Monday, December 28, 2009

Dapat Migrain berbaloi bila DanDan FC draw.



Petang semalam (Ahad - 27/12/2009) macam biasa, I akan mengekor Sazli main bola friendly dengan team Ampang yang I rasa sebahagian dari mereka dulu bekas pemain ragbi berdasarkan kepada skill mari menghempap pemain kurus depan gol untuk mengelakkan dari team DanDan score.

I kat luar dah jerit-jerit marah. Tapi I marah jerit-jerit jenis kompiden-kompiden ayam jerk pasal marah-marah jersey depan I dan tidak marah mereka ditengah padang pasal I mengaku I takot dekat Abang Jersey number 24 yang tembam habes yang suka marah ref. Eh tak. Sebenarnya dia tak marah ref. Tapi I secara sengaja nak kasik cerita best dan buruk-burukkan abang tu.

Tapi I tak suka dia. Ada ker patut dia himpap Acap? Well, U guys sendiri sedia maklum size Acap kan? Mungkin kalau dia himpap betul-betul, Acap akan berak cirit yang jenis cirit cair kaler kuning dan panas. Haha. Yucks!


Zareef. You are so gay ok??? Secara senyap-senyap nak merogol punggong Acap and ukur, who's ass is power. Acap or Hafiz? Reaksi Acap I tak sure, suka atau terkejut. Haha.

Acap, I banyak dosa dengan U. I harap U maafkan I supaya kiter berdua tak masuk api neraka.

Wana cuba enter-frame. Tapi malang Zareef menghalang.


Percubaan kedua masih tidak berjaya. Try again next time Wana. Haha. Abang number 11 tu Sazli. Badan besar ada hati nak pakai jersey size M. Kesian. Maka terhasillah lebihan lemak di bahagian pinggang.

Sam Bunkface - Eh tidak. Zareef.

Kalau anda pakai seluar dan seluar sudah sedut jubur (seluar sendat dekat celah kelengekang) menandakan anda patut diet. Haha. Fairuz, jangan marah eh? Ni Farah yang kasik tau I istilah 'Seluar Sedut Jubur'

Farah ni jenis lurus macam Intan jugak. Fun to be with! Dia suka sangat cerita pasal hantu. Sudahnya malam tadi, dalam mimpi I cakap jer hantu mana yang tak keluar? Pocong, toyol, alien semua ada!

Result game, 1-1. Ok la... Dari kalah. Sepatutnya dorang boleh menang, tapi pasal padang bola senget langsung hilang focus. I pelik la macam mana Kelab Aman ni boleh buat padang senget macam ni. Nasib baik air sirap limau mereka sedap. Terus I tak jasik komplen.

P/s : Malam tadi I kena migrain teruk pasal berhujan dan berpanas di tengah padang untuk memberi sokongan kepada team DanDan. Sila kasihan pada I dan bank in duit barang seribu dua atas dasar simpati.


-EnD-

4 comments:

Sharinginfoz said...

lama tak main bola ni....

1st time Unique Visitors more than 200

Boleh Buat Duit ke ngan Nuffnang?

delyla said...

ko tgk bola ke ko tgk pe nh choyaya.. euwww *mata sensored

galakzy said...

hahahahahah! br perasan... gambar last tu. farah ngan su... gigi lebih kurang sama - ada taring keluar! hahahah! korg ni vampire kot...

Chooyaya! said...

delyla : i tengok hubby i ler....

galak : mmg... kitorang jenis yg sika hisap2 and geget2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...