Tuesday, January 5, 2010

Menang sekali, tapi kalah lapan kali

Baru jerk last week I berbangga dengan pencapaian mereka seri, tapi minggu ini I sedih bila mereka kalah pulak 2-0. Tapi I cover balik sedih tu dengan acara makan-makan yang baru jerk anda saksikan sebentar tadi. Ceh. Ni apa ini? Mengapa bunyi seperti berita sahaja?

Team Wak-Dan (dulunya dikenali sebagai Dan-Dan ataupun Wak Lu) menetang pasukan tuan punyer padang, Kelab Aman Putra yang semuanyaaaaaaaaaaaaaaa dari keturunan Singh. I bukan la nak jadik racis, tapi bila tengok team ni menyumpah-nyumpah cakap p words dengan pu**mak, I terus macam. Vavi. Lepas ni aku nak bakar semua cd Shah Rukh Khan. Heh!

Brother number 18 la yang paling emos. I rasa dia ada masalah emotional kurang stabil pasal, kadang-kadang bila dia fail pass bola dengan baik pon dia tahap nak ketuk-ketuk kepala sendiri. I kan, masa Apiz kena sound tu, I dah angkat kerusi dah nak mengamuk didalam padang (ini tipu), ref dah la macam sial, giler bias pasal halau team kami jerk, team singh-singh tu tak pulak dia halau jugak.

Boleh tak I nak hasut Fairuz supaya next time jangan lagi lawan dengan team emotional macam ni. I agak mereka mungkin melalui saat-saat nak putus haid. I benci mereka sesungguh-sungguhnya. I tanya hubby, kenapa tak gaduh jerk, kasik puas hati, tapi dia admit dia tak berani kerana, anda sendiri sedia maklum size mereka macam apa sahaja kan? Haha. Sayang, U jujur, I suka!

Takper sayang, try next time. I tengok U main ada improvement la.. Mungkin kalau perut tu leper fit sikit kot?

Bluuerrrkh!

Wana, kenapa ko datang lambat. Tengok??? Kan dah kalah. Ko kan sumber inspirasi bebudak ni. Ker ko join kelab Gf-gf terabai dengan Yash?


Semestilah kening kontot selepas di threading oleh minah kurang skill di Lavinas. Ceh! Suka jer I nak salahkan orang lain, padahal kening I memang jenis tadek perasaan. Straight jerk.



Mamat chill ditepi padang dengan kasut RM800.00

Ok. I tak suka team pakai sleeveless kaler biru tu. Bersedia untuk dimaki kalau lawan dengan team ini. Tidak digalakkan.



Sebenarnya mereka sangat perfom. Banyak gol yang sipi-sipi lagi nak masuk, tapi mungkin mereka tiada luck. I pulak dekat luar dah ketar-ketar jubor pasal asyik tahan sabar dengan mulut-mulut team ni yang macam sibet.


-EnD-

4 comments:

Didi Nadhirah said...

hehehe nr nk cakap team lawan tu nak period kot :)

Chooyaya! said...

mmg... tgh period la tu, tu pasal hangen satu badan...

Jack Jelly said...

mmg emo cam haram.

Chooyaya! said...

mmg...! grrrr... kunyah bijik mata!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...