalla Koden
Haymaker Lunettes De Soleil Espion
http://www.livejournal.com/update.bml?subject=Devious+Journal+Entry&event=%3Ca+href%3D%22http%3A%2F%2Fforum.deviantart.com%2Fdevart%2Fgeneral%2F1841766%2F%22%3ERandom+WeetBix+forum+question%3C%2Fa%3E+on+the+%3Ca+href%3D%22http%3A%2F%2Fforum.deviantart.com%22%3EdeviantART+Forum%3C%2Fa%3E himym seizoen 7 aflevering 22 install spybubble iphone 3gs numero de telefone de estacao monitoramento ADT mobiele telefoon monitor jonge geitjes track your mobile phone for free
[url=http://archive.org/details/karedpoho] Baby Monitor Video App Android [/url] [url=http://archive.org/details/naicackselpa] Spion Kameras WLAN [/url] http://archive.org/details/olpareftant Telechargement gratuit logiciel d'espion pour les telephones mobiles Nokia 6300 spion samtal mjukvaran fri data overfor titta pa spy kids 4 d online gratis discount international spy museum tickets localiser un telephone portable avec gps Resena de software de gps movil

Anonymous said...

[url=http://is.gd/0pXUsv][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/montajuqor] Mobiele Spyware Voor Blackberry [/url] [url=http://archive.org/details/fficolvertoff]Text-monitoring-software[/url] [url=http://archive.org/details/besfithisppho]Bewegung Aktiviert Spy Kamera Rezensionen[/url] [url=http://archive.org/details/ivreazodos]Spycall Voor Samsung Star[/url] http://archive.org/details/chicksanmibar e-mail spy gratis downloaden Ultimate bluetooth telefono movil espia 2012 espiao de celular vigilancia software livre cell phone tracking software for mac spy kids 3 racing games
Salja Omfattas Samtal Spion
How Does Spy Mobile Phone Work
Telecharger Logiciel Espion Bluetooth Pour Votre Telephone Mobile
http://neturistforum.com/viewtopic.php?f=2&t=19678&p=46607#p46607 http://www.iar-gwu.org/comment/reply/46 himym season 8 episode 2 cbs descargar espia llamada nokia 7610 spyware for mobile phones free download uk
[url=http://archive.org/details/geyliaplugaf] Himym Staffel 7 Episode 3 Cucirca [/url] [url=http://archive.org/details/czechverbigab] Melhor Spy Cam App Iphone 4 [/url] http://darrentomalin.webs.com/apps/profile/109034678/ Inicio de sesion de usuario spybubble spy remoto do rastreador de celular Wie kann ich meine Freundinnen-Handy ausspionieren GPS localizador de telefono celular gratis is de mobiele telefoon spyware legaal in ohio

Anonymous said...

squirt girls cum hair israeli girls
http://xaijo.com/browse?gallery-earnestine
http://bdsmgalls.net/?sexy-raquel
teen boy handjob free gay man picture indian sex teen sylvias mother mp3 young gays gallery juicy fisting porn free full gay video sites ucgalleries bondage younger teen girl gummy bear game
http://adultgalls.com/?random-crystal
masiela lusha hentai zeb atlas fuck free mature porno.com.au anime porn trailer deefloration teens deep throat instruction videos yamaha fj1200 1989 kelley blue book arab fuking indian holidays kamesutra sex 3gp
http://latin.erolove.in/?darlene
bukakie porn private sex pictures woman having sex horse videos xxx de angelina jolie yoruichi sex videos watch free gay films streams all sengel sexy naked women doing naked sex uk granny tube bleach hentai rangiku sexy paola corvea
http://adultgalls.com/?sexy-maryanne

Anonymous said...

http://mdriver.info/index.php?os=android&type=soft&filename=Top-15-Aplicativos-para-Android
[url="http://mdriver.info/index.php?os=android&type=games&filename=Doodle-God-v-1-4-Android"]Doodle God V 1 4 Android[/url]
Call Amp Note Recorder Mailer PRO V4 2 1 apk jar
http://mdriver.info/index.php?os=android&type=soft&filename=Top-6-Latest-Android-HTC-Samsung-Cracked-Applications-www-and
[url="http://mdriver.info/index.php?os=android&type=games&filename=Doodle-God"]Doodle God[/url]
Camera Fun Pro V4 0 Apk Android Szoheb apk jar
http://mdriver.info/index.php?os=android&type=soft&filename=Top-Android-Live-Wallpapers-Pack-1
[url="http://mdriver.info/index.php?os=android&type=games&filename=Doodle-Jump-v-1-6-6-by-LawnMowerKing"]Doodle Jump V 1 6 6 By LawnMowerKing[/url]
Camera ZOOM FX Android apk jar
http://mdriver.info/index.php?os=android&type=soft&filename=Top-Aplicativos-de-V-iacute-deo-e-Media-para-Android
[url="http://mdriver.info/index.php?os=android&type=games&filename=Doodle-Jump-v1-13-8-Final-By-bobiras2009"]Doodle Jump V1 13 8 Final By Bobiras2009[/url]
mamoleptino123 Camera ZOOM FX Full V3 3 0 apk jar

Anonymous said...

http://mdriver.info/index.php?os=android&type=soft&filename=Beejive-IM-v3-5-8
[url="http://mdriver.info/index.php?os=android&type=games&filename=Cordy-amp-Sleepy-Jack-All-Levels"]Cordy Amp Sleepy Jack All Levels[/url]
Atari For Droid Sixaxis Pair APK Amp Tool apk jar
http://mdriver.info/index.php?os=android&type=soft&filename=Bejeweled-2
[url="http://mdriver.info/index.php?os=android&type=games&filename=Counter-Strike"]Counter Strike[/url]
Aussie Slots Aussie Pokies For Android Collection 1 apk jar
http://mdriver.info/index.php?os=android&type=soft&filename=Best-Games-and-Apps-Galaxy-Note-I9220-N7000-with-chainfire-3d
[url="http://mdriver.info/index.php?os=android&type=games&filename=Cowboys-and-aliens-Android"]Cowboys And Aliens Android[/url]
Auto Call Recorder Pro V2 21 apk jar
http://mdriver.info/index.php?os=android&type=soft&filename=Best-Selling-New-Apps-June-july
[url="http://mdriver.info/index.php?os=android&type=games&filename=Crack-the-Code-Pro-v1-25-Android"]Crack The Code Pro V1 25 Android[/url]
mamoleptino123 Auto Call Recorder Pro V3 04 apk jar

Lavender violet said...

kak sue lawa giler make up..
*motip skroll entry lame? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...